غلاف میلین
-
راستی رفقا اگه انرژی مثبت می خواین،حتما تو اینترنت اسم والتر باند رو سرچ کنین.اگه بد بود منو بلاک کنین.:face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear:
@Ata-1381 من خودم کلا انرژی منفی ام خخ +در منفی ام -میشه
-
این پست پاک شده!
-
نه بابا اونجوری نگو.من خودم هفته قبل انرژی منفی بودم.واقعا سردرگم شده بودم.از یه طرف نتونسته بودم یه برنامه داشته باشم و نمی تونستم با برنامه قلم چی درس بخونم.عصابم خورد شده بود.ولی دیگه باید حرکت کنیم دیگه.اون ویدیو هارو دیشب پیدا کردم.خیلی باحال حرف می زنه.مگه نه؟
-
نه بابا اونجوری نگو.من خودم هفته قبل انرژی منفی بودم.واقعا سردرگم شده بودم.از یه طرف نتونسته بودم یه برنامه داشته باشم و نمی تونستم با برنامه قلم چی درس بخونم.عصابم خورد شده بود.ولی دیگه باید حرکت کنیم دیگه.اون ویدیو هارو دیشب پیدا کردم.خیلی باحال حرف می زنه.مگه نه؟
@Ata-1381 اره خیلی خوب بود
-
موزیک لینکش کامل نیس:frowning_face: :frowning_face: :frowning_face: :frowning_face: :frowning_face:
@Ata-1381 والترباند خیلی خوبهه
-
این پست پاک شده!
-
@Ata-1381اوهوم خوب بود
-
راستی چه منبعی رو واسه ریاضی و دینی یازدهم پیشنهاد دارید؟:face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_without_mouth:
@Ata-1381 دینی میکروپایه ریاضی دبیرما گفت مهروماه ولی من نخریدم خیلی سبز پیشنهاد میکنم
-
-
والا تو شهر ما همه گفتن مهروماه خوبه.منم مهروماه خریدم:neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: .تستاش چطوره؟(منظور سطح تستاش خیلی زیاده؟)راستی درسنامه هاش چطوریه؟(زیاده یا کمه؟)
(آهنگتم عالی بود:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: ) -
@Ata-1381 داداچ داری اچتباه میزنی
:grinning_face: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:@amir-m79 :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-