فعالیت بیشتر پمپ سدیم-پتاسیم......
-
سلام.
داخل کتاب خیلی سبز اومده میگه فعالیت بیشتر پمپ در پایان پتانسیل عمله.بعد هم نوشته که اخرین مرحله پتانسیل عمله.فکر کنم یه ۲۰تا تستی هم اورده و اینو گفته توشون.
توی کتاب هم نوشته (( در پایان پتانسیل عمل، غلظت یون های سدیم و پتاسیم در دو سوی غشای یاخته، با حالت آرامش تفاوت دارد. فعالیت بیشتر پمپ سدیم-پتاسیم موجب می شود غلظت یون های سدیم و پتاسیم در دو سوی غشا دوباره به حالت ارامش باز گردد. ))اما میکرو و آقا موقاری و معلم مدرسمون و کتاب سال سوم نظام قدیم میگن که بعد از پتانسیل عمل فعالیت پمپ بیشتر هست.
تو رو خدا منو راهنمایی کنین دارم گیج میشم دیگه.
-
باسلام ببین برای اینکه توازن یونهای سدیم وپتاسیم به هم نخوره پمپ سدیم پتاسیم همیشهِ همیشه فعاله ولی دریه مرحله ای از پانسیل عمل که بهش میگن ((هیپوپولاریزه)) ماکزیمم وبیشترین فعالیت خودش روداره پس این فعالیت بیشتر یکی ازمراحل پتانسیل عمله که اسمشو گفتم پس چیزی خارج از پتانسیل عمل نیست
درضمن اینم بگم بازشدن کاناهای دریچه دار پتاسیمی باعث میشه نورون به حال ارامش بره ولی این فعالیت بیشتر تاثیری تو اون نداره وفقط توازن یونهارو درست میکنه -
سلام.
داخل کتاب خیلی سبز اومده میگه فعالیت بیشتر پمپ در پایان پتانسیل عمله.بعد هم نوشته که اخرین مرحله پتانسیل عمله.فکر کنم یه ۲۰تا تستی هم اورده و اینو گفته توشون.
توی کتاب هم نوشته (( در پایان پتانسیل عمل، غلظت یون های سدیم و پتاسیم در دو سوی غشای یاخته، با حالت آرامش تفاوت دارد. فعالیت بیشتر پمپ سدیم-پتاسیم موجب می شود غلظت یون های سدیم و پتاسیم در دو سوی غشا دوباره به حالت ارامش باز گردد. ))اما میکرو و آقا موقاری و معلم مدرسمون و کتاب سال سوم نظام قدیم میگن که بعد از پتانسیل عمل فعالیت پمپ بیشتر هست.
تو رو خدا منو راهنمایی کنین دارم گیج میشم دیگه.