سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی رضا شامیزاده کلاس کنکور(2) (94-93)
-
@mahsa_k در ریاضی تجربی رضا شامیزاده کلاس کنکور(2) (94-93) گفته است:
سلام. این مجموعه کامله یا ناقصی داره؟ ممنون میشم کسی میدونه پاسخ بده
نه این کلاس برای آقای شامی زاده هست و ناقصی زیاد داره.
برای ریاضی تجربی
ریاضی سوم تجربی آقای مقصودی
ریاضی تجربی آقای شامی زاده
ریاضی تجربی آقای حسینی فرد
را داریم، شما با یه استاد پیش برید مباحث ناقص را از استاد دیگر نگاه کنید! -
مدت زمان:۵۸:۵۲
مبحث تدریس شده:
ترکیبات(آنالیز ترکیبی):با استدلال شمارش انجام دهیممثال۱:باارقام۱٬۲٬۳چندعددسه رقمی متمایزمیتوان نوشت؟
مثال۲:چندعددپنج رقمی زوج بدون رقم صفروباارقام متمایزمی توان نوشت؟(برای حل اینگونه سوالات اول محدودیت مشخص میکنیم)
مثال۳:چندکلمه پنج رقمی باحروف a b c d e f g h iمی توان نوشت که حرف اولش صدادارباشد؟(بدون تکرار)
مثال۴:حروفa b c d e fرابه چندطریق می توان کنارهم چیدبطوریکه:
الف)a,bکنارهم باشند ب)fabدیده شود ج)f,e,dهیچکدام کنارهم نباشند د)حروفf,d,eهمگی کنارهم باشندمثال۵:چندعددپنج رقمی زوج بدون تکرار رقم می توان نوشت؟
مثال۶:چندعدد۴رقمی می توان نوشت بطوریکه رقم هزارگان آن عددفرد ورقم یکان آن عدداول باشد(بدون تکرار)
مثال آخر:حروفa b c d e fبه چندطریق می توان دریک ردیف چیدبطوریکه bقبل ازaباشد(نه لزوما کنارهم)
-
مدت زمان:
۴۹:۳۱
درابتدای جلسه استاد توضیحات بیشتری درباره مثال آخر جلسه قبل میدهندسپس به حل مثال میپردازند
مثال:به چندطریق میتوان ۳حرفaو۲حرفbراکنارهم چیدمثال:به چندطریق میتوان ازAبهBروی خط شبکه حرکت کرد بطوریکه فقط مجازبه حرکت روبه بالاوروبه جلوباشیم
و....
-
shahram سلام...خیر ایشون فقط مدرس دیفرانسیل هستن !
اگه بخاین میتونین احتمال استاد شامیزاده رو تماشا کنین !
احتمال استاد شامیزاده -
مدت زمان:
۱:۰۰:۲۶
درابتدااستادبه حل چند تمرین می پردازد:
تمرین ۷ص۱۹۵
تمرین۲ص۱۹۵جایگشت:
جایگشت ۳ ۴ ۵ ۷ ۸ ۹؟یعنی بدون اینکه تکرار شوند جاهاشون روعوض کنی(!۶)***وقتی صحبت از جایگشت میشوددیگرلازم نیست بگوید بدون تکرار چون پرمفهوم خودش است
سپس استاد جایگشت دوری راتوضیح میدهد.....
....
مثال)۶کلیدمتمایزرابه چندطریق میتوان دریک دسته کلیددایره ای شکل قرارداد؟
دراخرمثال دیگری حل میکنند -
مدت زمان:
۱:۰۰:۲۶
درابتدااستادبه حل چند تمرین می پردازد:
تمرین ۷ص۱۹۵
تمرین۲ص۱۹۵جایگشت:
جایگشت ۳ ۴ ۵ ۷ ۸ ۹؟یعنی بدون اینکه تکرار شوند جاهاشون روعوض کنی(!۶)***وقتی صحبت از جایگشت میشوددیگرلازم نیست بگوید بدون تکرار چون درمفهوم خودش است
سپس استاد جایگشت دوری راتوضیح میدهد.....
....
مثال)۶کلیدمتمایزرابه چندطریق میتوان دریک دسته کلیددایره ای شکل قرارداد؟
دراخرمثال دیگری حل میکنند -
سلام،بچهها کدام استاد ریاضی تجربی رو بهتر درس میده،لطفا کمک کنید...؟؟؟
-
در بعضی جلسات فیلمبردار از استاد جا میمونه انگار که خوابش برده و در بعضی جلسات انقدر دوربین رو تکون میده که انگار زلزله اومده