Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
صفر تا صد ریاضی تجربی
-
fatemeh.2t در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
sobhawn راستش از کتاب ایکیوی شیمی میترسم یکمتاحالا بازشم نکردم که یه موقع از درسش بدم نیاد و زده نشم
از چالش نترس ! هر وقت دیدی تستی رو بلد نیستی بجا ناراحت شدن ب این فکر کن ک قراره ی چیز جدید یاد بگیری و قوی تر بشی
-
sobhawn فردا سعی میکنم بعد اینکه مبتکران رو خوندم تست هاشو ببینمولی اینکه حجمش کمه خیلی خوبه کل پایه و پیش رو جمع کرده
-
fatemeh.2t حجمش عالیه! شاید از هر تستش بتونی یه نکته یاد بگیری ! این خیلی خوبه !
-
سلام@sobhawn
وقت بخیر
شمابرای منی که فارغ التحصیل هستم و ریاضیم درحد30میزنم،چه کتابی رو پیشنهاد میکنید که نه حجمش زیادو وحشتناک باشه...نه ملال آور... یه کتابی که بشه باهاش نتیجه گرفت و به درصدای بالا توی زمان استاندارد خودش فکر کرد.راستی کتاب خیلی سبز وگاج نقره ای چاپ قدیم و 10سال کانون روهم دارم...
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. -
@گل-یاس سلام وقتتون بخیر
سوالتون رو تو ی تاپیک دیگه جواب دادم ولی بر حسب ادب اینجاهم تکرار میکنم
کتاب خیلی سبز برای سطح ضعیف و متوسط کتاب خوبیه
ولی بچهایی ک درصدشون رو ۷۰ هست و میخوان ب ۹۰ برسونن بهتره با ایکیو کار کنن وگرنه بقیه اگه الکی برن سمت ایکیو زده میشن
خلاسه نویسی اصولی رو حتما از مهر انجام بدید من به زودیه زود یه تاپیک جدا فقط برای خلاصه نویسی میزنم
ریاضی رو باید باور داشته باشی آسونه وگرنه روش های اسون ب ذهنت نمیرسه و میری سراغ روش های سخت برای حل کردن این میشه ک نمیشه حل کرد ! -
sobhawn@
سلام.من ریاضیم در حد صفره ولی الان شروع کردم و احتمال رو خوندم با تست..اللن دارم تابع میخونم؛و تست از روی مهر و ماه میزنم؛به نظرتون چه کارهایی انجام بدم که حداقل تادی و اینا به یه درصدمعقول برسم؟ -
@گل-یاس در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
محدثه76 در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
سلام بچها میشه برام توضیح بدید چرا اینجا اقای امینی واس تعیین علا مت اعداد مخرجو مثبت و منفی دادن واینک چرا x-16 شد 4؟؟؟
آقای همیارسبحان،جسارتا بنده جواب دادم...
اقای امینی تو فیلم میگن چون مخرج مجانب نشه مثبت ومنفی میزاریم این یعنی چی منظورشون همین توضیح شماس؟ -
سلام بچها میشه برام توضیح بدید چرا اینجا اقای امینی واس تعیین علا مت اعداد مخرجو مثبت و منفی دادن واینک چرا x-16 شد 4؟؟؟
اقای امینی تو فیلم میگن چون مخرج مجانب نشه مثبت ومنفی میزاریم این یعنی چی منظورشون همین توضیح شماس؟شمامطمئنید این حرفوزدن ایشون؟ فکرکنم اشتباه متوجه شدین...
ریشه های مخرج باعث تولید مجانب میشوند وبخوایم نخوایم این مجانب تولید میشه...چونکه مخرج ماریشه داره،ومثبت ومنفی شدن این ریشه هارو هم درپست قبلی کامل توضیح دادم...حالا اگه توضیح بنده واستون قابل هضم نبوده میتونید ازجناب همیارسبحان کمک بگیرین. -
اقای امینی تو فیلم میگن چون مخرج مجانب نشه مثبت ومنفی میزاریم این یعنی چی منظورشون همین توضیح شماس؟شمامطمئنید این حرفوزدن ایشون؟ فکرکنم اشتباه متوجه شدین...
ریشه های مخرج باعث تولید مجانب میشوند وبخوایم نخوایم این مجانب تولید میشه...چونکه مخرج ماریشه داره،ومثبت ومنفی شدن این ریشه هارو هم درپست قبلی کامل توضیح دادم...حالا اگه توضیح بنده واستون قابل هضم نبوده میتونید ازجناب همیارسبحان کمک بگیرین.ببخشید میشه در مورد مجانب برام توضیح بدی بیشتر که اصن چی هس؟؟؟
-
سلام دوستان برای ریاضی استاد نباخته بهتره یا استاد امینی راد؟
ممنون
Afshin mn amirhossein 0 Dr.Lila fatemeh.2t sobhawn @ -
alireza.jet در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
سلام دوستان برای ریاضی استاد نباخته بهتره یا استاد امینی راد؟
ممنون
Afshin mn amirhossein 0 Dr.Lila fatemeh.2t sobhawn @نباخته
-
تو فلان درس کودوم استاد بهتره ؟
واقعا بنز بهتره یا bmw ?
بچها اینکه بیایم تو یه درس خاص، یه استاد خاصی رو برتر بدونیم اشتباه محضه ! چون قطعا استادی وجود داره ک یکی از شاگرداش۱۰۰ میزنه یکی دیگه با همون استاد نمیتونه موفق بشه
یکی از دلایل این اتفاق عدم ارتباط برقرار کردن اون شاگرد با اون استاده
پس برای اینکه متوجه بشید که کودوم استاد #برای_شما بهتره ، بهتر اینکه ک از یه مبحث خاص ویدیو هر دو استاد رو مشاهده کنید و ببینید حرف کودوم استاد رو بیشتر درک میکنید