سلام
روزتون بخیر
اگه دوره های مدرسه کنکور ایران براتون نمیاد برید تو سایت آلاء
یکی از اون دوره هارو انتخاب کنین
مثلا فیزیک استاد یاری برای رشته ریاضی
بعد وارد سایت بشید با اکانتتون
روی یه قسمت از اون دوره نشانه بذارین
پایین هر قسمت یه علامت داره برای نشان کردن فیلم یا دوره
بعد بیاین تو اکانت آلاء تو اپ و برید قسمت نشان شده ها میتونین فیلم رو مشاهده کنین و دانلودش کنین
اینجوری تا وقتی که باگ اپ حل شه میتونین از دوره ها استفاده کنین
Screenshot_20230605_194303_Samsung Internet.jpg
باسلام خدمت پشتیبان های آلای عزیز
یه مشکل هست که زمانی صفحه دانلود درس را باز میکنی فیلم به صورت خودکار دانلود میشه و حجم باز کننده صفحه را مصرف میکنه لطف کنید در پخش آنلاین فیلم بارگیری را از حالت اتوماتیک بردارید و بستگی به کاربر داشته باشه که اگر بر روی دکمه پلی کلیک کرد آغاز به بارگیری بشه
دوستان مدیران رو تگ کنید تا برطرف بشه ممنون
مشکلات جزوات
-
@alitak;5084 said:
مرسی خبر دادی بعد ی سوال الان جزوه دست بچه ها با ویرایشه یا بی ویرایش
بی ویرایش
-
آقا سهراب لطفا جزوه ی موج مکانیکی (فصل 4 فیزیک پیش) و جزوه ی کار و انرژی (فصل 4 فیزیک 2) رو روی سایت قرار بدید.
این جلسه ی موج مکانیکی که جزوه میدن:
تماشا جلسه 18 فیزیک حمید فدایی فرد چهارم دبیرستان(2)(94-93)| آلاء
اینم جلسه ای که جزوه ی کار و انرژی رو میدن:
تماشا جلسه 64 فیزیک حمید فدایی فرد چهارم دبیرستان(2)(94-93)| آلاء- در فیلم پیش آزمون دینی 7 آذر آقای رنجبرزاده گفتن که یک کاغذ خلاصه هست که بهتون میدن اسکن کنید بزارید روی سایت ولی نگذاشتید. لطفا اون رو هم پیگیری کنید.
یاحق
-
برگه یون ها برای فرمول نویسی از حاجی.
جزوه های اقای شهریان. -
اغا سهراب لطفا جزوات زبان اغای عزتی بزارید رو سایت در ضمن چرا این فین فیلم های ریاضی دیگه نمیاد رو سایت
-
@milad12;6160 said:
اغا سهراب لطفا جزوات زبان اغای عزتی بزارید رو سایت در ضمن چرا این فین فیلم های ریاضی دیگه نمیاد رو سایت
اول آغا نه آقا
دوما کوچیک تر بنویسی می بینیم
سوما جزوه آقا ی عزتی همون پارسالی فقط ی 20 تا تست اضافه تر
چهارما فیلم ریاضی روی سایت هست هندسه که مشخصه نوشته هندسه پایه فصل 1234 که تاحالا تو آزمون بوده بقیشون تو قسمت ریاضی پایه هست الان مثلثات / دنباله / معادله درجه دو کامل هست
می تونید دانلود کنید (اکثریت مباحث تا این جا آزمون قلم چی موجوده) -
چرا جزوه هارو نمیزارید؟ اگه مشکلی هست بگید که ما برنامه ریزی مون رو عوض کنیم. مثلا جزوه ی موج مکانیکی آقای فدایی فرد با وجود اینکه تابستون تدریس شده هنوز قرار نگرفته.
جزوه ی آقای کبریایی هم که به جای خود ولی این جزوه فیزیک خیلی مهمه واقعا نیاز داریم -
mamad;6185 said:
چرا جزوه هارو نمیزارید؟ اگه مشکلی هست بگید که ما برنامه ریزی مون رو عوض کنیم. مثلا جزوه ی موج مکانیکی آقای فدایی فرد با وجود اینکه تابستون تدریس شده هنوز قرار نگرفته.
جزوه ی آقای کبریایی هم که به جای خود ولی این جزوه فیزیک خیلی مهمه واقعا نیاز داریممن هفته پیش به اقا سهراب گفتم،برای جزوه کار و انرژی هم گفتم،اما این که کی قرار میگیره شو نمیدونم.
پ.ن: با سهراب هماهنگ شد تا هفته دیگه جزوات فیزیک کامل شه.
-
mamad;6185 said:
جزوه ی آقای کبریایی هم که به جای خود ولی این جزوه فیزیک خیلی مهمه واقعا نیاز داریمسلام جزوه ی جدیدی داده نشده که،
جزوه حرکت دایره ای ته همون جزوه ی دینامیک هست که رو سایته
چگالی و... هم هنوز جزوه ای به بچه ها ندادند
-
sohrab;6271 said:
سلام جزوه ی جدیدی داده نشده که،
جزوه حرکت دایره ای ته همون جزوه ی دینامیک هست که رو سایته
چگالی و... هم هنوز جزوه ای به بچه ها ندادند
حرکت دایره ای آره، ولی جزوه ی موج مکانیکی و کار و انرژی نیومده
-
mamad;6273 said:
حرکت دایره ای آره، ولی جزوه ی موج مکانیکی و کار و انرژی نیومده
از یکی از دانش آموزان که پرسیدیم گفتند که جزوه ی حرکت دایره ای داده اند و هنوز جزوه ی کار و انرژی یا جزوه ی دیگه ندادند
-
** اغا سهراب لطفا جزوه اغای درویش را رو سایت بزارین **
-
majid;6274 said:
از یکی از دانش آموزان که پرسیدیم گفتند که جزوه ی حرکت دایره ای داده اند و هنوز جزوه ی کار و انرژی یا جزوه ی دیگه ندادند
درسته. منم میگم حرکت دایره رو دادند و روی سایت هست. ولی جزوه های "موج مکانیکی" و "کار و انرژی" رو هم توی فیلما به بچه ها دادن ولی هنوز روی سایت نیومده (جزوه ی موج مکانیکی مربوط به تابستونه)
-
اغا اگه کسی میدونه بگه که عا یا اغای درویش جزوه دادن به کلاس و از ان استفاده می کنند
-
این جزوه ی آمار آقای کبریایی که گذاشتید لینک دانلودش خرابه. روی لینک دانلود که میزنیم میره صفحه اصلی سایت.
جوزه ی موج مکانیکی آقای فدایی فرد رو هم خواهش میکنم بزارید. توی آزمون هفته ی دیگه میاد و خیلی احتیاجش داریم. این جزوه رو تابستون به دانش آموزا دادن -
آره واقعا ممنون میشیم پیگیری کنید ...
خدا قوت -
اغا شدیدا جزوه امار اغا ی کبریایی رو نیاز دارم
-
@**مهدی**;6290 said:
آقا این جزوه کار و انرژی فیزیک کلاس 2 آقای فدایی رو بزارید دیگه واقعا نیازه?[emoji8]
من دوباره پرسيدم جزوه كار و انرژي داده نشده عزيز،
جزوه حركت دايره اي و موج مكانيكي داده شده كه اوليش رو سايت موجوده و دوميش هم به زودي مياديا علي(ع)
-
جزوه ی آقای شهریان رو هم بزارید....بسیار نیاز داریم
-
sohrab;6661 said:
من دوباره پرسيدم جزوه كار و انرژي داده نشده عزيز،
جزوه حركت دايره اي و موج مكانيكي داده شده كه اوليش رو سايت موجوده و دوميش هم به زودي مياديا علي(ع)
سهراب،اقای فدایی جزوه کار و انرژی رو دادن،من خودم تو فیلم دیدم.