المپیاد
-
بسم الله الرحمن الرحیم .
با عرض سلام و خسته نباشید .
بنده دانش آموز یازدهم تجربی هستم و انگیزه زیادی برای شرکت در المپیاد زیست شناسی داریم ولی از هرکس پرسیدم گفته ک الان دیگه وقت نداری و از این جور صحبتا .....
میخواستم اگه میشه افرادی مثل شما ک توی مشاوره تخصص دارن بنده رو راهنمایی کنن و بگن ک اگه شرکت کنم و واقعا براش توی این 5 ماه باقیمانده تلاش کنم آیا موفق میشم ک هر 3 مرحله رو پشت سر بزارم و ب امید الله مدال طلای کشوری رو بدست بیارم ؟!!!!؟؟ممنون از راهنمایی و سایت فوق العادتون . یا حق
-
بسم الله الرحمن الرحیم .
با عرض سلام و خسته نباشید .
بنده دانش آموز یازدهم تجربی هستم و انگیزه زیادی برای شرکت در المپیاد زیست شناسی داریم ولی از هرکس پرسیدم گفته ک الان دیگه وقت نداری و از این جور صحبتا .....
میخواستم اگه میشه افرادی مثل شما ک توی مشاوره تخصص دارن بنده رو راهنمایی کنن و بگن ک اگه شرکت کنم و واقعا براش توی این 5 ماه باقیمانده تلاش کنم آیا موفق میشم ک هر 3 مرحله رو پشت سر بزارم و ب امید الله مدال طلای کشوری رو بدست بیارم ؟!!!!؟؟ممنون از راهنمایی و سایت فوق العادتون . یا حق
amin_moonlight سلام ببخشید دخالت میکنم
ولی نظر من اینه کنکورو بچسبین
المپیاد حق خوری زیاد داره
الان باس کنکورو شروع کنین دیر نشه -
http://www.talayiha.ir/
یواشکی
یه سرچ بکن ببین همونه که پوریا قجری توش کار میکنه
خدای فیزیکه پوریا
اگه همونه یه مشئرت از زیستیاش بگیر -
سلام علیکم
به نظر من المپیاد فقط و فقط وقت تلف کردنه
خودم یه مدت تووش بودم
تجربه دارم که میگم ...
تهش ۴۰ نفر میخوان
اونم فقط ۸ تا طلا !!
ولی توی کنکور برای پزشکی میتونی رتبه ۲۰۰۰ هم بیاری
حالا خوددانی ولی زیاد ارزش نداره که بخوای کنکور و نخونی و ... -
البته من نظر مشاوره نمی خوام بدم و باید از اهل فنش بپرسی، ولی این موضوع که المپیاد کاملا وقت تلف کردنه رو قبول ندارم
اولا اگه آدم در زمینه ای که علاقه داشته باشه و سعی کنه، حتما موفق میشه
دوما بیشتر کسایی که المپیاد رو اصولی خوندند ولی نتوستن حتی مرحله دو رو قبول شن، به هیچ وجه از مسیری که رفتند، پشیمون نیستند (مثل من)
سوما حتی رتبه های اول کنکور هم درس خوندن جدی رو از تابستون سال آخر شروع کردن، پس نیازی نیست که سال های قبلش رو هدر داد
چهارما اونایی که المپیاد خوندند، راحت تر خودشون رو با کنکور وفق میدن. چون المپیاد به اونا نظم و سخت کوشی رو یاد میده. شاید هدف اصلی همه تو این مسیر، مدال طلا باشه، ولی خود به خود این مسیر نتایج خیلی بهتری رو جلو پات میزاره
پنجما بیشتر رتبه های زیر صد کنکور، تو دوران دبیرستانشون، المپیاد شرکت کردن
پس به هیچ وجه این درست نیست که بگیم، المپیاد وقت تلف کردنه ولی به زور و بی علاقه خوندن المپیاد هیچ کدوم از نتایج بالا رو نداره، حتی مدال