-
سلام.ببخشید یه سوال داشتم اونم این که فیزیک چی کتابی خوبه مطالعه کنم؟؟؟؟
الان گاج نقره ای دارم -
-
amir77
گاج نقره ای خیلی خوبه -
-
-
zahra1303 همین جا تا فرصت هست یه قول از شما بگیرم، میشه لطف کنید کنکور که دادید دفترتون رو برامون بفرستید که یه بار اسکن کنیم و بهتون بر گردونیم ؟
-
sohrab او در این حد ؟ بعله با کمال میل ..
جزواتی ک من از تدریس های دبیرای الا مینویسم همش بعد کنکورم هدیه ب آلاzahra1303 انقدر تمیزه
-
جزواتی ک من از تدریس های دبیرای الا مینویسم همش بعد کنکورم هدیه ب آلا -
جزواتی ک من از تدریس های دبیرای الا مینویسم همش بعد کنکورم هدیه ب آلا -
جزوه ی جلسات رو گذاشتم تو این تاپیک ک دسترسی بهش راحتر باشه اگه خواستین
http://forum.alaatv.com/topic/2327/جزوه-تدریس-فیزیک-استاد-طلوعی -
نظرات خودتون در مورد فیلم ها، توضیحات فیلم ها و بحث و گفت و گو پیرامون هر جلسه رو اینجا می تونید بحث کنید.
جهت تماشای جزوات و فیلم ها اینجا کلیک کنید.دوستان اگر در سایر دروس هم این کار ها انجام بشه سایت الا به خفن ترین حالت ممکن در میاد.خواستم با خودم شروع کنم ولی دیدم چنین خط زیبایی که ندارم هیچ بلکه باید چند جلسه ای صوت ضبط کنم و همراه جزوه بزارم تا دوستان تازه بتوانند بخوانند که این علامات شبیه میخ(استعاره از خط میخی)چیست و مفهومشان چیست و کاربردشان در دروس مختلف و قسمت های مختلف چگونه هست به همین خاطر امیدوارم که جوانان این راه را ادامه دهند
-
#تدریس #فیزیک جلسه 16- حرکت شناسی(قسمت 16)
سقوط آزاد (قسمت دوم)
آقای #طلوعی
#ریاضی
#تجربی
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5391
@alaa_sanatisharif
-
سلام. دوستان نمیدونید کدوم یک از استاد ها در سطح بالاتری کار میکنن؟ استاد طلوعی یا استاد فدایی فرد؟
ahmadreza در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام. دوستان نمیدونید کدوم یک از استاد ها در سطح بالاتری کار میکنن؟ استاد طلوعی یا استاد فدایی فرد؟
سوال کلیه .مثل این میمونه بگی کتاب کاج فیزیک یا خیلی سبز یا نشر الگو یا قلم چی؟
اینا فقط وسیله هستن تو خودت باید ببینی با کدوم وسیله راحت تری و نتیجه بخشه.
من دوستی داشتم متنفر بود از اینکه با ماشین شاسی بلند سفر بره میگفت من عاشق اینم سفر رو با پژو برم.خب ایشون نظرش اونطوری بود.در حالی که من خودم بهش گفتم دیوانه ای .
شما هم دنبال دهن مردم نباش.ببین با هر چی راحت تر و یا به عبارتی بهتر یاد میگیری و بهتر نتیجه میگیری و این حاصل نمیشه مگر تو تست زنی ها و ازمون های ازمایشی ک -
sahar1474
سلام در نوشتن ریز مباحث دوستان رو کمک کنید
سلااام بر دوستان
آقا من مغناطیس رو تابستون خواندم و تا الان مروری نداشتم نشر الگو رو هم کامل کار کردم اون موقع به نظرم تستاش خیلی آسون و روتین بودن ولی الان هیچی یادم نیست.🥲
چند تا آزمون و تست مروری زدم کلاس نکته و تستم شرکت کردم ولی...
به نظرتون الان چی کار کنم؟
از اول نشر بزنم ؟
یا ویدیو ببینم ؟ اگه آره با کدوم استاد؟
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-مهندسی
گروها هم که عوض شدن قبلاً راه ابریشم اینا بود...
با سلام
چرا در ویدئوی آموزشی فیزیک ۳ در بحث حرکت نوسانی، دبیر مربوطه گفتند که سایه جسم در حال رفت و برگشت در حرکت نوسانی، دقیقا رو یک دایره حرکت می کنه؟! تا جایی که ما تو ویدئوهای دیگه دیدیم سایه یک جسم که داره رو دایره حرکت میکنه، رو یک خط راست می افته و نه برعکس. یا من دارم اشتباه میکنم، ممنون میشم پاسخ بدید