IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
غول فیزیک باش
-
@marylotfi در غول فیزیک باش گفته است:
revival من دوتا معادله مثلثاتی باهاش ساختم. با همون فرمولای مخصوص بردارهای مساوی ولی تو حلش موندم
اره
دقیقا ما هم معادله مثلثاتی میسازیم
و چند حالت حدس میزنیم
ولی بعدش از خودم پرسیدم از کجا میدونی باز هم جواب نداریم؟ -
-
@نجف-زاده در غول فیزیک باش گفته است:
@نجف-زاده در غول فیزیک باش گفته است:
خوب
اگه گزینه نداشته باشه سوال
باید حالت های معروف رو مد نظر قرار بدیم
مثلا یکی از دبیران حالت زیر رو پیشنهاد دادند
ولی
باز هم میتونیم جواب داشته باشیماین غلطه اگ زاویه بین۹۰ درجه باشه،و طبق مسئله اضلاع برابرن،یه مربع میدع ک باید تفاضل و برایند یکی شه،یعنی همینکه تو رفتی،رادیکال سه.. درحالیکه گفته عددها صحیحن...!
-
revival در غول فیزیک باش گفته است:
اگ مسئله کمی اطلاعات میداد به جواب میشد رسیداز این...
حواسم نبود الان اونو باید میشنوشتم تتا دوم کوچیکتر از ۹۰ و..نه خود تتا
اون لوزی هم کشیدم فقط برای زاویه ی حاده میشه،۲حالت دیگیش مجهول میمونه،ک خوشبختانه رد گزینه میشنمگه سوال گزینه داده؟برای رد گزینه میگم
-
revival در غول فیزیک باش گفته است:
@نجف-زاده
نه ،منظورم اینه واقعا دوحالت که زاویشون بزرگتر از ۹۰ رو نمیشه به دست اورد،حتما باید رد بشن وگرنه راهی نی...
(البته این فکر ماس،تا شنبه ببینم چی میشه جوابش)علی من خیلی رک بگم
برای تفریح خوبه
ولی توی کنکور سوال پیچ در پیچ نمیدن مثل گسسته که باید زیاد حدس بزنی
من بازم فکر میکنم
از استاتید دانشگاهمم میپرسم
خبری بشه بهت میگم -
سلام دوستان براتون تحلیل فیزیک ازمون قلمچی امروز رو خواهم گذاشت
سوالات نظام جدید در وب وجود دارد
فقط
دوستانی که سوالات فیزیک نظام قدیم رو دارند بهم بفرستند که شرمنده ی نظام قدیمی ها نباشیم
با تشکر
نجف زاده -
فیزیک قلمچی 20 مهر📌
دوازدهم تجربی
رشته : تجربی
درس : فیزیک
تحلیلگر : امین نجف زاده مدرس
فیزیک کنکور و المپیاد ✔
تست های ساده ️
161️164️167️171️172️173️176️177️178️179️188️191
️تست های دشوار ️
165️170️190️198️199
تست های چالشی مثبت و دلیل
169-سوال مفهوم خوبی را دنبال میکند چون وقتی از نمودار مکان زمان نمودار مسافت زمان را استخراج میکنیم قسمتی از تابع مکان زمان که به سمت پایین تمایل پیدا میکند را به طرف بالا میچرخانیم
زیرا همیشه با گذشت زمان مسافت طی شده توسط متحرک یا ثابت می ماند یا افزایش پیدا میکند که این مفهوم در سوال بعدی هم مورد استفاده قرار گرفته170- نکته ی سوال 169 در این سوال هم استفاده شده ولی در این جا بعد ریاضی به طور دیگری مورد توجه قرار گرفته
190-نکته ی سوال در این است که در لحظه ی داده شده مجموع حجم مایع موجود در دوظرف برابر حجمی است که یک ظرف را کامل پر میکند
199-طراح مثل همیشه علاقه بسیاری به فصل کار انرژی دارد چون نیرو میتواند منجر به انجام کار شود پس منتظر طرح سوالات ترکیبی کار انرژی در مباحثی دیگری که در انها انواع نیرو را داریم باشید مانند نیروی مغناطیسی و...
تست های چالشی منفی و دلیل
در این آزمون تست چالشی منفی نداشتیم.
[غـولـــــ_فیزیکــــــــ_باشـــــــ]
سخن آخر تحلیلگر درباره این آزمون و ازمون بعدی :
یک ازمون با سوالات خوبی رو پشت سر گذاشتیم هر چند که سوالات از بودجه بندی بسیار مختصری بود و طراح در گزینش برخی سوالات از ایده های تکراری استفاده کرده بود
امیدوارم روحیه خود را حفظ کنید و در نظر داشته باشید که فقط عملکرد شما در روز کنکور مورد ملاک قرار خواهد گرفتکانال تلگرام استاد:
-
فیزیک قلمچی 20 مهر📌
دوازدهم ریاضی
رشته : ریاضی
درس : فیزیک
تحلیلگر : امین نجف زاده مدرس
فیزیک کنکور و المپیاد ✔
تست های ساده ️
154️161️162️164️175️182️183
️تست های دشوار ️
153️178️199
تست های چالشی مثبت و دلیل
153-در این سوال بدون هیچ گونه حلی میتوانیم یک گزینه را فقط با استفاده از این نکته که تندی متوسط همواره بزرگتر یا مساوی با سرعت متوسط هستش حذف گزینه کنیم پس پی سوم جواب این سوال نخواهد بود/ برای حل این سوال ابتدا زاویه ای که گلوله منحرف میشود را پیدا میکنیم که برابر دو پی سوم رادیان خواهد بود سپس طول بردار جا به جایی و نهایتا شعاع دایره را یافته و با مسافتی که گلوله می پیماید (یک سوم از یک دایره) میتوان تندی متوسط را محاسبه نمود
178-خلاف ظاهر ترسناک این سوال راحتیست که برای حل از رابطه کار و انرژی بهره برده و از ارتفاع عمودی برای تغییرات انرژی گرانشی استفاده میکنیم
199-در این سوال دامی مشاهده میشود بسیاری از دانش اموزان به اشتباه چگالی سطحی هر دو حالت را برابر می یابند در حالی که سطح خارجی حالت دو بیشتر بوده و تمام بار به کره دیگر انتقال نمی یابد(برخلاف حالت1)
تست های چالشی منفی و دلیل
در این آزمون تست چالشی منفی نداشتیم.
[غـولـــــ_فیزیکــــــــ_باشـــــــ]
سخن آخر تحلیلگر درباره این آزمون و ازمون بعدی :
یک ازمون با سوالات خوبی رو پشت سر گذاشتیم هر چند که سوالات از بودجه بندی بسیار مختصری بود و طراح در گزینش برخی سوالات از ایده های تکراری استفاده کرده بود
امیدوارم روحیه خود را حفظ کنید و در نظر داشته باشید که فقط عملکرد شما در روز کنکور مورد ملاک قرار خواهد گرفتکانال تلگرام استاد:
@