تاثیر نمرات دیپلم و پیش تو سال ۹۷
-
سلام خسته نباشین.
آقا یه دغدغه ای بدجور ذهنمو قاطی خودش کرده
من حدود ۳ماهه بدجور دارم درس میخونم ینی امسالی بالاتر گرفتمـ
ینی امسال میخام دیگه تموم کنم این کابوسه پشت کنکوری رو
ولی یه چی هست،میگم اومدمو رتبه آوردم ولی من معدلم خیلی پایینه
کاری به تاثیرش تو کنکور ندارم،آیا دانشگاها با معدل پذیرش میکنن؟
مثلا اگه یکی زد دندون قبول شد و معدلش پایین بود پذیرش نمیشه؟موضوع بعدی هم ترمیم معدله،ما که الان تستی میخونیم اگه بخوایم ترمیم معدلم
کنیم باید یبار دیه فیزیک و ریاضی و شیمی رو تشریحی بخونیم(واسه بقیه درسا فک نکنم تستی تشریحیش زیاد فرق کنه)،اگه پیشنهادتون رو ترمیم معدله یه راه کارم واسه این بگین ممنون میشم!بخدا تنها امیدم شمایید
و تنها کسی که امید دوباره داد بهم واس کنکور بعد ۴ سال دوری از درس و ۲ سال خدمت فقط و فقط آلا بود -
سلام خسته نباشین.
آقا یه دغدغه ای بدجور ذهنمو قاطی خودش کرده
من حدود ۳ماهه بدجور دارم درس میخونم ینی امسالی بالاتر گرفتمـ
ینی امسال میخام دیگه تموم کنم این کابوسه پشت کنکوری رو
ولی یه چی هست،میگم اومدمو رتبه آوردم ولی من معدلم خیلی پایینه
کاری به تاثیرش تو کنکور ندارم،آیا دانشگاها با معدل پذیرش میکنن؟
مثلا اگه یکی زد دندون قبول شد و معدلش پایین بود پذیرش نمیشه؟موضوع بعدی هم ترمیم معدله،ما که الان تستی میخونیم اگه بخوایم ترمیم معدلم
کنیم باید یبار دیه فیزیک و ریاضی و شیمی رو تشریحی بخونیم(واسه بقیه درسا فک نکنم تستی تشریحیش زیاد فرق کنه)،اگه پیشنهادتون رو ترمیم معدله یه راه کارم واسه این بگین ممنون میشم!بخدا تنها امیدم شمایید
و تنها کسی که امید دوباره داد بهم واس کنکور بعد ۴ سال دوری از درس و ۲ سال خدمت فقط و فقط آلا بود -
اگه دیپلمتو تو سال های 90 تا 97 گرفتی خیلی نگران تاثیرش نباش
تاثیر قطعیش یه چیزی حدود 17 درصده که نشون میده هنوز 83 درصد کنکوره پس نصف خیلی بیشترو داری
اینم بگم تو دانشگاه بخوای ثبت نام کنی هر دانشگاهی فقط مهم اینه پاس شده باشی دیپلم و پیش رو
اهان راستی تاثیر پیش هم قطعیش حدود 4 درصده
اونم 20 و 10 درصد قطعی که شنیدی احتمالا برای نظام جدید هاست و دیپلمه های سال 97 و پیش های 98تو میخوای با رتبه ی کنکورت دندون شهید بهشتی بیاری نه با سوابق تحصیلیت پس اصن نگرانش نباش
-
اگه دیپلمتو تو سال های 90 تا 97 گرفتی خیلی نگران تاثیرش نباش
تاثیر قطعیش یه چیزی حدود 17 درصده که نشون میده هنوز 83 درصد کنکوره پس نصف خیلی بیشترو داری
اینم بگم تو دانشگاه بخوای ثبت نام کنی هر دانشگاهی فقط مهم اینه پاس شده باشی دیپلم و پیش رو
اهان راستی تاثیر پیش هم قطعیش حدود 4 درصده
اونم 20 و 10 درصد قطعی که شنیدی احتمالا برای نظام جدید هاست و دیپلمه های سال 97 و پیش های 98تو میخوای با رتبه ی کنکورت دندون شهید بهشتی بیاری نه با سوابق تحصیلیت پس اصن نگرانش نباش
-
@milad-salmas
اگه نظام قدیم هستی که فک نکنم اصلا معدل براشون مهمه
من رفیقم با معدل دیپلم 14 داره دانشگاه تهران درس میخونه
ولی نظام جدید رو خبر ندارم