پاسخ آزمونک ها
-
romisa حالا تا این جوابش واسه من بالا بیاد من پیر شدم

-
romisa حالا تا این جوابش واسه من بالا بیاد من پیر شدم

-
برا من بالا نمیاره چند تا غلط داشتم؟

-
آسمان ِ آبی
همون جوابای ایشون revival
به جز تست آخر که میشه 3 -
آسمان ِ آبی
به جز تست آخر که میشه 3romisa
تست اخر رو اون اشتباه جواب دادع
ببین واکنش رو کامل نوشتع،پس غلظت و مقدار فراورده روی سرعت واکنش تاثیر نداره...توی کتاب ما تاجاییکه یادم یون ید کاتالیزگر این واکنشه چون ممکنه کاتالیزگر دیگ ای هم داشته باشه منطقی ترینش میشد یک...
نظرتون چیه -
آسمان ِ آبی
به جز تست آخر که میشه 3romisa در پاسخ آزمونک ها گفته است:
آسمان ِ آبی
به جز تست آخر که میشه 3عالیییییی بود پس

-
revival کجاش غلطه
من دراوردمش -
revival کجاش غلطه
من دراوردمش -
revival کجاش غلطه
من دراوردمشآسمان ِ آبی
SenatOr
دوتا جامد رو بریزیم رو هم واکنش نمیدن ک...توی جواب نوشته رطوبت جذب میکنن،فضاییه این حرف،اگرم باشه زیاد در سطح کتاب نی
romisa
کامل فرض کرده واکنش رو،چون فلش رو یک طرفه کشیده،تعادلی نکشیده ک مقدار فراوده رو سرعت تاثیر بذاره...واکنش بین واکنش دهنده ها انجام میشه یعنی فقط اون دوتا هیدروژن پراکسید،مابقی رو هرچی میخوایم زیاد کنیم با نکنیم هیچ تاثیری نداره -
آسمان ِ آبی
SenatOr
دوتا جامد رو بریزیم رو هم واکنش نمیدن ک...توی جواب نوشته رطوبت جذب میکنن،فضاییه این حرف،اگرم باشه زیاد در سطح کتاب نی
romisa
کامل فرض کرده واکنش رو،چون فلش رو یک طرفه کشیده،تعادلی نکشیده ک مقدار فراوده رو سرعت تاثیر بذاره...واکنش بین واکنش دهنده ها انجام میشه یعنی فقط اون دوتا هیدروژن پراکسید،مابقی رو هرچی میخوایم زیاد کنیم با نکنیم هیچ تاثیری ندارهrevival جوابشو ندیدم چی نوشته بالا نمیاد برام
-
revival جوابشو ندیدم چی نوشته بالا نمیاد برام
آسمان ِ آبی
گفته رطوبت هوا رو جذب میکنن و واکنش میدن
-
5 تای اولو حل کردم ولی نه تو تایم :/بعدیا رو گند زدم توش

7و8 رو یکی توضیحشو بگه -
آسمان ِ آبی
گفته رطوبت هوا رو جذب میکنن و واکنش میدن
-
5 تای اولو حل کردم ولی نه تو تایم :/بعدیا رو گند زدم توش

7و8 رو یکی توضیحشو بگهآسمان ِ آبی
7
با توجه به منحنی، تشکیل پیچیده ی فعال در مرحله ی اول راحت تر و در مرحله ی دوم دشوارتر است. تا اینجا هیچ گزینه ای حذف نمی شود.
با توجه به اینکه مرحله ی دوم دارای انرژی فعال سازی بزرگتری از مرحله ی اول می باشد، سرعت آن کمتر است و درنتیجه سرعت واکنش را تحت کنترل خود دارد. پس،
پاسخ گزینه های 2یا 3می تواند باشد.
برای قسمت آخر سوال، می دانیم که :رفت کل می شود : فاصله ی واکنش دهنده ی اول تا بالاترین قله. که مقدار آن برابر 174است. گزینه ی 2
کمک
برنامه راهبردی پارسال