زمان کم و بازار کار و فیزیک و زبان
-
با عرض سلام و خسته نباشی
من دوازدهم تجربی هستم معدل دهم نوزده و معدل پایه یازدهم هجده بوده و در این مدت هیچی تست کار نکردم و آزمون هم نرفتم به نظر شما با این تقریبا هشت و هفت ماهی ک به کنکور مونده میتونم به کنکور و همینطور امتحانات نهایی امیدوارم باشم ؟😔
و اینکه کنکوری خوندن با خوندن امتحان نهایی چه فرقی داره؟
و در مورد رشته های پرستاری و مامایی ک چه آینده ی کاری دارن و اشباع شدن شون در آینده تا چه حد حقیقت داره ؟
و برای من ک فیزیک و زبان انگلیسی م ضعیف هستش چه شیوه درس خوندن و منابعی رو پیشنهاد میکنید؟- لیست
-
با عرض سلام و خسته نباشی
من دوازدهم تجربی هستم معدل دهم نوزده و معدل پایه یازدهم هجده بوده و در این مدت هیچی تست کار نکردم و آزمون هم نرفتم به نظر شما با این تقریبا هشت و هفت ماهی ک به کنکور مونده میتونم به کنکور و همینطور امتحانات نهایی امیدوارم باشم ؟😔
و در مورد رشته های پرستاری و مامایی ک چه آینده ی کاری دارن و اشباع شدن شون در آینده تا چه حد حقیقت داره ؟
و برای من ک فیزیک و زبان انگلیسی م ضعیف هستش چه شیوه درس خوندن و منابعی رو پیشنهاد میکنید؟- لیست
asra
خب پرستاری و مامایی که خیلی رشته های خوبین
مثلا یه ماما میتونه مطب بزنه،پرستارشم که همه بیمارستانا میخوان
تجربی ینی همین!اگه کسی رشته های پیراپزشکی و نخواد تجربی یه اشتباهه بزرگه.برای زبان من خودم واکسن فلج زبان و داشتم راضی بودم و کیاسالار دوتاشم خیلی خوبن -
برای زبان کتاب های دکترشهاب اناری رو پیشنهاد میکنم.البته بنده نظام قدیمم و کتاب زبان جامع ایشون با پوشش کامل لغات گرامر و ریدینگ و کلوز منبع خیلی خوبی برای یادگیری و تست هست. برای لغات هر شب 15 الی 20 دقیقه لغت بخونین تو بازهی طولانی حسابی قوی میشین . یادگیری لغات هم تو ریدینگ و کلوز تست ها که لغات خارج از کتاب زیادی دارن بهتون کمک میکنه. بقول شهاب اناری روزی نیم ساعت زبان خوندن بهتر اینه که تو هفته یه روز وثت بزاری و 3 ساعت بخونی
-
برای زبان کتاب های دکترشهاب اناری رو پیشنهاد میکنم.البته بنده نظام قدیمم و کتاب زبان جامع ایشون با پوشش کامل لغات گرامر و ریدینگ و کلوز منبع خیلی خوبی برای یادگیری و تست هست. برای لغات هر شب 15 الی 20 دقیقه لغت بخونین تو بازهی طولانی حسابی قوی میشین . یادگیری لغات هم تو ریدینگ و کلوز تست ها که لغات خارج از کتاب زیادی دارن بهتون کمک میکنه. بقول شهاب اناری روزی نیم ساعت زبان خوندن بهتر اینه که تو هفته یه روز وثت بزاری و 3 ساعت بخونی
-
با عرض سلام و خسته نباشی
asra سلام ببین اگه واقعا دنبال رسیدن به هدفتی هیچ وقت نباید ناامید شی 8 و 7 ماه زمان کمی برای درس خوندن نیس و تو میتونی به چیزی که میخوای برسی فقط باید از همین امروز شروع کنی و تا کنکورت ناامید نشی
ببین فرق بین تشریحی خوندن با تستی خوندن اینکه توی تستی تو باید عمیق تر و دقیق تر بخونی پس اگه تستی رو خوب کار کنی امتحانات نهاییتم به خوبی میدی.
و درمورد زبانتم کتابی مثل کتاب اقای شهاب اناری خیلی بهت میتونه کمک کنه و درمورد فیزیکم توی بازار کتاب خوب زیاد داره فقط تو از این درسا نترس و یه غول ازشون توی ذهنت نساز و مثل بقیه درسا باهاشون رفتار کن