مشاوره
-
reza ahmadi ن منظورم از وضعیت ساعات درس خوندنتون بود اگه خوب تلاش کنی موفق میشی چه رشته ای هستی ؟برای دانشگاه قصد داری تو چه رشته ای ادامه بدی؟
oooooooo رشتم تجربیه .فقط برا پزشکی
-
reza ahmadi احسنت باید خوب تلاش کنید
-
@darya-momtaz اتفاقا من رشته تجربی م رو از طرق شبانه گرفتم دیپلم تجربیم تازه صادر شده احتیاج به یه برنامه ریزی خوب دارم
reza ahmadi
برنامه ک برا فارغ التحصیلان خیلی خوبه...برنامه قلمچی هستش....باید با این پیش برین همین!!چاره ای نیست -
reza ahmadi
والا برا پزشکی باید خیلی تلاش کنید اینکه شما میگن من کارمندم و وقت زیاد ندارم سخته ها!! -
این پست پاک شده!
-
reza ahmadi احسنت باید خوب تلاش کنید
oooooooo یعنی پیش رو به سه قسمت تقسیم کنم چطوره کتابهاش رو میگم
-
-
oooooooo یعنی پیش رو به سه قسمت تقسیم کنم چطوره کتابهاش رو میگم
reza ahmadi تاریخ امتحانتون چه موقست؟اگه ب موقع میرسونی مشکلی نیست
-
reza ahmadi در مشاوره گفته است:
درهفته چند روز تعطیلی؟چقدر درس میخونی
oooooooo جمعه ها تعطیل.صبح 4بلند میشم برا درس خوندن 5.30میرم سر کار بهد از ظهر ها یک روز در میان 2و6در میام
-
oooooooo جمعه ها تعطیل.صبح 4بلند میشم برا درس خوندن 5.30میرم سر کار بهد از ظهر ها یک روز در میان 2و6در میام
خدا قوت بده
-
reza ahmadi دی ماهه هنوز واحدی برنداشتم
-
reza ahmadi دی ماهه هنوز واحدی برنداشتم
reza ahmadi کلی بخوام بگم تو الان 3 تا دوره داری از الان تا دی از بعد امتحاتا تا قبل عید و بعد عید تا کنکور
الان تا دی رو برنامه ریزی کن پیش یک و یکی از سال های پایه رو جمع کن از بعد امتحاتان تا عید پیش دو ویکی دیگه از سال پایه رو جمع کن تو عید نصف اول باید پیش یک جمع کنی و نثف دیگرو هم پایه ها رو بعد عید هم جمع بندیه و البته اون درسایی ک خدایی نکرده نخوندی
البته برا تو چون واحد باید برداری اون واحدی رو ک برداشتی رو جسابی بخون و واسه کنکور جمش کن -
reza ahmadi تاریخ امتحانتون چه موقست؟اگه ب موقع میرسونی مشکلی نیست
oooooooo دوستان در مورد کتابها به هم کمک کنید .هشتا کتاب پیش ادبیات دینی فیزیک شیمی ریاضی زبان زیست .زمین کدوم هارو تو دی وخردادوشهریور 98 بر دارم
-
reza ahmadi کلی بخوام بگم تو الان 3 تا دوره داری از الان تا دی از بعد امتحاتا تا قبل عید و بعد عید تا کنکور
الان تا دی رو برنامه ریزی کن پیش یک و یکی از سال های پایه رو جمع کن از بعد امتحاتان تا عید پیش دو ویکی دیگه از سال پایه رو جمع کن تو عید نصف اول باید پیش یک جمع کنی و نثف دیگرو هم پایه ها رو بعد عید هم جمع بندیه و البته اون درسایی ک خدایی نکرده نخوندی
البته برا تو چون واحد باید برداری اون واحدی رو ک برداشتی رو جسابی بخون و واسه کنکور جمش کنoooooooo
اینکاری ک شما میگین درست نیست..اوایل خرداد باید همه درس ها تموم بشه -
oooooooo
اینکاری ک شما میگین درست نیست..اوایل خرداد باید همه درس ها تموم بشه -
oooooooo
چون خیلی دیر درس هارو تموم میکنه... -
oooooooo
چون خیلی دیر درس هارو تموم میکنه...@darya-momtaz اگ نصفش رو بزارم برا شهریور چی ؟
-
oooooooo
درضمن این درس ها باید مرور هم بشه -
oooooooo دوستان در مورد کتابها به هم کمک کنید .هشتا کتاب پیش ادبیات دینی فیزیک شیمی ریاضی زبان زیست .زمین کدوم هارو تو دی وخردادوشهریور 98 بر دارم
reza ahmadi بای مشاور باتجربه حرف بزن اینو ک ما نمیتونیم تخصصی بگیم ولی اونایی ک تو کنکور خیلی مهمن و اختلاف رتبه ایجاد میکنن رو همین اول بردار
-
oooooooo
چون خیلی دیر درس هارو تموم میکنه...