روده بزرگ
-
mohammad666666
روده بزرگ خودش ترشح انزیم نداره
همیشه ازگلوگز نه اگه گلوگز تو محیط نباشه سمت میبرن سمت لاکتوز
یه نوع هستن اونایی که سلولاز تولید میکنند
باکتری e.coli ترشح سلولاز داره .
دکتر عمارلو اکثر این نکته ها رو گفتناین پست پاک شده! -
mohammad666666
روده بزرگ خودش ترشح انزیم نداره
همیشه ازگلوگز نه اگه گلوگز تو محیط نباشه سمت میبرن سمت لاکتوز
یه نوع هستن اونایی که سلولاز تولید میکنند
باکتری e.coli ترشح سلولاز داره .
دکتر عمارلو اکثر این نکته ها رو گفتن -
Unique 7 جانوران ژن تولید کننده انزیم سلولاز رو ندارند انزیم سلولاز توسط بعضی جاندارن(باکتری e.coliوتاژکداران جانور مانند)ترشح میشه
به مااین جمله رو یاد دادن -
عاقاااا من هنگ کردم

توفصل 1 گفته انسان باکتری تجزیه کننده نداره وبعضی جانورا مثل گاو موریانه دارن.وگفته که بدون تجزیه درانسان سلولزها دفع میشن.
بعد شما@HADI75 داری اینو میگی..
توخیلی سبزم اینو نوشته
حتی خودم ازیه دانشجو ترم 5پزشکی پرسیدم..گفتش که باکتری های دررودش اون نوع نیست.
الان من نفهمیدم کلااا چی شد؟
آموخته هایم به باد فنارفت.
-
عاقاااا من هنگ کردم

توفصل 1 گفته انسان باکتری تجزیه کننده نداره وبعضی جانورا مثل گاو موریانه دارن.وگفته که بدون تجزیه درانسان سلولزها دفع میشن.
بعد شما@HADI75 داری اینو میگی..
توخیلی سبزم اینو نوشته
حتی خودم ازیه دانشجو ترم 5پزشکی پرسیدم..گفتش که باکتری های دررودش اون نوع نیست.
الان من نفهمیدم کلااا چی شد؟
آموخته هایم به باد فنارفت.
Unique 7 انسان به کمک باکتری ها و اغازیان هم زیست مقداری از سلواز غذا رو تجزیه میکنه ولی گلوکز حاصل از اون قابل جذب نیست چون محل تجزیه سلولز توی روده ی بزرگه که اونجا جذب صورت نمیگیره
و اینکه سلول های دستگاه گوارش هیچ یک از جانوران انزیم هیدرولیزکننده ی سلولز ینی سلولاز رو نمیسازه ولی توی لوله ی گوارش بعضی جانوران میکروب های مفیدی زندگی میکنن که سلولاز مورد نیاز برای هضم سلولز رو میسازند که این میکروب ها توی لوله ی گوارش انسان،نشخوارکنندگان،موریانه اسب و فیل به صورت همزیست زندگی میکنن -
Unique 7 انسان به کمک باکتری ها و اغازیان هم زیست مقداری از سلواز غذا رو تجزیه میکنه ولی گلوکز حاصل از اون قابل جذب نیست چون محل تجزیه سلولز توی روده ی بزرگه که اونجا جذب صورت نمیگیره
و اینکه سلول های دستگاه گوارش هیچ یک از جانوران انزیم هیدرولیزکننده ی سلولز ینی سلولاز رو نمیسازه ولی توی لوله ی گوارش بعضی جانوران میکروب های مفیدی زندگی میکنن که سلولاز مورد نیاز برای هضم سلولز رو میسازند که این میکروب ها توی لوله ی گوارش انسان،نشخوارکنندگان،موریانه اسب و فیل به صورت همزیست زندگی میکنن@Raha-T99 پس چراکتاب درسی توفصل1زیست1 گفته "جانوران آنزیمی رو که بتواند سلولز رو تجزیه کنه نداره و اینکه بدون گوارش یافتن دفع میشه؟؟؟؟" خب انسان هم جزو ایناس دیگه
گفته بدون گوارش گوارش.
بعدش گفته که اونایی که غذای اصلیشون سلولزه این نوع باکتری هارو دارن.
انسان غذای اصلیش سلولزه؟؟
من واقعا سوالات مبهمی دارم اززیست.

-
@Raha-T99 پس چراکتاب درسی توفصل1زیست1 گفته "جانوران آنزیمی رو که بتواند سلولز رو تجزیه کنه نداره و اینکه بدون گوارش یافتن دفع میشه؟؟؟؟" خب انسان هم جزو ایناس دیگه
گفته بدون گوارش گوارش.

-
@Raha-T99 پس چراکتاب درسی توفصل1زیست1 گفته "جانوران آنزیمی رو که بتواند سلولز رو تجزیه کنه نداره و اینکه بدون گوارش یافتن دفع میشه؟؟؟؟" خب انسان هم جزو ایناس دیگه
گفته بدون گوارش گوارش.

-
Unique 7 دقت کن
کتاب گفته جانوران انزیمی که بتواند پیوندهای بین مولکول های گلوکز را در سلولز هیدرولیز کندنمیسازند
نگفته که ندارن گفته نمیسازن -
@Raha-T99 اره ولی بعدشو نگاه کنید.نوشته که بدون گوارش یافتن دفع میشه.ینی چ؟؟ ینی اینکه باکتری ندارن که سلولاز رو تولید کنه دیگه؟
بعداخرشم گفته جانورانی که غذای "اصلیشون" سلولزه
انسان همه چیزخواره صرفاگیاه خوار که نیست!! -
@Raha-T99 اره ولی بعدشو نگاه کنید.نوشته که بدون گوارش یافتن دفع میشه.ینی چ؟؟ ینی اینکه باکتری ندارن که سلولاز رو تولید کنه دیگه؟
Unique 7 کتاب گفته در لوله ی گوارش این جانداران(اونایی که غذای اصلیشون سلولزه)میکروب های مفیدی زندگی میکنند که.....
کلمه ی فقط رو ذکرنکرده که
گفته توی اینه وجود داره نگفته فقططط تو همینا -
Unique 7 کتاب گفته در لوله ی گوارش این جانداران(اونایی که غذای اصلیشون سلولزه)میکروب های مفیدی زندگی میکنند که.....
کلمه ی فقط رو ذکرنکرده که
گفته توی اینه وجود داره نگفته فقططط تو همینا@Raha-T99 اخر همون پاراگراف رو بخونید گفته که :میتوانند سلولز را هیدرولیز کنن و مورد استفاده ی خود و جانور میزبان قرار بدن اما توی بدن انسان اینجوری نیست ینی ما نمیتونیم از اون گلوکز حاصل از هیدرولیز سولز استفاده کنیم به همین دلیل انسان هارو از این دسته جدا کرده
-
@Raha-T99 اخر همون پاراگراف رو بخونید گفته که :میتوانند سلولز را هیدرولیز کنن و مورد استفاده ی خود و جانور میزبان قرار بدن اما توی بدن انسان اینجوری نیست ینی ما نمیتونیم از اون گلوکز حاصل از هیدرولیز سولز استفاده کنیم به همین دلیل انسان هارو از این دسته جدا کرده