آزمون
-
سلام به دوستای آلایی😊
من فارغ التحصیل از رشته تجربی هستم و امسال دومین سالیه که میخوام کنکور بدم،اما مرددم که آزمونارو از الان شرکت کنم یا از دی ماه تا بتونم تو این مدت فقط پایه بخونم،خیلی خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنین و منو از تجربیاتتون بهره مند کنین🙏 -
-
سلام به دوستای آلایی😊
من فارغ التحصیل از رشته تجربی هستم و امسال دومین سالیه که میخوام کنکور بدم،اما مرددم که آزمونارو از الان شرکت کنم یا از دی ماه تا بتونم تو این مدت فقط پایه بخونم،خیلی خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنین و منو از تجربیاتتون بهره مند کنین🙏@maedeh-rj در آزمون گفته است:
سلام به دوستای آلایی😊
من فارغ التحصیل از رشته تجربی هستم و امسال دومین سالیه که میخوام کنکور بدم،اما مرددم که آزمونارو از الان شرکت کنم یا از دی ماه تا بتونم تو این مدت فقط پایه بخونم،خیلی خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنین و منو از تجربیاتتون بهره مند کنین🙏سلام
هرچه زودتر تست بزن وآزمون هارو شروع کن دی ماه خیلی دیره.
ان شاءالله ک موفق باشی -
حتما آزمونا رو شرکت کنید
برنامه آزمونا رو خوندن و اجرا کردن خودش یه نظم مشخصی به مطالعتون میده
آزمون باعث پیوستگی توو مطالعه میشه باعث میشه خودتون رو توو یه جو رقابتی بسنجید
مخصوصا شمایی که فارغ التحصیل هم هستید و به عبارتی خونه هستید حتما آزمون بدید
ممکنه تا دی ماه یه چیزای زیادی رو متوجه بشید که اگه بعد دی بفهمید فک کنید دیره و به ضررتون تموم شه
آزمون بدید و مهمتر از اون بعدش تحلیل آزمون و بعدش برنامه ریزی برای هفته های بعد
فقط این وسط اگه نتیجه آزمون نتیجه دلخواهتون نبود ناامید نشید و پرقدرت تا آخرش ادامه بدید -
@maedeh-rj در آزمون گفته است:
سلام به دوستای آلایی😊
من فارغ التحصیل از رشته تجربی هستم و امسال دومین سالیه که میخوام کنکور بدم،اما مرددم که آزمونارو از الان شرکت کنم یا از دی ماه تا بتونم تو این مدت فقط پایه بخونم،خیلی خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنین و منو از تجربیاتتون بهره مند کنین🙏سلام
هرچه زودتر تست بزن وآزمون هارو شروع کن دی ماه خیلی دیره.
ان شاءالله ک موفق باشی -
حتما آزمونا رو شرکت کنید
برنامه آزمونا رو خوندن و اجرا کردن خودش یه نظم مشخصی به مطالعتون میده
آزمون باعث پیوستگی توو مطالعه میشه باعث میشه خودتون رو توو یه جو رقابتی بسنجید
مخصوصا شمایی که فارغ التحصیل هم هستید و به عبارتی خونه هستید حتما آزمون بدید
ممکنه تا دی ماه یه چیزای زیادی رو متوجه بشید که اگه بعد دی بفهمید فک کنید دیره و به ضررتون تموم شه
آزمون بدید و مهمتر از اون بعدش تحلیل آزمون و بعدش برنامه ریزی برای هفته های بعد
فقط این وسط اگه نتیجه آزمون نتیجه دلخواهتون نبود ناامید نشید و پرقدرت تا آخرش ادامه بدید