هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
Unique 7 من یه بار از خیلی سبز کتاب گرفتم اینترنتی چند روز طول کشید زنگ زدم گفتن فرستادن. رفتم اداره پست نگو پستچی گیج اشتباهی برده داده یه جای دیگه
-
فاطمه ـ بوشهر شاید جا به جا وارد پاسخ نامه کردی
marzyeh78 نمیدونم والا
-
@marylotfi دوتا کنکور قبل بالاترین درصدام ادبیات بوده نمیدونم چ کردم اینبار
فاطمه ـ بوشهر به حساب اینکه میدونی نخوندی، زدی پوکوندیش:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
Unique 7 جالبیش اینه از طرف من امضای دریافت هم زده بودن. خداییش هنوزم موندم به چه کارشون میومد کتاب من. البته مجبورش کردم بیاره پسم بده.
-
@marylotfi اخه انتشارات خدابگم چیکارشون نکنه هم جواب نمیده..
الان 10 رووووزه..خیرسرشون قراربود مثلا باپست پیشتاز بفرستن
حالا اگه اشتباهی برده باشه جای دیگه چی؟؟؟
فردا باید خودم برم اصن اداره پست اینجا.. -
Unique 7 برو اداره پست اونجا برات چک میکنن. کد رهگیری اگه داده باشن بهت میتونی راحت ببینی بسته ات کجاس.
-
@marylotfi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miladsaeedi بگیرش نزار دربره
اآن مغزم تو گاریه...
-
فاطمه ـ بوشهر به حساب اینکه میدونی نخوندی، زدی پوکوندیش:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
@marylotfi دقیییییییییییییییییقا
-
@marylotfi اگه اشتباهی برده باشه جای دیگه چی؟؟
من گیج موقع تایپ ادرس خونمون توسایت شماره ی واحدمون هم زدم
مثلا پلاک 9 واحد1
بعدش توآدرس دیدم اخرش نوشته 9 1
نمیدونم واللللله.. -
@tajrobi-nil یه بار این پستتو بخون بیشتر پی ام هات درد و دلای خودت بود باشه من پی ام دادم نزاشتم بخونی اغلب پی امام درد و دل خودت و همدردی با تو بود چون نمیشد همدردی و دلداری و نصیحت نکنم چون دوستمی اخرین پی امم اخرش این بود ول نچرخ و درستو بخون بهت بر خورد اره بهتره دیگه باهام نحرفی چون واست سمم در ضم لازم نبود قضاوتای بیجاتو تو عمومی بگی مثلا دوستیم هزار بارم اینجور شده پشیمونم کردی ارزوی موفقیت واست خوب بخونی
خداحافظ ارزوی بهترینا
حیف وقتایی که باهم گذروندیم کاش اره اونموقعم درس میخوندیم اره قطع رابطه به نفعمونه تو هم دیگه دوستی به نام فاطمه نداشته باش در ضم وقتی یه چیز رو نفهمیدی مثل همیشه قضاوت نکن این رفتارام شایستت نیس دلم میخواست این پستم پاک کنم اما نمیشه امیدوارم خودت بدونی حرفت بد بود اگرم من ناراحتت کردم ببخشید جز صلاحت به عنوان دوست واست چیزی نخواستم در ضم به بقیم مربوط نبود عمومی حرفاتو میگی و چتتو میبندی
در پناه حق خداحافظ
@هناس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@tajrobi-nil یه بار این پستتو بخون بیشتر پی ام هات درد و دلای خودت بود باشه من پی ام دادم نزاشتم بخونی اغلب پی امام درد و دل خودت و همدردی با تو بود چون نمیشد همدردی و دلداری و نصیحت نکنم چون دوستمی اخرین پی امم اخرش این بود ول نچرخ و درستو بخون بهت بر خورد اره بهتره دیگه باهام نحرفی چون واست سمم در ضم لازم نبود قضاوتای بیجاتو تو عمومی بگی مثلا دوستیم هزار بارم اینجور شده پشیمونم کردی ارزوی موفقیت واست خوب بخونی
خداحافظ ارزوی بهترینا
حیف وقتایی که باهم گذروندیم کاش اره اونموقعم درس میخوندیم اره قطع رابطه به نفعمونه تو هم دیگه دوستی به نام فاطمه نداشته باش در ضم وقتی یه چیز رو نفهمیدی مثل همیشه قضاوت نکن این رفتارام شایستت نیس دلم میخواست این پستم پاک کنم اما نمیشه امیدوارم خودت بدونی حرفت بد بود اگرم من ناراحتت کردم ببخشید جز صلاحت به عنوان دوست واست چیزی نخواستم در ضم به بقیم مربوط نبود عمومی حرفاتو میگی و چتتو میبندی
در پناه حق خداحافظ
هعییی فاطی جان میترسم باز چیزی بگم برعکسشو بیای بنویسی بیخیال بابا چیزی نشده که اول تو چتتو بستی بعد من میگم چرا میگی من امروز اینقد خوندمو بهتره قهر باشیمو ... بیخی بابا هر جور راحتی منم واس این چیزا ناراحت نمیشم حالا اونموقع ولی برخورد بهم
-
@marylotfi اگه اشتباهی برده باشه جای دیگه چی؟؟
من گیج موقع تایپ ادرس خونمون توسایت شماره ی واحدمون هم زدم
مثلا پلاک 9 واحد1
بعدش توآدرس دیدم اخرش نوشته 9 1
نمیدونم واللللله.. -
Unique 7 اگه پستچی آدرسو پیدا نکنه بسته رو ارجاع میده به پست. خودت میری میگیری. نگران نباش. البته شاید بگن آوردیم نبودین و اینا جلوشون کم نیار به منم همینو میگفتن