راهنمایی فوری
-
سلام من بعد از ۱۶ سال میخوام دوباره کنکور بدم از رشته فنی به تجربی.
به نظرتون برای کسی که همه درسا رو یادش رفته و هیچ جزوه ای هم نداره البته در نظام جدید بهتره فیلما رو از ابتدا شروع کنه یعنی از سال دهم درس به درس مثلا ریاضی دهم ... یا فیلمای جمع بندی مثلا صفر تا صد ریاضی تجربی یا عربی... برای همه درسا.
واقعا گیج شدم و وقتم گرفته میشه باید همش دنبال فیلم بگردم. درضمن من برنامه ریزی دوساله دارم و میخوام کنکور ۹۹ شرکت کنم. فقط نمیدونم کدوم فیلما برام مناسبه و از کدومشون شروع کنم. -
این پست پاک شده!
-
به نظرتون برای کسی که همه درسا رو یادش رفته و هیچ جزوه ای هم نداره البته در نظام جدید بهتره فیلما رو از ابتدا شروع کنه یعنی از سال دهم درس به درس مثلا ریاضی دهم ... یا فیلمای جمع بندی مثلا صفر تا صد ریاضی تجربی یا عربی... برای همه درسا.
واقعا گیج شدم و وقتم گرفته میشه باید همش دنبال فیلم بگردم. درضمن من برنامه ریزی دوساله دارم و میخوام کنکور ۹۹ شرکت کنم. فقط نمیدونم کدوم فیلما برام مناسبه و از کدومشون شروع کنم. -
این پست پاک شده!
-
konkurclinic مرسی و واقعا ممنون. سایت کلینیک کنکور چطور برم؟
واینکه یه آقایی که مشاور آلاء هستن اسمشو نمیدونم تو قسمت مشاوره گفته بود بچه هایی که چند سال از کنکور دور بودن رو یه سری از درسا زوم کنن و نرن همه درسا رو با هم شروع کنن چون نمیرسن. میترسم منم نرسم.
از پایه شروع کنم که نظر خودمم همینه، حسنش اینه که همه چیز رو میخونم ولی همه مباحث که توی کنکور نیست، ایا درسته، یعنی وقتم از بین نمیره؟
از طرفی جمعبندی ها رو بخونم خوب چیزایی که بلد نیستم رو توضیح نده چی یا ممکنه متوجه نشم؟
تو رو خدا جوابمو بدین. -
واقعا گیج شدم و وقتم گرفته میشه باید همش دنبال فیلم بگردم. درضمن من برنامه ریزی دوساله دارم و میخوام کنکور ۹۹ شرکت کنم. فقط نمیدونم کدوم فیلما برام مناسبه و از کدومشون شروع کنم.@mina-m سلام...
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء حامیان-آلاء-مشاور