-
سلام برشما دوستان.
کتابای صفرتا صد اقای اقاجانی که میفروشن براساس فیلمای آلاء پیش میره؟ یافیلمای جداگونه ای داره وطبق اون تدریس هاهستش؟
چون تو سایت نوشته طبق فیلم پیش میره.
واینکه کسی میدونه این کتابا چند صفحه اند؟
اصن لازمه داشتنش؟؟؟ یافقط فیلمای سایت آلاء کفایت میکنه؟
از محصولات شیمی استاد کدومش خوبه؟؟
خوشحال میشم راهنماییم کنید.
دانش-آموزان-آلاء administrators ادمین حامیان-آلاء
حامیان-آلاء-آزمون-ها حامیان-آلاء-جزوات حامیان-آلاء-مشاور
فارغ-التحصیلان-آلاء همیار ناظم
همممممممممه ی دوستان آلایی
جواااب بدیناااا منتظرم زوود -
سلام برشما دوستان.
کتابای صفرتا صد اقای اقاجانی که میفروشن براساس فیلمای آلاء پیش میره؟ یافیلمای جداگونه ای داره وطبق اون تدریس هاهستش؟
چون تو سایت نوشته طبق فیلم پیش میره.
واینکه کسی میدونه این کتابا چند صفحه اند؟
اصن لازمه داشتنش؟؟؟ یافقط فیلمای سایت آلاء کفایت میکنه؟
از محصولات شیمی استاد کدومش خوبه؟؟
خوشحال میشم راهنماییم کنید.
دانش-آموزان-آلاء administrators ادمین حامیان-آلاء
حامیان-آلاء-آزمون-ها حامیان-آلاء-جزوات حامیان-آلاء-مشاور
فارغ-التحصیلان-آلاء همیار ناظم
همممممممممه ی دوستان آلایی
جواااب بدیناااا منتظرم زوود -
@گل-یاس1377 در کتب pdf شیمی نظام قدیم استادآقاجانی گفته است:
@nasrin79 فیلمای توی سایت آلاء دیگه؟؟
@گل-یاس1377 در کتب pdf شیمی نظام قدیم استادآقاجانی گفته است:
@nasrin79 فیلمای توی سایت آلاء دیگه؟؟
بله
-
استوکیومتری استاد آقاجانی چی؟؟
خوبه؟ میشه تووقت خودش جواب داد؟؟
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء -
از محصولات توسایت کدوم بهتره ولازم تر؟؟؟؟
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء -
از محصولات توسایت کدوم بهتره ولازم تر؟؟؟؟
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء -
@گل-یاس1377 به نظرم اقاجانی ببین برای حفظیات هم صنیعی ببین یا حفظیات رو خودت از رو کتاب بخون.
-
@گل-یاس1377 به نظرم اقاجانی ببین برای حفظیات هم صنیعی ببین یا حفظیات رو خودت از رو کتاب بخون.
-
romisa
@نوشابه
شماهم استفاده کردین ازمحصولات ایشون؟
خواهش میکنم راهنمایی کنید.نمیدونم واقعاخوبه وجوابگوی درصدای بالا هست فیلمها ومحصولات ایشون یانه؟
ممنون -
@گل-یاس1377
من راستیتش جزواتشونو پرینت گرفتم از سایت و علاوه بر اون خودم هم نکاتی که میگفتنو می نوشتم خیلی به دردم خورد
یکی از دوستام کتابشونو خریده بود خیلی به دردش خورد -
romisa منظورتون ازجزوه همون کتابای 0تا100 توی سایته؟؟
یانه؟
بعداینکه کل شیمی رو باآقاجانی پیش رفتی؟
استوش خوب بود؟ توزمان استاندارد میشه پاسخ داد؟
سلام علیکم ببخشید مزاحم می شوم من چند سئوال در مورد دیدن فیلم آموزشی و کلاس های سالیانه آنلاین دارم لطفاً راهنمایی ام کنید.
️ هنگامی که فیلم می بینم بهتر است خودم در دفتر خلاصه برداری انجام دهم؟ یا نه فقط جزوه ی استاد کافی است و بعد از دیدن فیلم با دقت دوباره جزوه را بخوانم و تست های جزوه را خودم دوباره حل کنم و مسائل و نکات خیلی مهم را در جزوه وارد کتاب کنم؟ ببخشید هنگامی که شما فیلم های آنلاین سالیانه نگاه می کنید چیکار می کنید آیا فقط با دقت به فیلم نگاه می کنید؟
️ و برای مرور چیکار کنم؟ خب باید در روز هر درسی را که یاد گرفتیم باید در شب هم مرور کنیم در حد 30 دقیقه آیا این درسته؟ بنظرتون من برای مرور بیام جزوه ی استاد و نکات هایلایت شده ی کتاب را بخوانم یا چیکار کنم؟ و یا فقط تست خیلی سبز حل کنم؟ خب آخه تست حل کردن زمان می بره چیکار کنم؟
️ ضمناً ببخشید شما هنگامی که فیلم های آنلاین سالیانه را میدید همان روشهایی را که استاد براتون میگفت در امتحان نهایی و در امتحانات مدرسه به کار میگرفتید؟ یا نه باید خودتان روش نهایی یاد بگیرید و استاد در کلاس آنلاین روش هایش برای نهایی جواب نمی دهد؟!
️ و آیا اول فیلم آموزشی استاد را ببینم یا اول کتاب درسی را بخوانیم؟ و ضمناً برای کتاب درسی و حل برخی مسائل سخت آن یا در آوردن سئوالات لازمه فیلم ببینیم؟ آخه بعضی از سئوالاتش خیلی سخته.
لطفاً کامل راهنمایی ام کنید.
سلام روزتون بهخیر
آیا میتونیم اسید چرب و استر سه عاملی رو به تنهایی نوعی چربی بدونیم یا باید از متن کتاب به این شکل استنباط کنیم که چربی فقط به مخلوط این دوتا گفته میشه؟
پاسخنامهی تشریحی ماز این ابهام رو توی ذهنم ایجاد کرد وقتی که به چربی بودن یک استر سه عاملی اشاره شد و از این مورد ایرادی گرفته نشد