کدوم ازمون؟؟
-
من دوازدهمم گزینه دو برنامه داده که طول سال تا نیمسال اول ی بخش دوازدهم و کل دهم نیمسال دوم بخش بعدی دوازدهم و کل یازدهم
یعنی سه پایه باهم نیستند
بجز جامع وجمع بندیاش
الان این برنامه خوبه؟؟یا چون سه پایه باهم نیستند به دردخور نیست زیاد؟؟ -
-
سلام کسی از قیمت های گاج خبر داره؟برای یازدهم تجربی>؟
-
سلام منم ثبت نام کردم ب نظر من خوبه سه تا ازمون جامع داریم اخرش اینطور فک کنم بعتره اگه س پایه رو هر سری امتحان بدیم ی جور پراکندگی ایجاد میشه تو درس خوندمون اول دوازده با دهم دعهم جمع میشه بعدش یازدهم با دوازده ادامش
-
سلام .من ازمون های گاج میرم و واقعا از سوالاش راضی هستم نگم سوالاش خیلی اسونه و اینا نه سوال سختم داره متوسطم دار و در کل استاندارده و مشکلش جامعه اماریشه که در حدود ۴۰۰۰نفر تا ۵۰۰۰نفر متغیره .من سال یازدهم تجربی باید برم و تابستون با تخفیف که تا اخر خرداد بود تونستم هر ازمونو حدود ۳۷تومن برام حساب شه ولی اگه تخفیف اعمال نشه حدود ۴۵تومن متغیره.حالا اگه بازم سوالی بود درخصوص ازمونای گاج تو پی ویم میتونم بهتون توضیح بدم.
-
@فاطمه23
اره منم امروز به این پی بردم که باعث پراکندگی مطالب نمیشه ولی زمان سه هفته ای ی خورده زیاد نیست؟؟؟!!!
من خودم براجامع فردا گزینه2 سه هفته وقت داشتم رسما کلافه شدم دیگه نمیدونم با شرایط مدرسه چطوری میشه -
سلام .من ازمون های گاج میرم و واقعا از سوالاش راضی هستم نگم سوالاش خیلی اسونه و اینا نه سوال سختم داره متوسطم دار و در کل استاندارده و مشکلش جامعه اماریشه که در حدود ۴۰۰۰نفر تا ۵۰۰۰نفر متغیره .من سال یازدهم تجربی باید برم و تابستون با تخفیف که تا اخر خرداد بود تونستم هر ازمونو حدود ۳۷تومن برام حساب شه ولی اگه تخفیف اعمال نشه حدود ۴۵تومن متغیره.حالا اگه بازم سوالی بود درخصوص ازمونای گاج تو پی ویم میتونم بهتون توضیح بدم.
-
@mahdieh-A
بله به همین خاطر فقط تابستونشو ثبت نام کردم من در واقع قصدم این بود گزینه دو ثبت نام کنم که فهمیدم برای تابستون برنامه ای نداره به همین خاطر بین گاج و قلم چی گاجو بهتر دونستمو رفتم سوالاش راضی بودم ولی جامهعه اماری پایینی داره وو از 22مهر که گزینه دو ازموناش شروع میشه میخوام گزینه دو ثبت نام کنم.