کمک
-
باسلام و احترام
خیلی سال پیش دیپلمم رو گرفتم پارسال تو کنکور شرکت کردم تقریباً 4 ماه خوندم رتبم افتضاح شد البته آلا رو هم میشناختم و یه سری فیلمای شیمی رو از اونجا دانلود کردم ولی بجز یکی دو جلسه بقیشم ندیدم.خلاصه اینکه خیلی ناراحت شدم از این رتبه.
توی کانال تلگرام آلا کسایی که رتبه ی خوب آورده بودن میگفتن از فیلمو آموزشای آلا و اساتیدی مثل شما استفاده کردن.از یکی که خیلی شوکه شدم سه ماه با آلا خونده بود پزشکی شهرشون قبول شده بود و باز حسرتم بیشتر شد.الان همه مسخره میکنن که بابا ما که گفتیم شرکت نکن آخه من گفتم که حتماً پزشکی قبولم.
برنامه هایی مثل ونوسم که خیلی هزینه میخواد میگن خیلی خوبه.اونم که نمیشه.
خلاصه اینکه من سال گذشته خودم نشستم یه دور کتابا رو البته نه کتابای درسیو کتابای تستی که گرفته بودم خوندم بی نتیجه.
این سوالا واسم پیش اومده ممنون میشم شما راهنمایی بفرمایید:
این فیلمایی که توی آلا میذاریدو دانلود کنیم کفایت میکنه؟
جزوه ای،کتابی، کلاسی. آزمونی نمیخواد استفاده کنیم؟
برنامه ریزی و مشاوره انجام میدین؟
من پزشکی میخوام قبول بشم حالا شاید امسال شد گرچه فرصت از دست رفت.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. -
باسلام و احترام
خیلی سال پیش دیپلمم رو گرفتم پارسال تو کنکور شرکت کردم تقریباً 4 ماه خوندم رتبم افتضاح شد البته آلا رو هم میشناختم و یه سری فیلمای شیمی رو از اونجا دانلود کردم ولی بجز یکی دو جلسه بقیشم ندیدم.خلاصه اینکه خیلی ناراحت شدم از این رتبه.
توی کانال تلگرام آلا کسایی که رتبه ی خوب آورده بودن میگفتن از فیلمو آموزشای آلا و اساتیدی مثل شما استفاده کردن.از یکی که خیلی شوکه شدم سه ماه با آلا خونده بود پزشکی شهرشون قبول شده بود و باز حسرتم بیشتر شد.الان همه مسخره میکنن که بابا ما که گفتیم شرکت نکن آخه من گفتم که حتماً پزشکی قبولم.
برنامه هایی مثل ونوسم که خیلی هزینه میخواد میگن خیلی خوبه.اونم که نمیشه.
خلاصه اینکه من سال گذشته خودم نشستم یه دور کتابا رو البته نه کتابای درسیو کتابای تستی که گرفته بودم خوندم بی نتیجه.
این سوالا واسم پیش اومده ممنون میشم شما راهنمایی بفرمایید:
این فیلمایی که توی آلا میذاریدو دانلود کنیم کفایت میکنه؟
جزوه ای،کتابی، کلاسی. آزمونی نمیخواد استفاده کنیم؟
برنامه ریزی و مشاوره انجام میدین؟
من پزشکی میخوام قبول بشم حالا شاید امسال شد گرچه فرصت از دست رفت.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.sy
سلام
حقیقتا اینه که فیلم های آلاء بسته به سلیقه شما میتونن شما رو از خوندن درسنامه ها بی نیاز کنن.
ولی قطعا کتاب کمک آموزشی برای تست باید داشته باشید.
درباره آزمون هم که اصلا اون مساله ای جدا داره. هدف از آزمون تشخیص نقات ضعف و قوت و یادگیری مدیریت آزمونه
آلاء مشاوره خصوصی نداره ولی یه سری فیلم هایی تو سایت هست که به سوالات مشاوره ای بعضی از کاربران پاسخ داده شده ممکنه بدردتون بخوره
راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی