فیزیک
-
درود
یه پستی گذاشته بودم در همین مورد فقط واسه ریاضی بود الانم واسه فیزیک پیدا کردم
ممنون میشم ک دوستان همانند اون راهنمایی کنند و بگن ک چنین چیزی امکان داره یا نه
مباحث آسان و مهم فیزیک تجربیآینه و عدسی ها (۳ تست)
بردار (معمولاً ۱ تست)
الکتریسته ساکن (۱ تست)
مغناطیس و الکترو مغناطیس (۲ تست)
صوت و موج مکانیکی (۲ تا ۴ تست)
چهار فصل پیش دو (۴ تا ۵ تست)
گرما و قانون گازها (۳ تست)
اعتقاد داریم یادگیری این مباحث بیش از ۴۰ تا ۵۰ روز طول نخواهد کشید و به راحتی ۱۵ الی ۱۷ تست را قادر خواهید بود پاسخ دهید. توصیه داریم بعد از تسلط به این مباحث به سراغ سایر فصول در این درس بروید و کم کم درصد خود را بالا ببرید. البته که این روش برای عزیزانی است که زمان فوقالعاده محدودی برای آمادگی در کنکور سراسری دارند. طبیعی است داوطلبی که از ابتدا خوب مطالعه کرده باشد درصد های بالاتری برای او دست یافتنی خواهد بود.بازم ممنون بابت زحمات بدون جبران دوستان
-
درود
یه پستی گذاشته بودم در همین مورد فقط واسه ریاضی بود الانم واسه فیزیک پیدا کردم
ممنون میشم ک دوستان همانند اون راهنمایی کنند و بگن ک چنین چیزی امکان داره یا نه
مباحث آسان و مهم فیزیک تجربیآینه و عدسی ها (۳ تست)
بردار (معمولاً ۱ تست)
الکتریسته ساکن (۱ تست)
مغناطیس و الکترو مغناطیس (۲ تست)
صوت و موج مکانیکی (۲ تا ۴ تست)
چهار فصل پیش دو (۴ تا ۵ تست)
گرما و قانون گازها (۳ تست)
اعتقاد داریم یادگیری این مباحث بیش از ۴۰ تا ۵۰ روز طول نخواهد کشید و به راحتی ۱۵ الی ۱۷ تست را قادر خواهید بود پاسخ دهید. توصیه داریم بعد از تسلط به این مباحث به سراغ سایر فصول در این درس بروید و کم کم درصد خود را بالا ببرید. البته که این روش برای عزیزانی است که زمان فوقالعاده محدودی برای آمادگی در کنکور سراسری دارند. طبیعی است داوطلبی که از ابتدا خوب مطالعه کرده باشد درصد های بالاتری برای او دست یافتنی خواهد بود.بازم ممنون بابت زحمات بدون جبران دوستان
@Sir-4r1y4
تشکر بابت توضیحات ارزشمندتون
درصورت امکان پست مرتبط باریاضی رو برایم بفرستین -
@HADI75
خوشحالم ک راضی بودین
اینم ریاضی
نسخه اورژانسی برای زمان باقی مانده
در بدترین حالت ممکن برای افرادی که پایه بسیار ضعیفی دارند و در زمان بسیار محدودی در حدود ۲ تا ۳ ماه قصد مطالعه درس ریاضی را دارند نسخه زیر را توصیه میکنیم:داوطلب عزیز شما با مطالعه مباحثی مثل احتمالات، آمار، تصاعد و دنباله، مبحث مشتق و کاربرد مشتق، حد، معادلات ، لگاریتم و ماتریس به راحتی می توانید به ۱۵ تا ۱۶ سوال از ۳۰ سوال این درس پاسخ دهید. با این تعداد تست صحیح به راحتی درصد مورد نیاز در این درس را برای قبولی در رشته های تاپ و برتر رشته تجربی کسب خواهید کرد. خیلی از داوطلبان درصد صفر و حتی منفی دارند از این رو کسب درصدی حدود ۵۰ آن هم در این زمان محدود بسیار عالی خواهد بود. شما پس از مطالعه این مباحث قادر خواهید بود بر روی سایر مباحث نیز کار کنید و درصد خود را افزایش دهید.