ایا سوالات قلمچی هم سطح با کنکوره؟
-
@nasrin79 اره کنکور اسون تره و مطالبا فرق دارن تو قلم چی بیشتر از بیشتر بدانیدو پاورقیو اینا سوال میدن ولی تو کنکور فقط مطالب اصلی درس هستن کلا سوالاعه قلم چی ب درد کنکور نمیخوره به نظرم
fatemeh_3335 کاش ثبت نام نمیکردم :(
-
@nasrin79 قصد ناامیدی ندارم ولی حقیقتا سوالات قلمچی خیلی وقت ها پرته از کنکور
و هیچوقت هم نمیتونه ادعا بکنه که من سوالاتم شباهت به کنکور داره.
خصوصا توی دروس اختصاصی . توی دروس عمومی عموما تست های آزمون ها بدک نیست.mohammadhassan کدوم ازمون به کنکور شباهت داره که تست هاشو تو خونه کار کنم؟!
-
@nasrin79 میتونی انصراف بدی فک کنم
-
@nasrin79 میتونی انصراف بدی فک کنم
fatemeh_3335 نمیشه انصراف هم بدی پول رو پس نمیدن :(
-
@nasrin79 قصد ناامیدی ندارم ولی حقیقتا سوالات قلمچی خیلی وقت ها پرته از کنکور
و هیچوقت هم نمیتونه ادعا بکنه که من سوالاتم شباهت به کنکور داره.
خصوصا توی دروس اختصاصی . توی دروس عمومی عموما تست های آزمون ها بدک نیست.mohammadhassan سوالایه عمومی هم هیچ شباهتی ب کنکور نداره
-
@nasrin79 در ایا سوالات قلمچی هم سطح با کنکوره؟ گفته است:
به این دید نگاه نکنید
سوالی که واقعا وقت گیره و استاندارد نیست رو بیاید خونه و به چشم نمونه تست حلش کنید
خیالتون راحت باشه که توی کنکور هیچوقت اینطوری سوال طرح نمیکنن -
به این دید نگاه نکنید
سوالی که واقعا وقت گیره و استاندارد نیست رو بیاید خونه و به چشم نمونه تست حلش کنید
خیالتون راحت باشه که توی کنکور هیچوقت اینطوری سوال طرح نمیکننmohammadhassan اها :) حداقل یالم راحت شد ..اخه مثلا برای یه فصلِ خاص میتونم تست کنکورشو بزنم ولی سوالای قلمچی......
-
fatemeh_3335 نمیشه انصراف هم بدی پول رو پس نمیدن :(
@nasrin79 عه اره حواسم نبود
-
mohammadhassan کدوم ازمون به کنکور شباهت داره که تست هاشو تو خونه کار کنم؟!
mohammadhassan کدوم ازمون به کنکور شباهت داره که تست هاشو تو خونه کار کنم؟!
خب گزینه 2 و گاج میمونن دیگه
سنجش هم خوبه
در کل یه وقت میبینید تو یه سال طراح یه درسی تو فلان آزمون سوالات قشنگی میزنه
شما هر سوالی اومد دستتون حل کنید -
mohammadhassan اها :) حداقل یالم راحت شد ..اخه مثلا برای یه فصلِ خاص میتونم تست کنکورشو بزنم ولی سوالای قلمچی......
mohammadhassan اها :) حداقل یالم راحت شد ..اخه مثلا برای یه فصلِ خاص میتونم تست کنکورشو بزنم ولی سوالای قلمچی......
فرق هست بین سوال سخت و سوالی که به قول دوستان الکی سخته
شما بخونید به اینا توجه نکنید. -
فرق هست بین سوال سخت و سوالی که به قول دوستان الکی سخته
شما بخونید به اینا توجه نکنید.mohammadhassan شما تجربی هستین؟نظرتون درباره کتاب تستِ شیمی ایکیو چیه؟!
-
@nasrin79 اره کنکور اسون تره و مطالبا فرق دارن تو قلم چی بیشتر از بیشتر بدانیدو پاورقیو اینا سوال میدن ولی تو کنکور فقط مطالب اصلی درس هستن کلا سوالاعه قلم چی ب درد کنکور نمیخوره به نظرم
fatemeh_3335 قلمچی عالیه بعدشم مگه یه درس چقد پاورقی داره؟قلم چی تستاش تفهیمیه
-
fatemeh_3335 قلمچی عالیه بعدشم مگه یه درس چقد پاورقی داره؟قلم چی تستاش تفهیمیه
@Mr-Dr-En تستایه قلم چی شباهتی به تستایه کنکور نداره چون خودم ثبت نام کردم و خودم نتیجشو دیدم قلم چی بر اساس تراز و درصد تستاش رتبه کشوری میده و بعد میگ ک مثلا تراز ۶ هزار خوبه ولی این فقط تو ازمونایه قلم چیه تو کنکور اصلا همچین چیزی نیس ک بخای بگیم ما تو قلم چی ترازمون خوب بوده پس صد در صد رتبه کنکورمون خوب میشه سوالات قلم چی سطحش بالایه خوبه ولی ب درد ازمون کنکور نمیخوره
-
mohammadhassan شما تجربی هستین؟نظرتون درباره کتاب تستِ شیمی ایکیو چیه؟!
mohammadhassan شما تجربی هستین؟نظرتون درباره کتاب تستِ شیمی ایکیو چیه؟!
بله
حقیقتا بنده استفاده نکردم نظری ندارم. فکر کنم sobhawn استفاده کردن -
@Mr-Dr-En تستایه قلم چی شباهتی به تستایه کنکور نداره چون خودم ثبت نام کردم و خودم نتیجشو دیدم قلم چی بر اساس تراز و درصد تستاش رتبه کشوری میده و بعد میگ ک مثلا تراز ۶ هزار خوبه ولی این فقط تو ازمونایه قلم چیه تو کنکور اصلا همچین چیزی نیس ک بخای بگیم ما تو قلم چی ترازمون خوب بوده پس صد در صد رتبه کنکورمون خوب میشه سوالات قلم چی سطحش بالایه خوبه ولی ب درد ازمون کنکور نمیخوره
fatemeh_3335 سطح بالا سبب عمیق خونی میشه کنکورم عمیق خونی میخواد
-
قلم چی و کنکور دو چیز کاملا بی ربط بهم هستن.
-
kiyana
گزینه2