سلام وقت بخیر
ممنون میشم اینو چک کنید
نورون ها در تشکیل پوشش غشایی اطراف رشته های عصبی فاقد نقش هستند.
خب این گزاره درست گرفته شده!
حالا سوالم اینه که
از یاخته ی پشتیبان برای اون پوشش غشایی دور رشته صحبت کرده!
خب برای من کلمه ی پوشش غشایی سوال هست(مگه سلول پشتیبان دور رشته ها نمیپیچه؟ پس در هر حال نمیتونیم بگیم فقط سلوله و پوشش غشایی نیست؟)
@یازدهم
@دوازدهم
@Dopamine
درود دوستان ، اولش یه تاپیک زدیم که بچه های آلاخونه بیان و نکاتی که نوشتن رو بگن بعدش تصمیم گرفتیم که اینو توی قالب پی دی اف درستش کنیم که راحت تر باشه ! و اینجوری شد که
"گروه نویسندگان زیست شناسی انجمن دانش آموزی آلا" پدید اومد 😅 📚 📖 ✏ 📝
-اعضای این گروه کیا هستن ؟ 🤔 🚹 🚺
هرکی که توی تاپیک هایی که میزنیم شرکت کنه ، یه عضو از ماست !
-تویه این جُزوه ها چی داره ؟ 📑 ⁉
دانش آموزای توی آلاخونه همشون درجـــه 1 و بیستن ! حالا این دانش آموزا از چه تـــله هایی که طراح براشون گذاشته دَرس عبرت گرفتن !
و چه نکاتی که به نظرشون جالب میومده !
این تله ها و این نکته ها همه شو میتونید تویه یک پی دی اف داشته باشید.
تنها با ارسال عدد 3 به شماره ... 😂 😂 میتونید این محصول را سفارش دهید.
فعلا داریم روی یه پروژه خفن کار میکنیم به نام پیکـــسولوژی !
Pics ! یعنی عکس یعنی عکس ها ! 🖼
Biology ! یعنی زیست شناسی ☘ 🐝 🦎 🌍
حالا ترکیبشون کردیم و شد Picsology 📔
توی این پروژه میخوایم شِکلای درس زیست رو جــراحی 😷 💉 🔪 کنیم !
به صورت موضوعی کار میکنیم .
تاپیک قـلــب :
https://forum.alaatv.com/post/3055681
تاپیک دستگاه تنفس :
https://forum.alaatv.com/post/3058805
سایر تاپیک ها توی همین تاپیک قرار خواهد گرفت 🔖
اسپم هم نکنید لطفا 😄
@تجربیا
درود دوستان عزیز 🌹 ، نمیدونم میدونید یا نه ولی چند وقت پیش دوست خوبم رضا جان یه تاپیک زده بودش برای شکل قلب فصل 4 دهم ♥ ، که همه ی آلایی ها بیان و نکاتی که از این شکل مهم نوشتن رو اینجا به اشتراک بزارن 📑 📲 . و در آخر هم من نکات رو جمع و جور کردم و یه فایل پی دی اف 📁 درستش کردم و جزوه خوبی شد ! 📒
تویه آلاخونه که اینقدر دانش آموز درجه 1 داره به قول استاد موقاری ، حالا فکر کنید این دوستان درجه 1 که شامل خانم یا اقا دکتر های آینده میشن چه نکاتی رو نوشتن ! چه نکاتی براشون مُهم تر بوده که یه جایی یادداشتش کردن ... 😄
خوب میشه دم کنکوری یه نگاهی بهشون بندازیم !
این تاپیک اون شکل قلبه :
https://forum.alaatv.com/topic/59782/قلب/4
خب دیگه سرتون رو درد نیارم بزرگواران...
حالا نوبت رسیده به فصل 3 دهم !
این تاپیک مربوط به شِکلای فصل 3 هستش . فقط چند تا چیز رو بگم و دست به کار شیم 🙂
1.سعی کنید غلط تایپی نداشته باشین
2.لطفا فقط نکات مهم رو بُلـــد کنید نه اینکه مثلا کل جمله رو بُلد کنید .
یه جورایی فکر کنید که دارید به یکی توضیح میدید ، فکر کنید کتاب یا جزوه خودتونه ! 😎
برای سپاس و قدردانی از وقتتون ، آیدی تون (یا اسمتون اگر دوست داشتید) رو توی جزوه مینویسم .
Good Luck ... 😃 🖐
@تجربیا
تغییر برنامه + سوالات و اشکالات درسی شما از کارگاه تست زیست دهم آلاء
-
خلاصه سوال ها:
لطفاً بگید در لایه مخاطی بافت پیوندی سست هست ؟؟؟اگه هست یعنی رگ هم در لایه مخاطی هست؟؟؟
محل اتصال برگ به ساقه مریستم راسی هست یا خیر با ذکر دلیل
از کی تدریس دوازدهمو شروع میکنین و در چه سایتی تدریس میکنین؟
من به دلیل مدرسه نمونه دولتی رشته ریاضی می خونم ولی می خوام کنکور تجربی بدم به نظر شما می شه موفق شد
یه سوال اقای موقاری گفتن که سیاهرگ باب از روده بزرگ طحال پانکراس ومعده خون روبه کبدبرای ذخیره میبره اخه توی طحال وپانکراس که جذب نداشتیم پس نبایدموادزیادی برای ذخیره داشته باشیم پس چرا ازاونجاهاخونگیری میکنه ؟؟
آقای مقاری زیست سال یازدهم رو هم تو آلا تدریس می فرمایید؟
میخواستم بدونم بیشتر بدانید هارو که توکتاب هستن رو بخونیم یانه ؟
ببخشید آقای موقاری پروتئین های غشای سلول از نظر نوع کار به چند دسته تقسیم میشن مثل (پمپی بودن یا انتقالی بودن)داشتم تست میزدم که حسابی گیج شدم ممنون میشم اگه زود تر جواب بدید
میتونین منو راهنمایی کنین واسه کتاب کمک درسی پایه ی یازدهم؟؟؟
بهترین منابع تست رو برا زیست دهم و یازدهم معرفی کنید و همچنین میخواستم بدونم از نظر شما بهترین آزمون آزمایشی کدام است؟ باتشکر
اگه شد بهترین و کم حجم ترین کتاب کمک آموزشی زیست دوازدهم رو هم معرفی کنید
من دانش آموز سمپادیم که امسال وارد دهم میشم ان شاءالله هدفم رتبه تک وپزشکی تهران است برای زیست دهم چه پیشنهادی دارین که خیالم را بابت تسلطش راحت کند و آیا جزوه نکته را خودم از صحبت های شما بنویسم یا اگر در جایی پیدا کردم با اون فیلمارو جلو بیام خیلی ممنون از تدریس پر انرژی و جذابتون
در حالی این پیام را براتون میفرستم که تصمیم دارم سخت تلاش کنم و متاسفانه تا الان کار زیادی انجام ندادم و یه دانش آموز متوسط بودم و اصلا در سطح کنکور نبودم از الان باید چیکار کنم؟
-
سلام
آقای موقاری بهترینین لطفا دوازدهم هم تدریس کنید -
ی کارگاه تست هم برا بچه های ریاضی میذاشتید.
-
آقای موقاری شما توی فیلم هاتون گفتین که ساده ترین دستگاه گردش مواد مربوط به عروس دریاییه و اسفنج ها ساده ترین جانور هستند اما در کتاب میکروطبقه بندی گاج ذکر کرده که اسفنج ها دارای ساده ترین دستگاه گردش مواد هستند
این هم از عکسش
![0_1537024816159_20180915_194129.jpg](در حال بارگذاری 100%)
نکته ی اولی -
FerrariSF1977 کدوم درسته؟؟؟؟
-
sohrab
ببخشید، این فیلم پاسخ به سوالات کارگاه تست، امروز منتشر میشه؟ -
سلام
اول از همه میخواستم از تمام اساتید آلاء تشکر کنم
شما همتون حق دارید بر گردن ما دانش اموزان
و از همینجا برای همتون آرزوی سلامتی و خوشبختی دارم
علی الخصوص استاد موقاری که واقعا نمیدونم به چه زبانی از ایشون تشکر کنم که اینقدر صادقانه و با خلوص نیت تدریس میکنن
انشالله که دنیا و آخرت هردو برای شما باشد و آرزوی سلامتی در کنار عزیزانتونو دارم
استاد موقاری خواهش میکنم صدای ما دانش آموزانی که در مدرسه دبیر خوبی نداریم یا اینکه کلا مناطق محروم هستیم و نمیتونیم مدرسه بریم یا به هر دلیل دیگه ای از جمله مالی شرایط کلاس خصوصی رو نداریم
ازتون تمنا دارم یازدهم و دوازدهم رو باهم تدریس کنید
به خدا قسم که تدریس دهم شما عالی ترین و کاملترین تدریسی بود که یک دبیر میتونس داشته باشه
شما رو خدا نگه داره برای ایران و دانش آموزان این میهن
ولی ما پیشتازان ۶ _ ۳ _ ۳ چه گناهی کردیم آخه
که امورش پرورش اینجوری ....
استاد موقاری و بقیه اساتید محترم از شما خواهش مندیم که صدای بی صدای ما دانش اموزان کنکور ۹۸ رو بشنوید
استاد موقاری ! اگر اول یازدهم و شروع کنید بعد دوازدهم ، ما خیلی عقب میفتیم
ازتون تمنا داریم ، یازدهم و دوازدهم رو با هم تدریس کنید
ما خیلی مظلوم واقع شدیم و آیندمونو آموزش مرورش به بازی گرفت
لطفا صدای ما رو بشنوید
الهی که همتون عاقبت به خیر بشید و نگاه خداوند بدرقه راهتون اساتید گرامی