ریاضی و فیزیک😧
-
سلام دوستان آلایی
امروز هم تو خونه از خودم آزمون گرفتم و این درصدام شد!!
اینا شد درصدام:
ادبیات43
عربی50
معارف78
زبان23
زمین15
ریاضی5
فیزیک14
زیست52
شیمی44
بازم مشکل همیشگی ریاضی و فیزیک
لطفا در مورد ریاضی و فیزیک یه مشورتی بدید دوستان..نمیخام اتفاقات تلخ کنکور قبلی امسال هم تو این دو درس تکرار شه..زمان خوبی هم براشون گذاشتم ولی تو تست زدن میمونم.! -
-
سلام
میشه بگین روی چه ترتیبی دروس تخصصیتونو میزنین؟
و اینکه دنبال چه رشته ای توی تجربی هستین؟ چون حتی همون درصد پایین زمین کار خاصی نمیتونه انجام بده:| فکر نمیکنین تایم زمین رو به ریاضی و فیزیک اختصاص بدین بهتر باشه؟ بماند که نحوه ی درس خوندن ریاضی و فیزیک خودش شکل دیگریست -
سلام
میشه بگین روی چه ترتیبی دروس تخصصیتونو میزنین؟
و اینکه دنبال چه رشته ای توی تجربی هستین؟ چون حتی همون درصد پایین زمین کار خاصی نمیتونه انجام بده:| فکر نمیکنین تایم زمین رو به ریاضی و فیزیک اختصاص بدین بهتر باشه؟ بماند که نحوه ی درس خوندن ریاضی و فیزیک خودش شکل دیگریستMahsa Ss دروس رو به ترتیب دفترچه میزنم..
زمین رو این آزمون نرسیدم بخونم وگرنه بهتر میزدم..
مشکل عمده روی ریاضی و فیزیک.. -
سلام دوستان آلایی
اینا شد درصدام:
ادبیات43
عربی50
معارف78
زبان23
زمین15
ریاضی5
فیزیک14
زیست52
شیمی44
لطفا در مورد ریاضی و فیزیک یه مشورتی بدید دوستان..نمیخام اتفاقات تلخ کنکور قبلی امسال هم تو این دو درس تکرار شه..زمان خوبی هم براشون گذاشتم ولی تو تست زدن میمونم.!amirhossein 0
سعی کنید تعداد تست هایی ک میزنید رو زیاد کنید و حتما خلاصه نویسی بکنید تا قبل ازمون مرورش کنید -
تو ریاضی فیزیک باید صبر داشت وخودت تمرینا رو مو به مو حل کنی منم وضعیت خوبی نداشتم اما این ازمون ۶تا سوال احتمالو بدون غلط زدم ودرصدم ۶۰ شد
دوسش داشته باش وبایه دید خوب برو سمتش سعی کن از خودت یه ازمون قبل مطالعه بگیری تا اشکالاتو بفهمی بعد از مطالعه ی درس هم یه ازمون از خودت بگیر تا میزان پیشرفتتو قبل وبعد ازمون متوجه بشی !!ازمونا تعداد سوالاشون برابر باشه و همه جا رو بطور تقریبی پوشش بده میتونی از ازمون غیر حضوری یا ازمونای سالای قبل کانون استفاده کنی -
ممنون از فاطمه خانم و آقا سبحان عزیز
مرسی -
ممنون از فاطمه خانم و آقا سبحان عزیز
مرسیamirhossein 0 خواهش میکنم.موفق باشین
-
سلام دوستان آلایی
اینا شد درصدام:
ادبیات43
عربی50
معارف78
زبان23
زمین15
ریاضی5
فیزیک14
زیست52
شیمی44
لطفا در مورد ریاضی و فیزیک یه مشورتی بدید دوستان..نمیخام اتفاقات تلخ کنکور قبلی امسال هم تو این دو درس تکرار شه..زمان خوبی هم براشون گذاشتم ولی تو تست زدن میمونم.!amirhossein 0 این درصدا رو چجوری در آوردید با چه منابعی تست زدید
-
amirhossein 0 این درصدا رو چجوری در آوردید با چه منابعی تست زدید
@Dr-Lila آزمون5آبان پارسال قلمچی رو حل کردم....
بعد با توجه به تعداد درست ها و غلط و نزده درصد گرفتم
یه بخشی تو سایت کانون هست که درصد میده وقتی اطلاعات درست و نزده و غلط رو بهش بدی -
@Dr-Lila آزمون5آبان پارسال قلمچی رو حل کردم....
بعد با توجه به تعداد درست ها و غلط و نزده درصد گرفتم
یه بخشی تو سایت کانون هست که درصد میده وقتی اطلاعات درست و نزده و غلط رو بهش بدیamirhossein 0 okممنون پس میشه قلم چی شرکت نکرد بعد ی روز از آزمونی سوالات از سایت برداشت و درصد در آورد خوبه
-
amirhossein 0 okممنون پس میشه قلم چی شرکت نکرد بعد ی روز از آزمونی سوالات از سایت برداشت و درصد در آورد خوبه
@Dr-Lila من آزمون های پارسال رو دارم میزنم..امسال به خاطر شرایط مالی نتونستم آزمون ثبت نام کنم