حوصله نداشتن و درس نخواندن
-
سلام خسته نباشید من امسال دومین سالی هست که کنکور میدم ولی باز هم مثل پارسال حوصله درس خواندن ندارم چیکار کنم لطفا کمکم کنید
nafas8523
هدف واضح و روشنی برای خودت انتخاب کن
هر دانشگاهی که دوست داری اونجا رشته مورد علاقتو بخوانی رو بنویس تو یه کاغذ بچسبون یه جایی که جلوی چشمت باشه
هرشب قیل از خواب هم چند دیقه خودتو اونجا تصور کن
این کار باعث میشه آدرنالین تو بدنت پخش شه و انگیزت سر جاش بیاد
موفق باشی -
سلام خسته نباشید من امسال دومین سالی هست که کنکور میدم ولی باز هم مثل پارسال حوصله درس خواندن ندارم چیکار کنم لطفا کمکم کنید
nafas8523 پیشنهاد من سالن مطالعه س(پانسیون ترجیحا نشد عمومی)
-
nafas8523 در حوصله نداشتن و درس نخواندن گفته است:
بشبن چند دقیقه با خودت فک کن،ببین داری چ بلایی سر خودت میاری،فک کن ۸ ماه دیگه س،یا باید بری دانشگاه با ی رتبه و رشته ی رده پایین،یا بمونی کتاب نظام جدیدی رو بخونی ک نه معلمی گفتش نه اشنایی داری نه....
هرکیتو زندگیش ی دوران طلایی داره،ی سکوی پرش!این موقعیت رو تبدیلش نکن به سقوط! -
حالا شما دو ساله پشت کنکوری من چی بگم که امسال چهارمین کنکورمه دااغونم هر کار می کنم نمیشه خوند ؟؟
ثانیه ها... دقیقه ها ... ساعت ها.... روز ها ... هفته ها ... مثل عذاب دادن منه -
zeinab12 پس حتما هدفی دارید که براتون خیلی با ارزشه . و حتما آدم قوی هستید که بدون توجه به دیگران باز هم موندید تا به هدفتون برسید. پس میتونید از پسش بر بیایید.پس خودتون رو دست کم نگیرین.
-
mahrokh در حوصله نداشتن و درس نخواندن گفته است:
حتما آدم قوی هستید که بدون توجه به دیگران باز هم موندید
الان که ایشون حالش از خودش بده ممکنه این جمله ی شما بیشتر بهمش بریزه
-
من هم تا دو هفته پیش همین بودم، ببینید دنبال انگیزه نباشید چون نهایتن یکی دو هفته دووم میاره، فقط مهم اینه که منظم باشید و چیزایی که نمیذاره درس بخونید مثل گوشی و بقیه چیزا رو دور کنید از خودتون، برای تمرین منظم بودن صبحا زود (دیر تر از 9 نشه) بیدار شید و شب ها هم زود(دیر تر از 12 نشه) بخوابید. چندتا قانون هم برا خودتون بذارید مثلن قانون من این بود که به هیچ وجه بعد بیدار شدن تا شب برنگردم به تخت. اگه یکم به خودتون سخت گیر باشید بعد از چند روز عادت میکنید و بعد از چند روز هم چون سرگرمی خاصی ندارید خودتون میرید سراغ درس خوندن.