Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
زیست شناسی آقای دکتر ارشی کلاس کنکور(1) (95-94)
-
جلسات 3 تا 49 قرار داده نشدند؟؟؟
-
سلام.ایا قارچ ها اگزوسیتوز دارند؟؟؟
-
MOHAMMADREZA7681 در زیست شناسی آقای دکتر ارشی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سلام.ایا قارچ ها اگزوسیتوز دارند؟؟؟
سلام بله چون ترشح داره وترشح دراکثرموارد درحیطه کنکوریعنی اگزوسیتوز.
-
تورو خدا برای زیست یه کلاس خوب بذارین . ما فقط امیدمون به شماست
-
mohamad_m7 در زیست شناسی آقای دکتر ارشی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
تورو خدا برای زیست یه کلاس خوب بذارین . ما فقط امیدمون به شماست
شما دعا کن تو این لحظه های عزیز وقت افطار وسحر که آلاء امسال باشه .ان شاء الله یه کلاس زیست عالی بذارن رو سایت
-
چرا واسه من جلسه 3 تا 49 نمیاد
-
چرا جلسه 3-49 نیست؟؟؟
-
من از وقتی فیلمای آلاء رو میبینم عاشق درس خوندن شدم...تورو خدا یوقت اینجارو ازمون نگیرید امیدمو واسه درس خوندن از دست میدم....
-
sahar00 در زیست شناسی آقای دکتر ارشی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
من از وقتی فیلمای آلاء رو میبینم عاشق درس خوندن شدم...تورو خدا یوقت اینجارو ازمون نگیرید امیدمو واسه درس خوندن از دست میدم....
خوشحالیم که آلا کمکتون کرده
شما هم میتونید با نوشتن ریزمباحث فیلم هایی که نی بینید
آلا رو خوش حال کنید
با این کارتون کمک بزرگی به آلا می کنید -
ادامه جلسه ۲ و ۳ یهو جلسه ۵۳ بقیه جلسات کجاست جواب بدید لطفا
-
Farhad در زیست شناسی آقای دکتر ارشی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
ادامه جلسه ۲ و ۳ یهو جلسه ۵۳ بقیه جلسات کجاست جواب بدید لطفا
سلام اگربعنوانی که روی هردرس نوشته دقت کنید متوجه میشیدکه برای زیست دکترارشی نوشته که ناقص ماند.
پس مسلما جلساتش ناقص مونده . -
سلام هرچند اگر ناقص نبود خیلی عالی میشد ولی الانم همین ما را بس ژنتیک جمعیت هستا
اگر امکان داشته باشه ک جزوه مسائلی که حل میکنند رو گیر بیارید بذا رید خیلی عالی میشود و ما از شما بسیار متشکر
-
سلام.درباره زیست شناسی کنور دکتر ارشی<امکان گذاشتن بقیه جلساتش هست؟؟؟ممکنه شارژ بشه یا نه؟
-
سلام
دوستان 2تا سوال برام پیش اومده! ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
من کلا سبک تدریش آقای پوریا رحیمی رو دوست دارم ولی تاحالا ویدئویی از دکتر ارشی ندیدم که بفهمم چطوری مباحث رو تدریس میکنن
شمایی که این دو بزرگوار رو میشناسید بنظرتون:- کدومشون فصل 5 پیش رو بهتر تدریس کردند؟
- فصل 5 زیست پیش ( همون ژنتیک جمعیت )رو دکتر ارشی توی همین 10 جلسه ویدئو بصورت کاملِ کامل تدریس میکنن یا ناقصه؟
ممنون از وقتی که میذارید
-
HossEin freedom در زیست شناسی آقای دکتر ارشی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سلام
دوستان 2تا سوال برام پیش اومده! ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
من کلا سبک تدریش آقای پوریا رحیمی رو دوست دارم ولی تاحالا ویدئویی از دکتر ارشی ندیدم که بفهمم چطوری مباحث رو تدریس میکنن
شمایی که این دو بزرگوار رو میشناسید بنظرتون:- کدومشون فصل 5 پیش رو بهتر تدریس کردند؟
- فصل 5 زیست پیش ( همون ژنتیک جمعیت )رو دکتر ارشی توی همین 10 جلسه ویدئو بصورت کاملِ کامل تدریس میکنن یا ناقصه؟
ممنون از وقتی که میذارید
سلام.خودتون 15دقیقه از فیلم اقای ارشی ببینن
-
@parastu23
توی این 10 ویدئو فصل 5 پیش کامل تدریس شده یا یه بخش هایش ناقص مونده؟ -
سلام
ببخشید فیلم های تدریس دکتر ارشی از سایت پاک شدن؟