عقب افتادم چطور جبران کنم؟
-
خب بنظرم هیچ وقت واسه شروع دیر نیست در ضمن تازه اول راهه و مصلما میتونین خودتونو برسونین فقط نزارین بیشتر از این زمان از دست بره و از همین الان شروع کنین و اینکه میتونین آزمونای سنجش رو شرکت کنین چون چار هفته ای یه آزمونه و فرصت کافی واسه ی خوندن مطالب آزمون و همچنین جبران دارین . موفق باشین
-
یه سوال دارم : کسی که میخواد تازه شروع کنه آزمونهارو چه طور برسونه ؟ و اصلا کدوم آزمون بره؟ من پایم ضعیفه و نمیدونم چطور عقب افتادگیامو جبران کنم. اونایی که نخوندم باید از اول شروع بشن و تا جمع بندی نیمسال اول جمع نمیشن. چه کار کنم؟
صوفی برنامه آزمون طوریه که راه واسه جبران داره درس هایی که ازش عقب افتادی تو آزمون های بعدی تکرار میشه تو سعی کن فقط با برنامه آزمون پیش بری درس هایی که عقب افتادی رو بیخیال شو تو بودجه بندی آزمون های بعدی تکرار میشن میتونی جبرانش کنی. وقتی آزمون رو خوب بدی انگیزه ی زیادی برای درس خوندن پیدا میکنی اما اگه همیشه یه قدم از آزمون عقب باشی بری آزمون ها رو گند بزنی روحیت خراب میشه اصلا نا امید نشو فقط با تمام قدرت سعی کن خودتو به آزمون برسونی زمان زیاده راه برای جبران هست.
-
صوفی بهتره با توجه به شرایط خودت بسنجی برو برنامه هاشون رو نگاه کن روش فکر کن. ولی من با توجه به تجربه ای که از آزمون های سنجش و گزینه دو داشتم فکر میکنم اگه کانون شرکت میکردم خیلی برام بهتر بود چون آزمون های کانون به هم فشردست و همیشه مجبوری درس بخونی به خصوص اگه پشت کنکوری هستی و مدرسه نمیری. گول زمان زیاد آزمون های گزینه دو و سنجش رو نخور اگه چهار هفته زمان دارن بودجه بندیشون سنگینه فکر نکن راحت میشه به برنامش رسید کلا همه ی آدما این ویژگی رو دارن که وقتی در فشار قرار میگیرن خوب تلاش میکنن من وقتی چهار هفته زمان داشتم هفته های اول شُل درس میخوندم وقتی به آزمون نزدیک میشدم به صورت ناخودآگاه درس خوندنم بهتر میشد به خاطر همینه میگم کانون خوبه چون برنامش به هم فشردست مجبوری کلن درس بخونی مشکل دیگه ی زمان زیاد بین آزمون اینه درس هایی که هفته ی اول میخونی تا اینکه زمان آزمون برسه همش فراموش میشه
-
فکر کنم برنامه کانون منطقی تر باشه . از این لحاظ که اگه یه درس سنگین بود اون یکی سبک تر هست.
در ضمن درسته که یک ماه گذشته اما کانون برنامش رو کم کم حجیم میکنه.
اولا مطمئن باشید که هیچ وقت برای کنکور دیر نیست فقط نیازه که آدم قوی باشید.اوایل ترازتون کم میشه اما ناراحت نشید.حواستون باشه که اصلا اصلا نباید به این فکر کنین که بقیه جلوتر از شما هستن ،ترازشون چنده،پایه شون قویه یا هر چیزی. فقط رو خودتون کار کنین. شما میتونید با کار بیشتر عقب موندگی از برنامه رو جبران کنید . اونوقته که هم یه آدم قوی میشید هم باور میکنید که میشه.
امیدوارم موفق باشید.