هنگام تنهایی
-
دوستان من یه مشکلی دارم که هر وقت توی خونه تنها میشم هیچ وقت درس نمیخوانم نه اینکه علاقه به درس ندارما ولی نمیدونم چرا تنها که میمونم در جا میرم سراغ گوشی و تا زمانی که تنها هستم دست از گوشی بر نمیدارم
-
دوستان من یه مشکلی دارم که هر وقت توی خونه تنها میشم هیچ وقت درس نمیخوانم نه اینکه علاقه به درس ندارما ولی نمیدونم چرا تنها که میمونم در جا میرم سراغ گوشی و تا زمانی که تنها هستم دست از گوشی بر نمیدارم
-
@ایمورتال منم این مشکل رو دارم و فکر کنم به خاطر اینه که اونقدر که پدر مادرمون به موفقیتمون اهمیت میدن خودمون اهمیت نمیدیم و وقتی نیستن سریع میخواییم دست از درس خوندن برداریم.
Laynad
من خیلی با نظرت موافق نیستم
حالا ببینیم دیگران چی میگن
ایشا الله که کارساز باشه -
Laynad
Laynad
@ایمورتال
بنظرم گوشیو بدین دست والدین با خودشون ببرن. و وقتی برگشتن بدنش بهتون
یه چیزی میگم شاید بخندن خیلیا. ولی میگم
الان نه. ولی چند سال قبل موقع کنکور. گوشی که نداشتم کلا. اما خب از اتاقم میامدم تلویزیون میدیم همیشه 😑😂 فوتبالو سریال و این چیزا
یه مدتی به مامانم گفتم وقتی میرم تو اتاق بیا از پشت درو قفل کن تا وسوسه نشم که هرلحظه بیام بیرون. هروقت کار ضروری داشتم با خودکار میزدم به لوله گاز که از اتاقم به هال وصل میشد. تا بیاد درو باز کنه 🙄😂
بعله اینقد پسر خوبی بودم 🙂 -
@ایمورتال
الان نه. ولی چند سال قبل موقع کنکور. گوشی که نداشتم کلا. اما خب از اتاقم میامدم تلویزیون میدیم همیشه 😑😂 فوتبالو سریال و این چیزا
یه مدتی به مامانم گفتم وقتی میرم تو اتاق بیا از پشت درو قفل کن تا وسوسه نشم که هرلحظه بیام بیرون. هروقت کار ضروری داشتم با خودکار میزدم به لوله گاز که از اتاقم به هال وصل میشد. تا بیاد درو باز کنه 🙄😂
بعله اینقد پسر خوبی بودم 🙂@milad91 :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :thumbs_up: :thumbs_up: :thumbs_up: :thumbs_up:
-
@ایمورتال
بعله اینقد پسر خوبی بودم 🙂@milad91
گیرم گوشیو دادم
کامپیوتر از یه طرف،تلویزیون از یه طرف
اینا رو چه کنم؟ -
@milad91
گیرم گوشیو دادم
اینا رو چه کنم؟@ایمورتال
یه جوری باید عوامل محرک رو از خودتون دور کنین.
شرایطتتونو نمیدونم ولی مطمئنا این یه تصمیمیه که باید خودتون هم بخواین که موفق بشین.
مثلا من وقتی میدونم اگه دو قسمت از یک سریالو نگاه کنم وابسته میشم و باید چند ماه وقتمو تلف کنم باهاش، بخاطر همین که خودمو میشناسم هر وقت میبینم تبلیغ سریالی رو نشون میده . شبکه رو عوض میکنم و بر شیطان لعنت میفرستم 😅 -
@milad91
گیرم گوشیو دادم
اینا رو چه کنم؟ -
سلام من مث تو بودم تو ی اقدام شجاعانه تل و اینستا رو دلیت کردم و گوشیمو با عشق تقدیم داداشم کردم هفته اول مثل معتادا بودم اما بعدش بی خیال شدم اصلا زندگیی بدون گوشی خیلییییییی خوبههه عالیی تلوزیون کلا اهلش نیستم مگه اینکه کارتون ببینم اممم کامپیوترم وابستگی ندارم بهش گوشی رو کلا از زندگیت دلیت کن باور کن نصف مشکلات مال گوشیه