سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
کدوم آزمون؟؟؟؟
-
این پست پاک شده!
-
amin1172
بستگی به خودتون داره اگه فکر می کنید که بین آزمون هاتون فاصله زیاد بیفته از درس خوندن زده و دلسرد میشید ، بله بده. ولی اگه فکر میکنید با سه هفته می تونید کنار بیایید خیلی هم خوبه. من خودم تو این سه هفته نه تنها درس ها رو می خونم و از روی کتاب تست ، تست حل میکنم بلکه هفته ی آخر فقط تست های تالیفی خفن می زنم که دیگه مطلب کامل کامل کامل برام جا بیفته و درس ها رو بپوکونم -
@Dr-Mahbube در کدوم آزمون؟؟؟؟ گفته است:
romisa
سلام نظرتون راجب ازمون های سنجش چیه؟سلام
به نظرم آزمونای جامع سنجش آزمونای خیلی خوبیه و جامعه آماریش بالاست
بعضی اوقات شیمیش خیلی سخت میشه
اما در کل سطحش خوبه اکثراوقات
رتبه ای که معادل کنکور میزنه اکثر اوقات خوش بینانست
به همه پیشنهاد می کنم 3 تا آزمون جامع آخر سنجشو (که مربوط به بعد از عیده ) شرکت کنن
اما در طول کل سال آزمونای قلم چی و گاج و اینا به خاطر برنامه ریزی و تایم دوهفته ای و ....به نظرم معقول تر عمل کردن -
سلام
طبق بررسی هایی که انجام دادم به این نتیجه رسیدم که آزمون گاج از همشون بهتره.
با بررسی چهار فاکتور
1-سطح وسوالات:که سطح سوالات و استاندارد بودن سوالات گاج از قلم چی خیلی بهتره
2-بودجه بندی:بودجه بندی قلم چی واقعا خوبه.با این حال بودجه گاج هم کاملا شبیه قلمچیه با کمی تغییر
3-ازلحاظ قیمت واقعا گاج خیلی بخشنده تر از قلم چیه
4-جامعه آماری:درسته جامعه آماری گاج کم تر از قلم چیه ولی از نظر من این یه مورد مثبته چون قلم چی بیش از حد حس رقابت و استرس بهت وارد میکنه.
باتشکر
@دانش-آموزان-آلاء mahdi1378 romisa @Dr-Mahbube -
romisa
درسته سوالای قلم چی سخته ولی به دلیل داشتن مولفای زیاد برای هر درس و بعضا بدون تجربه. من با تحقیق زیادی که کردم اکثر افراد فقط قلم چی رو به خاطر جامعه آماری و اونم برای محک زدن خودت تایید کردن وگرنه از لحاظ استانداردد بودن سوال من تاحالا از هیچکس نشنیدم -
به نظر من ازمونای گاج بهتره چرا که سوالاتش گیج کننده و خیلی سخت نیست که کلا تو ازمون ادمو بپوکونه .بیخیال جامعه اماری خودتو بسنج فقط در ضمن برای اینکه سطح بالا تر بره از کتابای تست کانون میشه استفاده کرد.
من فقط نظر خودمو دادم و خودم هنوز نمی دونم یهتره کدومو برم فقط طبق پسشایی که کردم به این نتیجه رسیدم.
هم چنین میشه سوالات ازمون هارو از هر موسسه که بخواهید دانلود کید بینید چطوره