تطبیق با شرایط دبیرستان ...
-
سلام به همه ی آلایی های عزیز؛
من امسال (یعنی از فردا!) دوره دوم دبیرستان رو تو مقطع دهم آغاز می کنم. از دوستان و نزدیکان خیلی شنیدم که دبیرستان شرایط کاملا متفاوتی نسبت به دوره اول داره؛ چه از نظر دبیرا، چه درسا و ... . سوالم اینه که چجور باید خودم رو با این شرایط تطبیق بدم و اصلا نحوه مطالعه، زمان مطالعم و ... چجور باشه؟ خوشحال میشم اگر هر کسی، هر نظری، تجربه ای، نکته ای درباره سال دهم و در کل دوره دوم داره بگه.
خیلی ممنون از همه شما -
سلام به همه ی آلایی های عزیز؛
من امسال (یعنی از فردا!) دوره دوم دبیرستان رو تو مقطع دهم آغاز می کنم. از دوستان و نزدیکان خیلی شنیدم که دبیرستان شرایط کاملا متفاوتی نسبت به دوره اول داره؛ چه از نظر دبیرا، چه درسا و ... . سوالم اینه که چجور باید خودم رو با این شرایط تطبیق بدم و اصلا نحوه مطالعه، زمان مطالعم و ... چجور باشه؟ خوشحال میشم اگر هر کسی، هر نظری، تجربه ای، نکته ای درباره سال دهم و در کل دوره دوم داره بگه.
خیلی ممنون از همه شماehsankarami سلام ببین من امسال فارغ التحصیل شدمو الان دانشجوام....از وقتی که اول دبیرستان و شروع کردم همین حرفایی که الان به تو دارن میزنن که اره از سال بعد کلی درسا فرق داره و غیرقابل فهمو ایناسو به منم زدن....اما وقتی توی اون سال قرار میگرفتم دیگه بعد یه ماه کامل با شرایط وفق پیدا میکردمو اون سال میشد مثل سالای پیش...پس الان اول سالی الکی فکرتو با این موضوع درگیر نکن چون این سالم مثل سالای دیگه ی توعه.
-
ehsankarami سلام ببین من امسال فارغ التحصیل شدمو الان دانشجوام....از وقتی که اول دبیرستان و شروع کردم همین حرفایی که الان به تو دارن میزنن که اره از سال بعد کلی درسا فرق داره و غیرقابل فهمو ایناسو به منم زدن....اما وقتی توی اون سال قرار میگرفتم دیگه بعد یه ماه کامل با شرایط وفق پیدا میکردمو اون سال میشد مثل سالای پیش...پس الان اول سالی الکی فکرتو با این موضوع درگیر نکن چون این سالم مثل سالای دیگه ی توعه.
mahdi1378 خیلی ممنون از پاسختون. امروز هم که اول مهر بود این موضوع رو احساس کردم. اونقدر که دیگران میگفتن سخت و عجیب غریب نیست!