خسته شدم
-
ای کیو مشکل اینه خوندن یادم رفته حوصلم کم شده انگیزم کم شده چطوری زیست بخونم درسنامه های کتاب تستو بخونم یا نه درسنامه هم بخونم فقط تشریحی خوندن بلدم از برنامم خیلی عقب افتادم دیگه نمی تونم جبران کنم
-
یا فقط کتاب درسیو
-
ای کیو مشکل اینه خوندن یادم رفته حوصلم کم شده انگیزم کم شده چطوری زیست بخونم درسنامه های کتاب تستو بخونم یا نه درسنامه هم بخونم فقط تشریحی خوندن بلدم از برنامم خیلی عقب افتادم دیگه نمی تونم جبران کنم
-
سعی نکنید همه درس هارو با فیلم ببینید..باید سختی رو ب دوش گرفت..هرکدوم درس رو خیلی ضعیف هستین فیلم های اون درس رو ببینید..درضمن هفته اول سعی کنید 70.60.80درصد درسنامه یعنی فیلم اختصاصی هارو تموم کنید و برا هرکدوم 40.30تا تست بزنید...هفته بعد کلا تست بزنیو جزوه هاتونو مرور کنید...میتونین در هفته اول عربی هم با اختصاصی ها کار کنید...هرشب 5تست از ارایه و قرابت..دینی و زبان رو هم هفته دوم شروع کنید بخونید و تست بزنید و هرشب مرور کنید..
-
درضمن هرجا جا موندین مشخص کنید رو برنامه کانون و ببینید ایستگاه جبرانی ازمون بعد کدومه تا اون ازمون بخونید و جبران کنید...فیلم هردرسی رو دیدین بعدش حتما 30یا20.40تا تست بزنید...تا وقتی تست نزدین نرین سراغ درس دیگری
@parastuu تو هشت ماه میتونم دو تا کتاب بزنم
-
@parastuu تو هشت ماه میتونم دو تا کتاب بزنم مشکل اصلیه من هم همینه
-
حتی تو فیلم دیدن هم وسواس دارم برااینکه هیچ نکته ای رو از دست ندم تمام کلمه های دبیرو می نویسم و کلی وقت ازم گرفته درسم خوبه ی مطلبو سریع میگیرم ولی ده بار بازم باید بخونمش اصلا به تست نمیرسم گاهی واسه خوندنم باز وقت کم میارم و از خوندن و درس هم زده شدم حس میکنم
-
حتی تو فیلم دیدن هم وسواس دارم برااینکه هیچ نکته ای رو از دست ندم تمام کلمه های دبیرو می نویسم و کلی وقت ازم گرفته درسم خوبه ی مطلبو سریع میگیرم ولی ده بار بازم باید بخونمش اصلا به تست نمیرسم گاهی واسه خوندنم باز وقت کم میارم و از خوندن و درس هم زده شدم حس میکنم
-
-
mhilda
کسی جز خودتون کسی نمیتونه بهتون کمک کنید...شما ک میبینید این کارتون ب ضررتون هست پس باید کنار بزارید..این همه وسواس دگه خیلی زیادیه .
@parastuu خیلی ممنون بله حرفا شما درسته گاهی وقتا ادم میدونه ی کار به ضررش ولی خوب سالهاست این مشکلو دارم دیگه میذارمش کنار چون اگه قبول نشم امسال زندگی برام تموم شدست