سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سوال مشاوره ای > برنامه ریزی به سبک دانش آموز پیش دانشگاهی
-
سلام
دوستان فارغ التحصیلی که پارسال دانش آموز بودن ، لطف میکنن جواب این سوالو بدن؟
البته فرقی نداره هرکسی که میتونه کمک کنه ممنون میشم
یه دانش آموز (!) اگه 6 روز در هفته کلاس باشه ، روز آخر هم آزمون بده
ینی هرروز درگیره دیگه ، چیزی به اسم روز تعطیل نداره
بعد در روز بتونه 5 ساعت درس بخونه
اون 5 ساعتو چطور باید برنامه بریزه واسش؟
چقدشو درسای مدرسه رو بخونه ، چقدشو تکلیف انجام بده ، چقدشو واسه آزمون بخونه؟
اگه ممکنه راهنماییم کنید
ممنون
romisa
yasamanbanu
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @همیار -
@_azar_
اگه 6 روز مدرسه ای پس مدرسه واستون برنامه داره،تکلیف هم که عجیبه مگه تکلیف میدن؟
برنامتو با کلاست هماهنگ کن با ازمونت هم پیش برو،بودجه بندی ازمون خورد کن تو روزا تقسیم شه -
من پشیمون شدم که پیش دانشگاهی کلاس مدرسه رفتم..
-
دوستان من دوازدهم نیستم
گفتم به سبک ِ دانش آموز
ممنون -
آذر جون در این زمینه باید افراد صاحب نظر و مشاورای کار بلد راهنمایی کنن من فقط چندتا نکته میگم
اگه مدرسه میری درس هرروز رو همون روز بخون.درسایی ک واسه روز بعد میخوای بخونی رو سعی کن با تست بخونی که برای آزمونت هم کاربرد داشتع باشه.دیگع اینکه با چنین وضعیتی فقط ساعت مطالعه بالا بهت کمک میکنه
اگه پایه دوازدهمی روزای پنجشنبه و جمعه پایه کار کن و روزای هفته درصورت وقت اضاف داشتن پایه کار کن من ب شخصه پشیمونم از مدرسه رفتن سال پیش دانشگاهی ولی شما اگه نظام جدید هستی تکلیفتون انچنان مشخص نیس و ممکنه تاثیر معدلتون توی کنکور جدی تر لحاظ شه وامتحانات نهایی اهمیت داره واسه همین میگم طبق مدرسه پیش برو -
marzyeh78 در سوال مشاوره ای > برنامه ریزی به سبک دانش آموز پیش دانشگاهی گفته است:
درس هرروز رو همون روز بخون.درسایی ک واسه روز بعد میخوای بخونی رو سعی کن با تست بخونی
خب واسه همین کار چقد لازمه زمان بذارم؟دیگع اینکه با چنین وضعیتی فقط ساعت مطالعه بالا بهت کمک میکنه
فک کنم ماکزیمم همون پنج ساعتو بتونمپ.ن : من نظام قدیمم!
صرفا به سبک یه دانش آموز میخوام عمل کنم
چون تابستونو از دست دادم 6 روزو باید پر کنم با کلاس تا تموم شه -
@_azar_
به هر حال سبکت دانش اموزی نیس
برنامه مدرسه واست هدره
چون تو دی و خرداد کاملا وقتت ازاده در صورتی که مدرسه ای ها امتحان دارن
واقعا 6 روزو می خوای بری کلاس ؟
فکر نمی کنی زیاده
این حرفتم فراموش کن که وقتتو از دست دادی . خیلی فرصت خوبی هس
به خصوص برا نظام قدیما
موفق باشی -
سلام
به نظر من اولویتو بیشتر بذار رو مدرسه و کلاس
یعنی اینکه همون روزی که کلاس بهت اون درسو داد برو ازش تست بزن از کلاس جا نمون
اگه از آزمون جا بمونی جای جبران توو ایستگاهای جبرانی داری ولی اگه از کلاس جا بمونی اون مطلب یادت میره و اونطوری که باید جواب نمی گیری
سعی کن بعد کلاس یه مرور سریع روی مبحث کلاس داشته باشی و بعدش سریع تستای آموزشی اون مبحثو بزنی
تکالیف ریاضی و فیزیک رو همون روز کلاس انجام بده چون معمولا روزای دیگه یادت میره و شاید چن روز بعد سوالای سخت تکلیفو نتونی حل کنی....
برای آزمون هم مباحث مشترک با کلاس مباحثی که قبلا خونده شده و بقیه مباحث مروری و اینا رو بیشتر تمرکز کن..... -
romisa در سوال مشاوره ای > برنامه ریزی به سبک دانش آموز پیش دانشگاهی گفته است:
@_azar_
کلاسا رو نوشتی ؟
قضیش چیه ؟
به سبک دانش آموزی منظورت چیه ؟من باید واسه همه درسام کلاس برم حتما
یاحضوری یا آلا
شاید همش آلا اصن ولی بدون کلاس خیلی کیفیت مطاعه م پایینه
اگه فقط آلا باشه تازه ،با شش روز در هفته رو فیلم دید
تهش هم 5 ساعت در روزبتونم تازه -
@_azar_
چرا فک میکنی بدون کلاس کیفیت مطالعت پائینه ؟
اون موقع شاید سختتر یاد بگیری اما یادگیریش بیشتره
به شخصه نظرم اینه هرچه تعداد تست و تمرین بیشتر باشه کیفیت بیشتره نه صرفا مطالعه درسنامه و ....
به نظرم این که رو خود سوال فک کنی ماندگارتره توو ذهن....در واقع ذهن به چالش کشیده میشه...... -
@_azar_
سلام عزیزم
آذر شرایط خیلی بدیه ! هر روز 5 ساعت !
همچین کسی باید از تابستون به فکر باشه و سعی کنه از حجم درسا کم کنه
با هفته ای 30 ساعت واقعا نمیشه مباحث رو در حد قبولی در پزشکی جلو برد به نظرم
9 تا درس داریم به هر درس حدود 4 ساعت مرسه هر هفته !من سال قبل کنکور موفق نشدم و امسال پشت کنکورم
پس بذار کاری که برادرم کرد رو بهت بگم...
برادر من سال پیش دانشگاهی سه روز مدرسه داشتن و سال کنکور هیچ کلاسی نرفت
سال سوم که بود برای دروس اختصاصی کنکور رفت کلاس ! برا همین درسای اختصاصی کنکور رو تموم کرده بود قبل ورود به پیش !
حتی مدرسه که می رفت کتاب تست هم می برد زنگایی که عمومی بودن رو تست می زد !
برا همین روزایی که مدرسه داشت حدود 9 ساعت درس میخوند ! قبل مدرسه + یکی دو ساعت مدرسه + بعد مدرسه ( صبح زود بیدار میشه وقت اذان )
روزای تعطیل هم خیلی میخوند ! بالای دوازده !یعنی میانگین اگه حساب کنیم حداقل روزانه ده ساعت می خوند هفته ای میشه 60 ساعت ( به جز جمعه اگه آزمون داشته باشیم )
این 60 دو برابر تایمی هست که تو میخوای هر هفته بخونی ! ( 30 ساعت )برادرم میگه سال کنکور نباید سر آدم شلوغ باشه
برا همین کلاس نرفت ولی مدرسه رو تا آخر می رفت...به نظرم کلاس هات رو کم کن ! وقتت باید دست خودت باشه خودت درس بخونی...
-
سلام و خسته نباشی خدمت اقای سهراب ابوذر خانی فرد مدیر موسسه الا .من و دوستان از جنابعالی خواهشمندیم با بچه ها بیشتر صحبت کنید و تکلیف ما در مورد محتوای جدید اموزشی مشخص کنید .چه بسا من و دوستانم قبل اینکه با موسسه الا اشنا بشویم کلاس های کانون قلم چی شرکت میکردیم ولی از زمان اشنایی با این موسسه و از اونجای که محتوایی اموزشی رایگان در اختیار ما میگذاشتید و با توجه به تماس های متعددی که من و دوستانم به موسسه شما داشتیم گفته شد که محتوای اموزشی جدید الخصوص پایه یازدهم در راهه و همین عاملی بود تا ما دیگر کلاس های کانون را شرکت نکنیم .اکنون ما سردرگم شده ایم چرا که موسسه شما هیچ خبری درباره محتوای جدید یازدهم و دوازدهم اعلام نکرده و از طرفی ما دیگر نمیتوانم وارد موسسه های دیگر مثل کانون شویم چون حدود یک ماه است کلاس هاس این موسسات شروع شده.فقط هفت روز دیگر تا سال تحصیلی جدید باقی نمانده و ما نمیتوانیم برنامه ریزی کنیم چون برنامه ریزی های که تاکنون من و دوستانم داشته ایم بر اساس فیلم های اموزشی بود. خوب الان ما میخواهیم برنامه ریزی کنیم طبق محتوای یازدهم خوب وقتی نگاه میکنی میبینی نه شیمی کامله نه فیزیک زیست اقای بروجنی هم که با تمام احترامی که برایشان قائل هستم ولی ضعیفه.خوب ما چکار کنیم یکم هم به ما لطفا حق بدید.اگر هیچ محتوای جدیدی در راه نیست خیلی صریح اعلام کنید هیچ محتوای جدیدی وجود ندارد.تا ما هم بالاخره یک کاری بکنیم
-
ممنونم بچه ها
ولی خیلی گیج شدم
من پایه درسی ندارم اصن:|
تغییر رشته عم میخوام بدم
اینم از تابستونی که بی ثمر گذشت
خدایا رحم کن بهم -
yasamanbanu در سوال مشاوره ای > برنامه ریزی به سبک دانش آموز پیش دانشگاهی گفته است:
@_azar_
سلام عزیزم
آذر شرایط خیلی بدیه ! هر روز 5 ساعت !
همچین کسی باید از تابستون به فکر باشه و سعی کنه از حجم درسا کم کنه
با هفته ای 30 ساعت واقعا نمیشه مباحث رو در حد قبولی در پزشکی جلو برد به نظرم
9 تا درس داریم به هر درس حدود 4 ساعت مرسه هر هفته !من سال قبل کنکور موفق نشدم و امسال پشت کنکورم
پس بذار کاری که برادرم کرد رو بهت بگم...
برادر من سال پیش دانشگاهی سه روز مدرسه داشتن و سال کنکور هیچ کلاسی نرفت
سال سوم که بود برای دروس اختصاصی کنکور رفت کلاس ! برا همین درسای اختصاصی کنکور رو تموم کرده بود قبل ورود به پیش !
حتی مدرسه که می رفت کتاب تست هم می برد زنگایی که عمومی بودن رو تست می زد !
برا همین روزایی که مدرسه داشت حدود 9 ساعت درس میخوند ! قبل مدرسه + یکی دو ساعت مدرسه + بعد مدرسه ( صبح زود بیدار میشه وقت اذان )
روزای تعطیل هم خیلی میخوند ! بالای دوازده !یعنی میانگین اگه حساب کنیم حداقل روزانه ده ساعت می خوند هفته ای میشه 60 ساعت ( به جز جمعه اگه آزمون داشته باشیم )
این 60 دو برابر تایمی هست که تو میخوای هر هفته بخونی ! ( 30 ساعت )برادرم میگه سال کنکور نباید سر آدم شلوغ باشه
برا همین کلاس نرفت ولی مدرسه رو تا آخر می رفت...به نظرم کلاس هات رو کم کن ! وقتت باید دست خودت باشه خودت درس بخونی...
بچه ها پستای یاسمن بانوی عزیزدلو ده بارم بخونی کمه
یاد بگیرید ازش:)