حل نشده های شیمی
-
revival :face_with_tears_of_joy:
ان شالله 1تا3میشید:)
واسه من تجربه هست اما تلاش نیست.نمیدونم اون متنو خوندید یا نه؟خوندنه واقعی اونه نه خوندن من :|SenatOr خوندنای من دربرابر اون...:confused_face:
-
revival :face_with_tears_of_joy:
ان شالله 1تا3میشید:)
واسه من تجربه هست اما تلاش نیست.نمیدونم اون متنو خوندید یا نه؟خوندنه واقعی اونه نه خوندن من :| -
SenatOr
باور کنید خیلی دوس داشتم بخونمش ولی نمیتونم متن طولانی بخونم چه کنم😑😑😂
من حتی شماره ی پای کتاب هام هم با قیچیبریدم ک نبینمشون شماره صفحه رو و از طولانی بودنش دس بکشم😕😑 -
اینم گفته بود ک همکلاسیام همشون کلاس کنکور رفتن.دی وی دی گرفتن.الکی میان تو تی وی میگن نگرفتیمو لان :|
revival چی گفتین پاک کردین؟ -_-SenatOr در حل نشده های شیمی گفته است:
اینم گفته بود ک همکلاسیام همشون کلاس کنکور رفتن.دی وی دی گرفتن.الکی میان تو تی وی میگن نگرفتیمو لان :|
revival چی گفتین پاک کردین؟ -_-اره به نام خدا من ۷ ساعت در روز بیشتر درس نخوندم فقطططم کتاب درسیو خوندم و بسس:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
عه کلاس کنکور چیه://دی وی دی چیه:/ -
SenatOr در حل نشده های شیمی گفته است:
revival چی گفتین پاک کردین؟ -_-اره به نام خدا من ۷ ساعت در روز بیشتر درس نخوندم فقطططم کتاب درسیو خوندم و بسس:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
عه کلاس کنکور چیه://دی وی دی چیه:/آسمان ِ آبی یارو خپلوئه پارسال میگفت 5ساعت خوندم :///
-
revival چی گفتین پاک کردین؟ -_-SenatOr
پاول دروف روزی ک تلگرام رو زد گفت
مهم نی چندتا مسنجر داریم،مهم اینه همشون چرتن...
مهم نی چندتا رتبه برتر داریم مهم اینه همشون...😑😂
رتبه برتر فقط کسی ک کنکور همه ی درسا رو صد بزنه و این کنکور لعنتی رو تحقیر کنه😕...امسال میگن این اتفاق ممکنه بیفته -
آسمان ِ آبی یارو خپلوئه پارسال میگفت 5ساعت خوندم :///
SenatOr بیخود کردن:confused_face: بشنو و باور نکن:confused_face:
-
SenatOr
رتبه برتر فقط کسی ک کنکور همه ی درسا رو صد بزنه و این کنکور لعنتی رو تحقیر کنه😕...امسال میگن این اتفاق ممکنه بیفته -
SenatOr
رتبه برتر فقط کسی ک کنکور همه ی درسا رو صد بزنه و این کنکور لعنتی رو تحقیر کنه😕...امسال میگن این اتفاق ممکنه بیفتهrevival امسال خدا خیلی رحم کنه:confused_face:
-
revival امسال خدا خیلی رحم کنه:confused_face:
آسمان ِ آبی
اینطور بگید ک امسال؛خدا به کسایی رحم کنه ک ما رقیبشونیم😕
والله بخدا،بسه دیگ باخت ،حس انتقام این همه سال ک کنکور عمرمون رو گرفت باید رو سرش خالی کنیم😑 -
آسمان ِ آبی
اینطور بگید ک امسال؛خدا به کسایی رحم کنه ک ما رقیبشونیم😕
والله بخدا،بسه دیگ باخت ،حس انتقام این همه سال ک کنکور عمرمون رو گرفت باید رو سرش خالی کنیم😑revival حس سالای از دست رفته، تحمل حرفای بقیه، اینکه تو دیوونه ای ،کلت خورده به جایی،شکست ها و زمین خوردنا
همشو باهم جبران میکنم:) -
revival حس سالای از دست رفته، تحمل حرفای بقیه، اینکه تو دیوونه ای ،کلت خورده به جایی،شکست ها و زمین خوردنا
همشو باهم جبران میکنم:) -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
آسمان ِ آبی در حل نشده های شیمی گفته است:
قلم چی چقد علاقه ی شدیدی داره به اون جمله ی کتاب که میگع امونیاک مایعمستقیم به خاک تزریق میکنن:face_with_tears_of_joy: هر سالیو نیگا میکنم ازش سوال داده:neutral_face:
خودت میگی باز میری اشتباه میزنیش:confused_face:
یعنی به اندازه ای که واسه بی دقتی این سوال حرص خوردم واسه هیچکدوم نخوردم:confused_face: ینی از این سوال مسخره ترم بود اخه:confused_face:
مفت مفت بود سواله:confused_face: : :خاک:face_without_mouth: گیاه:face_without_mouth:
#بی دقتی
#عجله