مشاوره
-
سلام خسته نباشید من چند روز دیگه وارد سال یازدهم میشوم و رشته ی من ریاضی است میخواستم از اول مهر برای کنکور شروع کنم و آیا به نظر شما مشاوره تحصیلی بگیرم یا نه ؟
-
مشاور تا حدی خوبه من خودم به شخصه سه تا داشتم که از آخری بیشتر از همه راضی بودم چون همه جور کمکم میکنه مشاوره هم باید از لحاظ درسی ازت خبر داشته باشی هم خانوداگی تا تورو با شرایط زندگی اماده کنه
-
سلام خسته نباشید من چند روز دیگه وارد سال یازدهم میشوم و رشته ی من ریاضی است میخواستم از اول مهر برای کنکور شروع کنم و آیا به نظر شما مشاوره تحصیلی بگیرم یا نه ؟
سلام خسته نباشین
من نظام قدیمی هستم میخواستم بدونم سازمان سنجش گفته که نظتم قدیمی ها سال ۹۸ رو میتونن با کتابهای خودشون کنکور بدهند و نمیتونن ۹۹ رو با کتابهای خودشون کنکور بدهند
در اینصورت من نظام قدیم که میترسم سال ۹۸ از رشته مورد علاقم قبول نشم
به نظرتون بهتر نیست کتابهای نظام جدید رو بخونم که اگه خدای نکرده نتونم توی ۹۸ قبول بشم لاقل خونده هام به هدر نرن و باز بتونم توی کنکور ۹۸ شرکت کنم؟
ممنون میشم پاسخ بدین -
سلام خسته نباشین
من نظام قدیمی هستم میخواستم بدونم سازمان سنجش گفته که نظتم قدیمی ها سال ۹۸ رو میتونن با کتابهای خودشون کنکور بدهند و نمیتونن ۹۹ رو با کتابهای خودشون کنکور بدهند
به نظرتون بهتر نیست کتابهای نظام جدید رو بخونم که اگه خدای نکرده نتونم توی ۹۸ قبول بشم لاقل خونده هام به هدر نرن و باز بتونم توی کنکور ۹۸ شرکت کنم؟
ممنون میشم پاسخ بدین -
سلام خسته نباشین
ممنون میشم پاسخ بدین -
M_hsz225
سلام
اگه بخواین همش به این فک کنید که نمیتونید و شاید نشه،مطمئن باشین نمیشه...
باید باامید درس بخونید البته با علاقه و جدیت اونوقت حتما نتیجه دلخواهتونو میگیرید. -
سلام
میگم من که نظام قدیم هستم میتونم در سال ۹۸ در کنکور نظام جدید با کتابهای نظام جدید شرکت کنم؟!