تاثیر قطعی
-
درود به تمام دوستان
امروز خیلی خوشحالم و خواستم ک با شما هم در میون بزارم
من حدود دو تا سه ماهه ک خیلی تاثیر قطعی معدل رو دنبال میکنم و واسه اینه ک معدلم پایینه خیلی ترس داشتم
خب میدونم ک خیلی از دوستان هم شاید ناراحت باشن چون ک معدل ۱۹ هم به طوری گفته میشه که همه چیو باخته
ولی خب با کمک یکی از دبیر های خوب همینجا آقای سبطی ک واقعا من چند ماهه شاهدم ک خیلی زحمت کشیدن و خیلی هم بی احترامی شده بهشون از طرف همین مافیای کنکور و من میدونم ک وقتی این مصوبه لغو شد اینقدر خوشحال میشن ک تمام عذاب ها از یادشون بره
خب طبق برسی های امروز به امید خدا ک این مصوبه حذف میشه و دوباره به صورت قطعی درمیاد
دوستانی ک معدل پایین دارند ازشون خواهش میکنم ک واقعا بخونن هم قطعی لغو شده و هم ک سال اخر هس ک میتونیم کنکور نظام قدیم بدیم فقط خواهش میکنم ک استرس وارد نکنید و سعی کنید ک فقط بخونید
و هر وقت ک احساس کردین میخاین جا بزنین به من فکر کنید ک الان ۴ ماهه کار میکنم ک فقط بتونم تو خونه بشینم و درس بخونم چون متاسفانه از قشر ضعیف جامعه هستیم و دلیل هم نمیشه ک ببازم ولی خب اگه امکانات بیشتری داشتم شاید میتونستم ک بهترم بشم ولی خب من هرگز ناشکر نیستم و از خدا خیلی ممنونم
سرتون رو درد آوردم ولی خب میخام بدونین ک هیچی تموم نمیشه و همگی ما حتی با معدل خیلی پایین به رتبه دلخواهمون میرسیم و انشالله ک ۹ ماه دیگه منتظر باشین ک داستان زندگیمو بگم و با این همه مشکل باز هم تونستم
خیلی علاقه شدید به هوشبری دارم یعنی اگه زیر ۱۰۰۰ هم بیارم بازم هوشبری میخونم ک خیلی علاقه دارم
حالا کی این همه رو بخونه😅😅😅
نتیجه ک انشالله قراره در این هفته این مصوبه به طور کامل لغو شود
پس فقط تلاش کنید و بس
یا حق -
آخ جون ،
یه بچه خر خون بود می گفت شما با معدل کم میایید جای ما رو میگیرید. برم بچزونمش -
ینی با این خبرت منو بردی رو ابرا
من خودم بعد ۴ سال و بعد خدمت برگشتم دارم با امید ۱۰۰% میخونم
داشتم آماده میدم واسه ترمیم معدل خخخ
آقا شماره کارت بده مژدگونی بدمت 😁
خداییش کاش بودی ماچ بارونت میکردم 😗😗😗😚😚😘😘😍😍
X2P2M2
دمت گرم انشالله ک به نتیجه دلخواه میرسی
دیگه فکر ترمیم نکن و فقط واسه کنکور بخون
اصلا هم استرس نگیر ک پایم ضعیفه یا یادم رفته
اصلا غم نخور با صفر تا صد ها جلو برو و مطمعا باش ۹ ماه دیگه مثل امروز یه مژدگونی خوب واسه آلاء میفرستی 😅😅