حل نشده های زیست
-
علی هورمون های گیاهی جنسشون چیه؟ تو کتاب نگفته فک کنم
ولی یه استاد پازوکی گفته غیر پروتئینی هستن
و آقای ایمانی گفته پروتئینی هستن :|
البته شاید من اشتباه نوت برداشتم از ویس آقای ایمانی. ولی خب الان خیلی با خودم درگیرم
کمکم کن@milad91 جنسشون
تا جایی که یادمه چیزی نگفته کتاب
-
@milad91 جنسشون
تا جایی که یادمه چیزی نگفته کتاب
آسمان ِ آبی آره کتاب نگفته
ولی به قول آقای امینی میخوام یه پله از کتاب جلوتر باشم -
آسمان ِ آبی آره کتاب نگفته
ولی به قول آقای امینی میخوام یه پله از کتاب جلوتر باشم -
آسمان ِ آبی
جوابو بگم؟! -
@milad91
من نکاه کتابم کردم الان چیزی نگفته،ولی احتمالا محدود به یک گروه خاص نیستن...بعدا واست نگاه میکنم سولومون رو،ولی این یه پله بودنه کار میده دستت ۹۶سه تا سوال طرح کردن هرکی خارج از کتاب خونده بود اونا رو غلط جواب میداد... -
آسمان ِ آبی
جوابو بگم؟!revival نه الان حالم خوب نیست اتصالات مغزیم خوب کار نمیکنه
بذارین یه خورده فکر کنیم بعد جوابو بذارین
-
@milad91
بی بلا : )
گوگولی
آسمان ِ آبی
باشه -
@milad91
من نکاه کتابم کردم الان چیزی نگفته،ولی احتمالا محدود به یک گروه خاص نیستن...بعدا واست نگاه میکنم سولومون رو،ولی این یه پله بودنه کار میده دستت ۹۶سه تا سوال طرح کردن هرکی خارج از کتاب خونده بود اونا رو غلط جواب میداد...revival خیلی موافقم فعلا فقطط کتابو بچسبین واسه کنکور...
واسه دانشگاهم باید هر چی اطلاعات از کتاب دارین بریزین دور -
اخرته سوال
درمورد ازمایش بیدل و تیتوم کدام موارد درست است؟
۱)درجهش یافته ی نیازمند آرژنین،در گروه اول فقط آنزیم ۱ وجود ندارد،در جهش یافته گروه سوم حداقل آنزیم۳ وجود ندارد و درجهش یافته گروه دوم حتما انزیم ۲ وجود ندارد
۲)بیدل و تیتوم ک جز محققان ژنتیک محسوب میشوند در محیط کشت حداقل انها ،اتم های
C.H.O.N.P حتما وجود داشت
۳)در محیط کشت کامل انها ۱۲ماده ی آلی وجود داشت
۴)در اولین محیط کشت کامل انها حتما تولید مثل جنسی و در دومین تنها غیر جنسی رخ خواهد داد
۵)بعد از تاباندن پرتو x به هاگ ها،از بین جهش های ساختاری جهش مضاعف شدن و از بین جهش های کروموزمی جهش تعدادی نخواهیم داشتrevival
من احساس میکنم کلا از ذات زیست شناسی خارج شدید
اگه به سبک آزمون ها و کنکور سراسری دقت کنید میبینید که این نحوه نگاه کاملا رد شده هست
من امسال 70 زدم زیستو و اصلا سراغ همچین سبک های سوالی که الگو گرفته از آیکیو هست نرفتم اما دوستان متعددی داشتم که خودشونو سرگرم این مطالب کردندو....نگم بهتره -
علی هورمون های گیاهی جنسشون چیه؟ تو کتاب نگفته فک کنم
ولی یه استاد پازوکی گفته غیر پروتئینی هستن
و آقای ایمانی گفته پروتئینی هستن :|
البته شاید من اشتباه نوت برداشتم از ویس آقای ایمانی. ولی خب الان خیلی با خودم درگیرم
کمکم کن -
@raha-tavakol
خیر من قید به کار نبردم مثل بدن انسان که غااااالبشون پروتیینی یا استروییدی هستن و هورمون های دیگری داریم که غیر این دو جنس باشن..گیاهان هم هورمون های متفاوتی با جنس های متفاوتی دارن...
فراموش نکنیم گیاهان هم پروتیین سازی دارن -
@raha-tavakol
خیر من قید به کار نبردم مثل بدن انسان که غااااالبشون پروتیینی یا استروییدی هستن و هورمون های دیگری داریم که غیر این دو جنس باشن..گیاهان هم هورمون های متفاوتی با جنس های متفاوتی دارن...
@raha-tavakol
reza2fn بحث پروتئین سازی گیاه نیست
هورمون های گیاهی رو گفتن
ازبین10هورمون گیاهی فقط درساختار یکیش امینواسید بکار رفته
هرچند تو کنکور از اینا سوال نمیاد چون خارج از کتابن -
@raha-tavakol خیلی هم عالی
ولی توکلاس کنکور زیست استادمربوطه گفتن که ازرفرنس هاهیچموقع برای کنکور نخونیم.
ایناالان واجبه خوندش به نظرتون؟