موزیک آغازین فیلم ها
-
واقعا فیلماتون عالیه ! (حداقل برای منیک مدتی از دروس دبیرستان دور بودم)
ی انتقادی ک داشتم در مورد موزیک اغاز فیلما هستش که توی سری قبل ینی برای کنکور نظام قدیم از موزیک اغازین فیلم تاج و تخت( با نوازندگی هموطنمون اقا رامین ) بود ، استفاده میکردین و واقعا انرژی خاصی میداد ولی توی نظام جدید از اهنگی استفاده کردین ک به ادم خواب رو یاداوری میکنه
چرا از اون موزیک که بنظرم خیلی ها هم موافق با موزیک قبلی هستن استفاده نمیکنین ؟
واقعا این یکی رو مخ منه -
Dariush Pelak - Kolli Khat Roye Satr
-
ی انتقادی ک داشتم در مورد موزیک اغاز فیلما هستش که توی سری قبل ینی برای کنکور نظام قدیم از موزیک اغازین فیلم تاج و تخت( با نوازندگی هموطنمون اقا رامین ) بود ، استفاده میکردین و واقعا انرژی خاصی میداد ولی توی نظام جدید از اهنگی استفاده کردین ک به ادم خواب رو یاداوری میکنه
واقعا این یکی رو مخ منهramin-nvd در موزیک آغازین فیلم ها گفته است:
واقعا این یکی رو مخ منهاره.....
واقعا -
Dariush Pelak - Kolli Khat Roye Satr
-
ramin-nvd در موزیک آغازین فیلم ها گفته است:
@DR-Ali-110
اهنگ پیشنهادیته ؟
اره....
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
ramin-nvd در موزیک آغازین فیلم ها گفته است:
@DR-Ali-110
اهنگ پیشنهادیته ؟
اره....
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
-
https://www.google.com/search?q=Why%3F%2F%2F&oq=Why%3F%2F%2F&aqs=chrome..69i57j69i58&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Artist: NF
Released: 2018
Genre: Hip-Hop/Rap -
Documents\Enrique Iglesias FT Yandel And Juan Magan - Noche Y De Dia [FazMusic.Net] (480).mp4