ترس از کنکور:(
-
از وقتی فهمیدم همه رتبه خوبا تیزهوشان درس خوندن خیلی از کنکور میترسم و همش انرژی منفی میگیرم:disappointed_but_relieved_face:
-
من از مدرسه عادی از یه منطقه محروم پزشکی قبول شدم بدون هیج آموزشگاه خاصی یا هزینه هنگفتی
وقتی بعد قبولی مدرسه رفتم مدیر جدید و معاوناش همه تعجب کرده بودن که اون مدرسه یه پزشکی بده
خیلی انگیزه مثبتی برا دانش آموزاش شدم
با آلا پیش رفتم و در کنارش حل تست زیادی انجام دادم
تو بخون تا نشون بدی که میشه با وجود نبود خیلی چیزا -
از وقتی فهمیدم همه رتبه خوبا تیزهوشان درس خوندن خیلی از کنکور میترسم و همش انرژی منفی میگیرم:disappointed_but_relieved_face:
Banoo_Nikoo در ترس از کنکور:( گفته است:
من تیزهوشان بودم،هم من هم بقیه ی هم سالی هامون نشستن
-
من از مدرسه عادی از یه منطقه محروم پزشکی قبول شدم بدون هیج آموزشگاه خاصی یا هزینه هنگفتی
وقتی بعد قبولی مدرسه رفتم مدیر جدید و معاوناش همه تعجب کرده بودن که اون مدرسه یه پزشکی بده
تو بخون تا نشون بدی که میشه با وجود نبود خیلی چیزاromisa در ترس از کنکور:( گفته است:
تو بخون تا نشون بدی که میشه با وجود نبود خیلی چیزارومیساااااااا تو خیلی خوبیییییی آفرین به تلاشت
-
romisa در ترس از کنکور:( گفته است:
تو بخون تا نشون بدی که میشه با وجود نبود خیلی چیزارومیساااااااا تو خیلی خوبیییییی آفرین به تلاشت
-
romisa از دهم شروع کردی تست زدن؟
-
romisa از دهم شروع کردی تست زدن؟
Banoo_Nikoo
نه از چهارم -
Banoo_Nikoo
نه از چهارمromisa خیلی ممنونم:)
-
سال اول کنکورم خواهد بود ولی از نتیجه ای که بقیه میگیرن فهمیدم موفقیت فقط و فقط به خودم ادم بستگی داره به خوندشون نه به مدرسه و منطقه وسهمیه(بی تاثیر نیستن ولی میشه غالبشون شد)
داری از بچه های تیزهوشان میگی منم از17نفر بچه های سیستان میگم از چوپان رتبه برتر میگم.
خیلی فرق است بین یک ساعت درس خوندن دوساعت درس خوندن فقط به اینا بستگی داره... -
romisa در ترس از کنکور:( گفته است:
mriaw
برای تلاش کردن هیچوقت دیر نیست
فقط هر لحظه کم کاری باعث میشه کار سخت تر شهچیجوری همه ی مطالب یادت مونده بود؟
-
سال اول کنکورم خواهد بود ولی از نتیجه ای که بقیه میگیرن فهمیدم موفقیت فقط و فقط به خودم ادم بستگی داره به خوندشون نه به مدرسه و منطقه وسهمیه(بی تاثیر نیستن ولی میشه غالبشون شد)
داری از بچه های تیزهوشان میگی منم از17نفر بچه های سیستان میگم از چوپان رتبه برتر میگم.
خیلی فرق است بین یک ساعت درس خوندن دوساعت درس خوندن فقط به اینا بستگی داره...@mahdieh-A ممنونم:)
-
@mahdieh-A ممنونم:)
-
Banoo_Nikoo در ترس از کنکور:( گفته است:
سلام
پیشنهادم اینه نترس
درسته یکم با تیزهوشان بیشتر کار میشه ولی غالب افرادی ک در کنکور موفق میشن از مدرسه های دولتی هستن و همیشه رای با اکثریته سعی کن از همین جایی ک قرار داری به موفقیت برسی و هدفتو بدست بیاری نه اینکه بهترین دوران زندگیتو با این استرس و فکر ک تیزهوشان موفق میشن هدر بدی چون این یه قانونه ک از تو بهتر مسلما هست ولی تو باید بهترین باشی.
ان شاءالله ک موفق باشی -
بنظرتون چندساعت برای کنکور رشته هنر دانشگاه خوب تهران باید خوند لطفا کسای ک هستن اون دانشگاه یا مبخوان برن بگن:)
-
سلام
باور کنین تو تیزهوشان موفقیت پخش نمیکنن، هیچ خبریم نیست فقط دانش اموزاش خیلی درس میخونن حتی استاد هاشون هم به جز استان تهران خیلی فرقی با مدارس عادی ندارن مهم تلاش دانش اموز و انگیزه هستش الا هم بهترین معلما رو داره تو دروس مشکل با الا پیش برین و امیدتونو از دست ندیدن خدا نتیجه ی تلاش همه رو میده
-
Banoo_Nikoo
سلام عادیه ولی دوستان دولتی و... هم نتیجه گرفتند ولی خب راسته این حرف.. و هر کی بگه غلطه داره اشتباه میگه
ولی باید باید کار خودتون رو انجام بدید