سردرگمی کنکور
-
سلام اینجا کسی هست محض رضای خدا بهم مشاوره بده هر جا که مشاوره خواستم ازم هزینه های خیلی زیادی خواستن من سال ۸۵فارغ التحصیل رشته انسانیم الان تصمیم گرفتم دوباره کنکور تجربی بدم دورس سال دوم تجربی رو خوندم تموم کردم دروس سوم رو تازه شروع کردم از طرفیم آزمون های قلم چی شرکت کردم آزمونهای قلم چی هم ترکیبی از سال پیش و سال دوم. سوم واقعا سردرگم شدم مثلا منی که هنوز تازه دارم استوکیومتری رو میخونم نمیتونم بیام سنتیک پیش و بخونم چون دروس پیش نیاز همه دیگه ان من دقیقا چه غلطی کنم آزمون ۲۰ مهر و دادم ترازم شد۴۳۹۸ ولی خیلی ناراحتم که اینقدر ترازم پایین بنظرتون اشتباه کردم آزمونای قلم چی رو شرکت کردم
-
سلام اینجا کسی هست محض رضای خدا بهم مشاوره بده هر جا که مشاوره خواستم ازم هزینه های خیلی زیادی خواستن من سال ۸۵فارغ التحصیل رشته انسانیم الان تصمیم گرفتم دوباره کنکور تجربی بدم دورس سال دوم تجربی رو خوندم تموم کردم دروس سوم رو تازه شروع کردم از طرفیم آزمون های قلم چی شرکت کردم آزمونهای قلم چی هم ترکیبی از سال پیش و سال دوم. سوم واقعا سردرگم شدم مثلا منی که هنوز تازه دارم استوکیومتری رو میخونم نمیتونم بیام سنتیک پیش و بخونم چون دروس پیش نیاز همه دیگه ان من دقیقا چه غلطی کنم آزمون ۲۰ مهر و دادم ترازم شد۴۳۹۸ ولی خیلی ناراحتم که اینقدر ترازم پایین بنظرتون اشتباه کردم آزمونای قلم چی رو شرکت کردم
-
soli
اشتباه کردی ازمون شرکت کردی
تنها یه راه داری که با یه برنامه فشرده همه روبخونی که برسی ب ازمون
رشته خودت ب این خوبی...
تو تجربی هیچی نیس@elhame-H من لیسانس زبان و ادبیات فارسی دارم با فوق دیپلم معماری اما واقعا خیلی علاقه دارم به رشته های علوم پزشکی خواستم یکی از آرزوهامو قبل از مرگ بدست بیارم بعد من متاهلم هم اینکه کلاسای تقویکی کنکور میرم واقعا یکم برام سخته فشرده خوندن من دیگه نهایت به خودم فشار بیارم بشه روزی ۸ ساعت درس بخونم البته آزمونهای قلمچی کلی گیجم کرده دورو ورم کلی کتابه اما نمیتونم هدفمند درس بخونم
-
@elhame-H من لیسانس زبان و ادبیات فارسی دارم با فوق دیپلم معماری اما واقعا خیلی علاقه دارم به رشته های علوم پزشکی خواستم یکی از آرزوهامو قبل از مرگ بدست بیارم بعد من متاهلم هم اینکه کلاسای تقویکی کنکور میرم واقعا یکم برام سخته فشرده خوندن من دیگه نهایت به خودم فشار بیارم بشه روزی ۸ ساعت درس بخونم البته آزمونهای قلمچی کلی گیجم کرده دورو ورم کلی کتابه اما نمیتونم هدفمند درس بخونم
soli
لیسانس زبان کجا معماری کجا
ببین اشتباهه ادم هی از این شاخه ب اون شاخه کنه
شما یه رشته رو درست انتخاب کنی خوب بخونی بهتر از هرچیزیه
حالا اگه خیلی علاقه داری سعی تو بکن
اما با ازمون نمیتونی پیش بری.مثلا شیمی دوم و سوم خوب نخونی پیشو نمیتونی جواب بدی.شاید بعضی سوالاش بشه حل کرد
خیلی رو ازمون حساب نکن ب جز دروس عمومی -
-
soli
سلام اولا اصلا نگران نباشین هنوز اول راهین
چرا سنجش شرکت نمی کنید؟همه کتابا رو باهم پیش میبره معمولا بین ازموناش 3هفته فاصله است.
برا شیمی هم حتما حتما از فیلم های استاد اقاجانی استفاده کنید خیلی کمکتون میکنه.@Dr-Mahbube مرسی بابت دلداریتون من آزمون های فلم چی شرکت کردم با آزمون های جامع سنجش از قلم چی خواستم انصراف بدن اما متاسفانه قبول نکردن گفتن انصرافم بدی پولتو برنمیگردونیم گفتم خوب تا دی ماه نمیام در عوض میام آزمونارو ازتون میگیرم خودم کار میکنم گفتن اگه بیشتر از ۳ آزمون غیبت داشته باشی کلا حذف میشی یکیم قلم چی درسته جامعه آماریش بالاس ولی واقعا سوالاش استاندارد نیست
-
soli
سلام دوست عزیز
کنکور واسه شما ک تجربی نبودین خیلی سخت تر میشه...ولی خب
به نظر من با شرایط شما ازمونای سنجش جور درمیاد
واسه هر ازمون هر۳سال رو پیش میبره...مثلن واسه ازمون ۱۱ابانش مباحث شیمی فصل ۱ هر ۳ساله تقریبن...اونم ن ی فصل کامل
قلم چی خیلی اذیت میشی چون عقبی از برنامه اشون
ولی رشته ی خودت بهتره
تجربی انقد همه اومدن فک کنم تا چندسال دیگه همه یا دکترن...یا چندتا دکتر تو فامیل دارن😂 -
-
soli
بنظر من یه بار مسیر پیش روتونو مرور کنید
@نوشابه که تگتون کردن خودشون پزشکی میخونن
اول کامل مطمئن شید میخواید همین مسیرو طی کنید
بعد واسش چاره جویی کنید
معماری رشته ی فوق العاده ایه
رشته های غلوم انسانی هم واقعا خوبن
نمیخوام دلسردتون کنم ولی ترازتون خیلی با پزشکی فاصله داره
حتما زودتر تصمیم درست رو بگیرید
اگه یقین دارید میخواید کنکور تجربی بدید اونوقت خودمم درخدمتم
کمکی ازم بربیاد دریغ نمیکنم
موفق باشید -
@Dr-Mahbube مرسی بابت دلداریتون من آزمون های فلم چی شرکت کردم با آزمون های جامع سنجش از قلم چی خواستم انصراف بدن اما متاسفانه قبول نکردن گفتن انصرافم بدی پولتو برنمیگردونیم گفتم خوب تا دی ماه نمیام در عوض میام آزمونارو ازتون میگیرم خودم کار میکنم گفتن اگه بیشتر از ۳ آزمون غیبت داشته باشی کلا حذف میشی یکیم قلم چی درسته جامعه آماریش بالاس ولی واقعا سوالاش استاندارد نیست