IMG_20241003_203339.jpg
IMG_20241003_203922.jpg
سلام. برای این سوال که طول قطر مربع رو خواسته من اومدم یکی از قطر های مربع رو رسم کردم، یکی از نقاطی که در معادله خط قطر صدق میکنه منطبق میشه بر خطی که در صورت سوال داده شده و اون یکی نقطه هم مختصات مبدا مختصات رو پیدا کرد. از اینکه این نقاط درست هستند یا نه مطمئن نیستم. در هر صورت، طبق فرضیات، الان یک نقطه به مختصات (۰,۰) و یک خط به معادله y = 3x-9 داریم. برای بدست آوردن طول قطر مربع باید فاصله نقطه از خط رو بدست بیاریم. تمام این مراحل رو طی کردم اما جوابی که بدست آوردم با هیچکدوم از گزینه ها همخوانی نداشت.
IMG_20241003_204209.jpg
این سوال رو هم لطفا توضیح بدید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
ریاضی اول دبیرستان
-
@_azar_ در ریاضی اول دبیرستان گفته است:
میشه خلاصه شو یکی بهم بگه چطوری حوصلتون میکشه این همه متنو میخونید؟؟!!
-
-
@_azar_ در ریاضی اول دبیرستان گفته است:
محدثه76 از صمیم قلب واست آرزوی موفقیت میکنم
هیچوقت ناامید نشو:)هدف تو چه است...
-
سلام الایی های عزیز
من قبلا از این تاپیک نتیجه ی عالی ای گرفتم(اللخصوص از صحبتای یاسمن عزیز که همیشه دعاگوشم) و طبق راهنمایی ایشون ریاضی اول دبیرستانو تقریبا دارم کامل میکنم با 4فصل اول ریاضی دوم.الان سوالم اینه واسه مبحثی خوندن منی ک ریاضیم خیلی داغون بود و الان از پایه دارم میخونم جزوه خوب از دبیرهم ندارم درسنامه چه کتابی بهتره؟؟ ترجیحا از بین سه کتاب جامع خیلی سبز تخته سیاه و مهمر و ماه بهم بگید کدوم بهتره ممنون میشم چون ب این س تا کتاب دسترسی دارم فعلا -
-
سلام خواهش میکنم عزیزم
ریاضی یک رو به ترتیب بخونید ها اگر پایه تون ضعیفه
یعنی از فصل یک یخونید تا فصل 9 بعدش برید ریاضی دو یک تا چهار رو هم به ترتیب بخونیدجزوه اینا لازم نیست سرتون رو شلوغ نکنید >>> کتاب + فیلم + منبع تستی
بعد اینکه ریاضی یک + یک تا چهار ریاضی دو رو تموم کردید وارد ترتیب فصلایی بشید که نوشته بودم
هر فصل رو اینجوری پیش برید
اول >>> کتاب بخونید + فیلم ببینید ( لازم نیست کلا مبحث رو از کتاب تموم کنید بعد برید فیلم ... می تونید قدم به قدم برید ... یعنی مثلا مثلثات چند قسمته ( مطالب مربوط به دوم ، کمان های مرکب در سوم ، معادله مثلثاتی پیش >>> میتونید فیلم مطالب مربوط به دوم رو ببینید بعد کتاب رو بخونید بعد برید فیلم مربوط به مطالب سوم رو ببینید بعد کتاب بخونید بعد فیلم معادله مثلثاتی بعد کتاب... من تجربه کردم اینجوری بهتر یاد می گیریم ... )
بعد برید منبع تستی >>>> من خیلی سبز می زنم خیلی کتاب خوبیه ... برادرم گفت اصلا سمت مهروماه نرم فعلا گفت برای اینکه وزن علمی کتاب رو بالا ببره مطالب از حد کنکور تجربی خارج شده بعضی جاها ... من باید سوالای سخت حل کنم ولی در حیطه تجربی ! نه اینکه سوالای ریاضی رو حل کنم
در مورد تخته سیاه اطلاعی ندارماگر خیلی سبز دارید بعد کتاب + فیلم شروع کنید به پیش روی فصل
هر فصل رو چند قسمت کرده سروش مویینی ، هر قسمت درسنامه داره بعدش تست گذاشته
تست ها رو به ترتیب بزنید با حوصله
اگر تازه کار هستید حتی اگه 100 تا تست رو پشت سر هم غلط زدید ناراحت نشید طبیعه
قطعا اگه صبوری کنید خودتون شاهد پیشرفتتون خواهید بودراستی هرگز در هیچ درسی تا وقتی منبع اولتون رو تموم نکردید سراغ منبع دوم نرید...
نگید هم خیلی سبز بزنم هم تخته سیاه هم .... یکیش رو بزنید ( من خیلی سبز رو صلاح میدونم البته خیلی هم فرق نمیکنه مهم اینه بشینید درس بخونید !! )
همین یک منبع رو بکوب بزنید تا عید زورکی تموم میشه
پس یک منبع بزنید اما خوب بزنید >>>> منابع دیگه رو هم بر فرض محال اگر وقت شد می زنید
( البته لازمم نیست بزنید ! همین خیلی سبز رو خوب بزنید سوالات مهم رو نشان دار کنید بعدا مرور کنید حتما کنکور موفق خواهید بود... ) -
yasamanbanu بازم ممنون دختر گل.خیلی بهم کمک کردی از صمیم قلب واست ارزوی موفقیت میکنم.ریاضی من به طرز داغونی ضعیف بود چون پایم ضعیف بود.طبق گفتت عمل کردم و از این که دارم اشکالامو رفع میکنم خیلی خوشحالم و دائم واست ارزوی موفیقت میکنم.مرسی ک وقت گذاشتی و اینارو تایپ کردی️
-
marzyeh78 در ریاضی اول دبیرستان گفته است:
@پاییز
من یه توصیه به گفته های یاسی اضافه کنم
که البته مطمئن نیستم در مورد همه صدق کنه
واسه من که عالی بودش
و اون اینه که
تستای ریاضیو حداقل دوبار میزنم
خود من تازه وقتی دوسه روز بعد دفعهی قبل تستا رو حل میکردم ، واسم جا میفتاد
و الا عین همون تست رو هم تو آزمون میدادن ممکن بود حل نکنم! -
سلام
من باید ریاضی فصل سوم صفحه های 81تا84رو