1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
حُــبّ العـــربــــی
-
سبک یادگیریها متفاوته. اگه دیدین از یه روش نتیجه نمیگیرین تا دیر نشده تغییر بدین یا اگه نتیجه میگیرین ادامه بدین.
من سبک تدریسهارو توضیح دادم. خود من دبیر عربیم تقریبا مشابه آقای ناصح زاده تدریس میکردن، البته نهایی خوب دادم ولی کنکورپارسال 10% زدم چون حالت فرمولی بود منم قاطی میکردم.برای کنکور امسال با تدریس آقای جلادتی 74زدم و تست هم نمیزدم زیاد. با آقای ناصح زاده هم خیلیا نتیجه گرفتن. بهتره که خودتون ببینین و تصمیم بگیرین.
یه مثال میزنم؛ شما اسمهای مشتق و وزنهاش رو میخواید حفظ باشید و سرجلسه سریع به ذهنتون بیاد و هم مشتق ها رو پیدا کنید هم نوعِ مشتقا. چطور بهتر حفظ میشید؟ اینکه بگید اسم زمان و مکان ومبالغه و صفت مشبهه و فاعل و مفعول و... تو هر دسته شامل چه وزناییه یکم کار سخت میشه. میتونیم اینطوری بگیم مثلا برای مبالغه:
%(#ff0077)[فَکور] شهر شد %(#b300ff)[قُدّوس]ِ %(#0062ff)[مکّار]، از این %(#00c965)[علّامه] ها هستند بسیار.
به ترتیب: %(#ff0077)[فَعول] ، %(#b300ff)[فُــــــعّول] ، %(#0062ff)[فَعّـــال]، %(#00c965)[فَــــعّالة]
بعد از یه مدت خودتون توی شعر هم وزنها رو میگید به جای این کلمات.من که اینطور راحتتر بودم.
به هرحال مهم اینه بفهمید چطور بهتر یادمیگیرید. چند جلسه رو ببینین و خودتون تصمیم بگیرین. فقط قبلش بگم که جلسات اول تدریس آقای جلادتی مربوط به مباحث پایه س. اگه خواستید با ایشون پیش برید به ترتیب جلسات خودشون جلو برید.
نوشتن جزوه وقت گیره. جزوه رو چاپ کنین بهتره و توش نکاتی که میگن رو وارد کنین. برای مرور هم راحت تر میتونین استفاده کنین.
ایشالا ک موفق باشین.
Elimoon @hasan4779 -
@hasan4779 در حُــبّ العـــربــــی گفته است:
جمله اسمیه فعیه سخته بخدا چه کنم؟
از اولِ اول شرو کنید به خوندن عربی. جمله اسمیه و فعلیه رو منم قبلا بلد نبودم ولی خیلی سخت نیس فقط باید نقشهارو بفمهمید.من نظرمو تحمیل نمیکنم؛ از هر تدریسی که میخواید و میبینید براتون مفیده استفاده کنین و بعدش حتما تست بزنین. وجزوه رو هم خوب مرور کنین.
-
@zedtwo در حُــبّ العـــربــــی گفته است:
@hasan4779 موفق باشید
سلا م ....
بچه می توانید ضمیر هارا برایم توضیح دهید......
-
یا فعل های مجرد ومزید.....
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
DR.Ali.110
4نوع ضمیر داریم: %(#870839)[منفـــصل] ها جداگانه میان و به هیچی نمیچسبن، %(#870839)[متـــصل] ها به اسم یا فعل یا حرف میچسبن.
1_ منفصل مرفوعی(مثلا میتونن نقش فاعل بگیرن): هُـوَ ، هما ، هم، هيَ ، هما ، هنَّ، أنتَ ، أنتما، أنتم، أنتِ،أنتما ، أنتنّ،أنا، نحن
2_ منفصل منصوبی: إیاه، إیّاهما، إیاهم، إیاها، إیاهما، إیاهنّ ،إیاکَ، إیّاکما،إیّاکم، إیّاکِ ،إیّاکما، إیّاکنَّ، إیّایَ، إیّانا
3_ متصل منصوبی و مجروری(به فعل بچسبن منصوبی، به اسم و حرف جَر بچسبن مجروری) : ه ، هما، هم، ها،هما ، هنّ، کَ، کما،کُم، کِ، کما ،کنّ، ی، نا
مثال: ضربــه : زدم او را (این منصوبیه نقش مفعولی داره)
کتابــه: کتابِ او (این مجروریه، نقش مضاف الیه گرفته)
منه : از او( اینم مجروریه، به حرف جر چسبیده )
4_ متصل مرفوعی(اینا تو صیغه های فعلن) : ا و ی نَ ( منظور ا، و ، ی ، که قبل از نَ بیان.مثل تذهبــــ%(#ff0062)[و]نَ ) تَ ، تما، تَم ، تِ ، تما ، تنّ -
@zedtwo در حُــبّ العـــربــــی گفته است:
DR.Ali.110
4نوع ضمیر داریم: %(#870839)[منفـــصل] ها جداگانه میان و به هیچی نمیچسبن، %(#870839)[متـــصل] ها به اسم یا فعل یا حرف میچسبن.
1_ منفصل مرفوعی(مثلا میتونن نقش فاعل بگیرن): هُـوَ ، هما ، هم، هيَ ، هما ، هنَّ، أنتَ ، أنتما، أنتم، أنتِ،أنتما ، أنتنّ،أنا، نحن
2_ منفصل منصوبی: إیاه، إیّاهما، إیاهم، إیاها، إیاهما، إیاهنّ ،إیاکَ، إیّاکما،إیّاکم، إیّاکِ ،إیّاکما، إیّاکنَّ، إیّایَ، إیّانا
3_ متصل منصوبی و مجروری(به فعل بچسبن منصوبی، به اسم و حرف جَر بچسبن مجروری) : ه ، هما، هم، ها،هما ، هنّ، کَ، کما،کُم، کِ، کما ،کنّ، ی، نا
مثال: ضربــه : زدم او را (این منصوبیه نقش مفعولی داره)
کتابــه: کتابِ او (این مجروریه، نقش مضاف الیه گرفته)
منه : از او( اینم مجروریه، به حرف جر چسبیده )
4_ متصل مرفوعی(اینا تو صیغه های فعلن) : ا و ی نَ ( منظور ا، و ، ی ، که قبل از نَ بیان.مثل تذهبــــ%(#ff0062)[و]نَ ) تَ ، تما، تَم ، تِ ، تما ، تنّشوخی می کنی .....
چه شکلی حفظ کنم ....
-
DR.Ali.110 ظاهرا شما اصلا نخوندین.
اینا مباحث ساده ی عربیه.
اول یه لطفی کنین براش وقت بذارین.
بعد سوالی بود بپرسین. مشخصه ک اصلا مطالعه نداشتین :|
در ضمن اینجا چت نکنین.ممنون -
DR.Ali.110 به راحتی..!