گزارش درسی و تحلیل روش های خوندن
-
ازمونو ببینم چ کردین...من 5720 شدم زیستش عالی بود سوالی چیی دارین بزارین بررسی کنیم به هم کمک بدیم دیگ
-
من خودم سخت گیر کردم سرم شلوغ بود قبل ازمون
صدف خانم صنم خانم اقا ابولفضل نگین خانم
فراخوان بدیم برای همکاری؟؟
-
@SADAF_KONKUR98
سلام یعنی اینکه بیاییم خودمون فعالیت کنیم هربار من میام میبینم پیام هام موندن و همکاری نمیکنین حالا گرچه خودمم این 3 روز قبل ازمون سخت درگیر بودم ولی اقلا برسونیم هر شب این گزارشو بزنیم اینجا از کار های اون روزمون و سوالی چیزی یا اصلا سوالی هم نبود یه مسئله ای مطرح بشه از نوع درس خوندن همه نسبت به اون نظر بدن و به اون حرکت همگی با هم به بلوغ برسیم
-
زیست ۳ساعت فیزیک۳ ساعت شیمی۲ساعت
ادبیات ۱ساعت زبان ۱ساعت -
گزارش روز 5/8:
زیست 5ساعت
فیزیک 3 ساعت
شیمی 1/15ساعت
ریاضی 1/30ساعت
ادبیات 3ساعت
عربی 40دقیقه
دینی 20دقیقه
زبان 40 دقیقه
کلا 15ساعت@SADAF_KONKUR98
سلام یه سوال برام پیش اومد شمانظام
قدیم هستید -
گزارش روز 5/8:
زیست 5ساعت
فیزیک 3 ساعت
شیمی 1/15ساعت
ریاضی 1/30ساعت
ادبیات 3ساعت
عربی 40دقیقه
دینی 20دقیقه
زبان 40 دقیقه
کلا 15ساعت@SADAF_KONKUR98
یه سوال برام پیش اومد شما نظام
قدیم هستین -
دیروز زیست ۳ساعت ریاضی ۲.۵ساعت شیمی ۲ساعت زبان نیم ساعت ادبیات ۱ساعت عربی ۱ ساعت
-
@SADAF_KONKUR98
سلام یعنی اینکه بیاییم خودمون فعالیت کنیم هربار من میام میبینم پیام هام موندن و همکاری نمیکنین حالا گرچه خودمم این 3 روز قبل ازمون سخت درگیر بودم ولی اقلا برسونیم هر شب این گزارشو بزنیم اینجا از کار های اون روزمون و سوالی چیزی یا اصلا سوالی هم نبود یه مسئله ای مطرح بشه از نوع درس خوندن همه نسبت به اون نظر بدن و به اون حرکت همگی با هم به بلوغ برسیم
-
بچه ها یه ساعت مقرر بیایم که همه
باشیم -
گزارش امروز
۴ساعت زیست
۳ساعت فیزیک
۲ساعت شیمی
۲ساعت ریاضی
۲ساعت عمومی -
واسه رشته ریاضی هم بزارین
-
بچه ها هرکی هر ازمونی میره لطفا سوالاتو بزاره خواهشا
-
پشت کنکوری ام،،، کمتر از 14 ساعت نمی خونم،،، و مطمئن هستم رتبه عالی میارم
-
دیروز زیست ۳ساعت ریاضی ۲.۵ساعت شیمی ۲ساعت زبان نیم ساعت ادبیات ۱ساعت عربی ۱ ساعت
-
@SADAF_KONKUR98 اصلا این حرفا نباشه همه منفجر میکنیم به امید خدا پر قدرت ادامه بدید نمه نمه ان شالله پا میگیره تاپیک خودمم امشب با قرار دادنه سوالای قلمچی استارت میزنم...و صدف خانم عالیه تایمتون اصلا دید منفی هم نداشته باشین به این پیشروی چون جایی نداره واقعا اینطور فکر کنین آزمون میرین؟