زیست دونی
-
سلام
زمانی که نیاز سلول ها به انرژی توسط کربوهیدرات ها و لیپید ها تامین نشه،مقدار مواد آلی نیتروژن دار کم میشه یا زیاد؟چرا؟
@همیار @دانش-آموزان-آلاءShJ بعدش برا تامین انرژی میره سراغ پروتئین و اگه اشتباه نکنم حتی نکلئیک اسید ها که ان ها تو ساختارشون نیتروژن دارن و مقدارشون کم میشه البته بسته به نوع جانور ماده دفعی نیتروژن دار زیاد میشه
-
@elhame-H پس تو کدام مورد بود که اندازه گلبول کوچیک میشد و فرد دچار انمی وخم میشد؟
-
ShJ بعدش برا تامین انرژی میره سراغ پروتئین و اگه اشتباه نکنم حتی نکلئیک اسید ها که ان ها تو ساختارشون نیتروژن دارن و مقدارشون کم میشه البته بسته به نوع جانور ماده دفعی نیتروژن دار زیاد میشه
-
@Dr-Lila منظورم نوع ماده دفعیشون هست که زیاد میشه مثلا انسان هرچی بیشتر گوشت بخوره اوره بدنش میره بالا یا مثلا ماهی امونیاکش میره بالا
-
@elhame-H پس تو کدام مورد بود که اندازه گلبول کوچیک میشد و فرد دچار انمی وخم میشد؟
-
@elhame-H ممنون
-
سلام دوستان این جمله درسته یا نه؟
درون کبد اسید چرب یافت نمیشود با ذکر دلیل
ممنون
@A-K @administrators @Dr-Bernosi @Dr-Lila @elhame-H @milad91 sadeghy ShJ -
سلام دوستان این جمله درسته یا نه؟
درون کبد اسید چرب یافت نمیشود با ذکر دلیل
ممنون
@A-K @administrators @Dr-Bernosi @Dr-Lila @elhame-H @milad91 sadeghy ShJ -
@alireza-jet
اختلاف نظرهست رواین موضوع
ولی درحد کنکورما میگن یافت نمیشه.معلم زیست ماهم میگف یافت نمیشه.ولی دلیلشو باید از یه دبیری بپرسی چون توکتاب نیست@elhame-H ممنون
-
سلام دوستان این جمله یعنی چی؟میزان اکسیژن متصل به هموگلوبین به فشار اکسیژن در کیسه های هوایی وابسته است
@A-K @administrators @Dr-Bernosi @Dr-Lila @elhame-H sadeghy -
سلام دوستان این جمله یعنی چی؟میزان اکسیژن متصل به هموگلوبین به فشار اکسیژن در کیسه های هوایی وابسته است
@A-K @administrators @Dr-Bernosi @Dr-Lila @elhame-H sadeghy@alireza-jet در زیست خوانی!! گفته است:
@A-K @administrators @Dr-Bernosi @Dr-Lila @elhame-H sadeghyیعنی هرچی اکسیژن توی کیسه های هوایی بیشتر، اتصال شدن اکسیژن به هموگلوبین بیشتر و بلعکس.
-
@alireza-jet در زیست خوانی!! گفته است:
@A-K @administrators @Dr-Bernosi @Dr-Lila @elhame-H sadeghyیعنی هرچی اکسیژن توی کیسه های هوایی بیشتر، اتصال شدن اکسیژن به هموگلوبین بیشتر و بلعکس.
@A-K میتونم یه راهنمایی ازتون بگیرم؟
-
@A-K میتونم یه راهنمایی ازتون بگیرم؟
-
@A-K من درس خوندن برام یکنواخت شده کسل شدم ارادم کم شده چیکار کنم؟
-
خودتو شرطی بکن، به خودت جایزه بده
از بقیه بچه ها هم بیا بپرس -
خودتو شرطی بکن، به خودت جایزه بده
از بقیه بچه ها هم بیا بپرس@A-K اها ممنون
-
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
برای شروع به این دوتا جمله نگا کنین و سعی کنین اولا تمایزشو بگین بعد هم بگین کدوم درسته!
قسمتی از دستگاه گوارش که شامل 3 بخش کاملا مستقیم است، تحرک زیادی ندارد.
قسمتی از دستگاه گوارش که شامل 3 بخش تقریبا مستقیم است، تحرک ندارد.خب تقریبا درست گفتین!
طبق متن کتاب روده بزرگ تحرک %(#ff0000)[زیادی] نداره! ینی تحرک داره!
درمورد مستقیم یا غیرمستقیم بودن هم خود متن کتاب گفته روده بزرگ از 3 بخش %(#0dff00)[تقریبا] غیر مستقیم تشکیل شده! ینی کولونا مستقیم نیستن!