-
mahrokh این لینک کتابای 0تا100 کتابای استادتو سایت خودشون هست.
هم برای دوم وسوم وپیش 1 داره وقیمت هرکدوم10 تومن هست
و بصورت pdf وکتاب پیش 2نداره
ولی دوستان درپست های قبلی گفتن که جزوه پیش1ودوم درسایت آلاء هست وتفاوت چندانی باکتاب درسایت استادنداره و میتونید برای پایه ی سوم رو تهیه کنید.
http://khaneshimi.ir/صفر-تا-صد/@Unique1 من بازم معذرت میخوام خیلی سوال میپرسم . کجای سایت آلاء هستن این پیش ۱ و دوم؟
-
متاسفانه پیداش نکردم.
mohammadhassan آقای ناظم خواهش میکنم لطف کنید لینک
جزوه ی پیش1 و لینک کلاس کنکور(نه 0تاصدا)استادآقاجانی رو قراربدین این تاپیک.ممنون
چون دوستان گفتن که هستش توسایت آلاء -
mahrokh خواهش میکنم این چ حرفیه..
https://sanatisharif.ir/c/663 این برای دوم
صبرکنید پیش 1هم ببینم هست یانه@Unique1 ممنونم ازتون.
-
-
کتاب شیمی 2 :
https://sanatisharif.ir/c/663کتاب شیمی پیش 1 : (
0_1539016049579_کتاب شیمی پیش1.pdf
(((قبلا روی سایت گذاشته شده بود ولی با این تغیرات که توی سایت دادن نتونستم پیداش کنم خودم همون فایل رو آپلود کردم )))
-
کتاب شیمی 2 :
(((قبلا روی سایت گذاشته شده بود ولی با این تغیرات که توی سایت دادن نتونستم پیداش کنم خودم همون فایل رو آپلود کردم )))
Drmehdi در کتب pdf شیمی نظام قدیم استادآقاجانی گفته است:
کتاب شیمی 2 :
منظورم از سایت - سایت آلا است
-
سلام. یه پیشنهاد دارم. جزوه رو خودتون از رو فیلما بنویسید. در کنارش گنجینه نکات رو از سایتشون تهیه کنین درسنامه ی کاملیه.
یا هم جزوه ننویسید و کلا گنجینه نکات رو پرینت بگیرید برا خودتون.
ک البته جزوه نوشتن مفیدتره چون همزمان درگیر درس و مطالب میشید نه اینکه مثل یه سریال فقط ببینین.
موفق باشید -
سلام. یه پیشنهاد دارم. جزوه رو خودتون از رو فیلما بنویسید. در کنارش گنجینه نکات رو از سایتشون تهیه کنین درسنامه ی کاملیه.
یا هم جزوه ننویسید و کلا گنجینه نکات رو پرینت بگیرید برا خودتون.
ک البته جزوه نوشتن مفیدتره چون همزمان درگیر درس و مطالب میشید نه اینکه مثل یه سریال فقط ببینین.
موفق باشید@zedtwo درسته اما یکم وقت گیره .
کتاب گنجینه نکات که گفتین را باید از سایت خود آقاجانی خرید درسته؟ -
@zedtwo درسته اما یکم وقت گیره .
کتاب گنجینه نکات که گفتین را باید از سایت خود آقاجانی خرید درسته؟ -
mahrokh شاید به نظر وقت تلف شدن بیاد ولی تو آزمونا میفهمید ک مفیدترین وقت تلفیتون این جزوه نوشتن بوده!
بله تو سایتشونه.@zedtwo نه با نوشتن زیاد مشکلی ندارم . میگم شاید تو ی جزوه هاشون چیزای بیشتری باشه.
-
mohammadseven_7 منظورتون فیلم تدریس های این بخش هایی که گفتید هستند دیگه که توسایت خانه شیمی ایران هست؟
جزوه های 0تاصد که ناقص نیستند؟@Unique1 ببین این فصلارو هنو درس نداده در ادامه درس میده تو کانال و سایتش میزاره مابقی فیلمها هم تو سایت خودش وهم تو سایت الا هست اگه تو الا نتوستید پیدا کنید برید تو سایتش حتما
-
@Unique1 ببین این فصلارو هنو درس نداده در ادامه درس میده تو کانال و سایتش میزاره مابقی فیلمها هم تو سایت خودش وهم تو سایت الا هست اگه تو الا نتوستید پیدا کنید برید تو سایتش حتما
mohammadseven_7 خب ببخشین این همه موضوع رو کش میدم
ولی توی کانالشون فقط فیلمای نظام جدید میزارن دیگه.. -
mohammadseven_7 خب ببخشین این همه موضوع رو کش میدم
ولی توی کانالشون فقط فیلمای نظام جدید میزارن دیگه..@Unique1 اگه دوس دارید بیاید تلگرام تا فیلماشونو بهتون بدم
-
@Unique1 اگه دوس دارید بیاید تلگرام تا فیلماشونو بهتون بدم
mohammadseven_7 ممنون مزاحم نمیشم.
شماتدریسای کدوم فصل هامنظورتونه؟ -
mohammadseven_7 ممنون مزاحم نمیشم.
شماتدریسای کدوم فصل هامنظورتونه؟@Unique1 مراحمید
1تا3سال دوم فصل 1سال سوم و 1تا3سال چهارم رو تدریس کردن
سلام به روی ماهتون
فکر کنم از اسم تاپیک کاملا مشخصه که چه راهنمایی میخام
من شیمی ضعیفی دارم و میخام حداقل 30 درصد رو تو کنکور بزنم و نهاییامو خوب بدم :)ولی اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام نظر شما چیه و به خودتون چی کمک کرده؟
من خودم تازگیا فهمیدم وقتی صبح زود میخونم راحت تر پیش میره ولی بازم طاقت فرساعه از کتابای خیلی سبز استفاده میکنم و نشر الگو...
و اینکه مثلا این سوالات بازده و تا انتها مینویسم اما هیچ وقت جواب بدست نمیاد که بتونم گزینه رو بزنم همه مراحل درسته اما جواب نهاییم بدست نمیاد
هلپ میبینی
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-درس-خون
سلام علیکم ببخشید مزاحم می شوم من چند سئوال در مورد دیدن فیلم آموزشی و کلاس های سالیانه آنلاین دارم لطفاً راهنمایی ام کنید.
️ هنگامی که فیلم می بینم بهتر است خودم در دفتر خلاصه برداری انجام دهم؟ یا نه فقط جزوه ی استاد کافی است و بعد از دیدن فیلم با دقت دوباره جزوه را بخوانم و تست های جزوه را خودم دوباره حل کنم و مسائل و نکات خیلی مهم را در جزوه وارد کتاب کنم؟ ببخشید هنگامی که شما فیلم های آنلاین سالیانه نگاه می کنید چیکار می کنید آیا فقط با دقت به فیلم نگاه می کنید؟
️ و برای مرور چیکار کنم؟ خب باید در روز هر درسی را که یاد گرفتیم باید در شب هم مرور کنیم در حد 30 دقیقه آیا این درسته؟ بنظرتون من برای مرور بیام جزوه ی استاد و نکات هایلایت شده ی کتاب را بخوانم یا چیکار کنم؟ و یا فقط تست خیلی سبز حل کنم؟ خب آخه تست حل کردن زمان می بره چیکار کنم؟
️ ضمناً ببخشید شما هنگامی که فیلم های آنلاین سالیانه را میدید همان روشهایی را که استاد براتون میگفت در امتحان نهایی و در امتحانات مدرسه به کار میگرفتید؟ یا نه باید خودتان روش نهایی یاد بگیرید و استاد در کلاس آنلاین روش هایش برای نهایی جواب نمی دهد؟!
️ و آیا اول فیلم آموزشی استاد را ببینم یا اول کتاب درسی را بخوانیم؟ و ضمناً برای کتاب درسی و حل برخی مسائل سخت آن یا در آوردن سئوالات لازمه فیلم ببینیم؟ آخه بعضی از سئوالاتش خیلی سخته.
لطفاً کامل راهنمایی ام کنید.