IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
غول فیزیک باش
-
ببخشید من ی سوال راج ب اینه ها و زاویه انحراف اینه های متقاطع دارم ..صفحه 23 گاج گفته زاویه انحراف ربطی به زاویه تابش نداره و فقط زاویه بین 2 اینه تعیین کننده است که اگر زیر 90 درجه باشه با 2 برابر کردنش زاویه انحراف ب دست میاد و تو بعضی تست ها جواب میده ولی تو بعضی تست های دیگه اینجوری ب جواب نمیریسیم و جواب غلط میشه ..
-
سلام برشما غولهای محترم
عاقا این سوال رو باید چطور حل کرداگر دو بردار مساوی ک با یکدیگر زاویه ی آلفا میسازند،حاصلضرب برآیند و تفاضل آنها 6 باشد،حاصلجمع اعدادی ک بردارها میتوانند داشته باشند چند است؟
(اعداد تفاضل و برایند این بردارها،اعدای صحیح هستند) -
b64h47 در غول فیزیک باش گفته است:
گاج در دسنامه کفته زاویه بین 2 اینه رو 2 برابر کنید میشه زاویه انحراف ..وای در تست های 104 و 105 جواب چیز دیگه میشه و خودش هم با این نکته حل نکرده !!
درسته
این فرمولی که میگید یعنی زاویه انحراف با دوبرابر زاویه بین دو اینه برابره رو همیشه نمیشه استفاده کرد
و دارای شرط هایی برای استفاده هستش که خدمتون عرض خواهم کرد -
سپاس...ولی خب ما تا پرتوهای بازتابو نکشیم از کجا بفهمیم که به هر اینه 1 بار برخورد میکنه یا 2 بار ؟؟ من فک میکردم این نکته تستی برای این هست که دیگه پرتئهای بازتابو نکشیم ووقتمون گرفته نشه ..راهی نیست که بدون کشیدن پرتوها بفهمیم یک برخورد میکنه یا بیشتر ؟؟
-
revival در غول فیزیک باش گفته است:
سلام برشما غولهای محترم
عاقا این سوال رو باید چطور حل کرداگر دو بردار مساوی ک با یکدیگر زاویه ی آلفا میسازند،حاصلضرب برآیند و تفاضل آنها 6 باشد،حاصلجمع اعدادی ک بردارها میتوانند داشته باشند چند است؟
(اعداد تفاضل و برایند این بردارها،اعدای صحیح هستند)سلام بر برادر علی
سوالتونو در گروه اساتید فیزیک کنکور کشور مطرح گردم
جواب ثابتی به دست نیاوردیم؟!
از کدوم کتاب بود؟پاسخشو میتونی بزاری؟ -
b64h47 در غول فیزیک باش گفته است:
سپاس...ولی خب ما تا پرتوهای بازتابو نکشیم از کجا بفهمیم که به هر اینه 1 بار برخورد میکنه یا 2 بار ؟؟ من فک میکردم این نکته تستی برای این هست که دیگه پرتئهای بازتابو نکشیم ووقتمون گرفته نشه ..راهی نیست که بدون کشیدن پرتوها بفهمیم یک برخورد میکنه یا بیشتر ؟؟
سلام
شما زاویه بین دو اینه رو دارید
اگه در سوال متمم زاویه تابش رو داشته باشید
میتونید ذهنی زاویه بازتاب از اینه پیدا کنید (یا برعکس)
اگه اوایل حل سوالتون باشه
و دستتون سریع نباشه مثلث رو رسم کنید
ولی در اواخر پروسه کنکور قراره خیلی از روابط فقط در ذهنتون انجام بشه
موفق باشید