راهنمایی برای موفقیت در کنکور 98 (مهم)
-
سلام
یه راس میرم سره اصل مطلب
امسال میخام کنکور 98 شرکت کنم (نظام قدیم)
دی ماه باید 4 تا درس (ریاضی و فیزیک و دینی و ادبیات- 3 تجربی) رو پاس کنم برای دیپلم و خرداد سال چهارم رو وردارم که بتونم کنکور شرکت کنم
از درس خوندن همیشه بدم میومده ولی الان قضیه فرق کرده !!!
حالا سوال هایی که من دارم :- جزوه های درسایی رو که ندارم چجوری گیر بیارم ( کسیم نمیشتاسم که درسخون باشه)
- یه معلم خوب میخام که خیلی هزینش بالا نباشه (وضیت مالی خیلی جالب نیست)
شیمی 3 رو که لایه کتاب رو 1 بارم باز نکرده بودم تو یک هفته شب تا صبح با فیلم های اقای اقاجانی (اگه اشتباه نکنم) نمره 14 نهایی گرفتم
فیلم های ریاضی و فیزیک تجربی نظام قدیم رو هم دیدم ولی چون از پایه ضعیف هستم خیلی مفید نبود
اخرین امیدم شمایید که با راهنمایی هاتون کمکم کنید شروع کنم با انگیزه و پشتکار بخونم برای موفقیت تو کنکور
-
-
جزوات دستنویسو اساتید توو کانال تلگرامیشون
یا اینکه خودتون بنویسید از رو فیلما
خب اساتید آلا هستن دیگه
برای ریاضی فیزیک فیلم دیدن اصلا کافی نیست .مفید نبوده براتون چون کنارش تست و تمرین زیاد کار نشده و اگه روش عوض شه نتیجه میگیرید
برای ریاضی فیزیک باید بلافاصله بعد از فیلم یا حداکثر تا روز بعدش تستای آموزشی اون مبحث کار شه کنارش میتونید از درسنامه کتاب تستایی مثل خیلی سبز استفاده کنید -
همه ی اساتید اینجا جزوه 0 تا 100 توی کانال تلگرامیشون دارن؟
romisa در راهنمایی برای موفقیت در کنکور 98 (مهم) گفته است:
خب اساتید آلا هستن دیگه
برای ریاضی فیزیک فیلم دیدن اصلا کافی نیست .مفید نبوده براتون چون کنارش تست و تمرین زیاد کار نشده و اگه روش عوض شه نتیجه میگیرید
برای ریاضی فیزیک باید بلافاصله بعد از فیلم یا حداکثر تا روز بعدش تستای آموزشی اون مبحث کار شه کنارش میتونید از درسنامه کتاب تستایی مثل خیلی سبز استفاده کنید -
خب اساتید آلا هستن دیگه
برای ریاضی فیزیک باید بلافاصله بعد از فیلم یا حداکثر تا روز بعدش تستای آموزشی اون مبحث کار شه کنارش میتونید از درسنامه کتاب تستایی مثل خیلی سبز استفاده کنیدromisa در راهنمایی برای موفقیت در کنکور 98 (مهم) گفته است:
خب اساتید آلا هستن دیگه
برای ریاضی فیزیک باید بلافاصله بعد از فیلم یا حداکثر تا روز بعدش تستای آموزشی اون مبحث کار شه کنارش میتونید از درسنامه کتاب تستایی مثل خیلی سبز استفاده کنیدرومیسا جان؟من واسه فیزیک فقط کتاب میکرو گاج رو دارم کافی عه عایا؟
-
همه ی اساتید اینجا جزوه 0 تا 100 توی کانال تلگرامیشون دارن؟
خب اساتید آلا هستن دیگه
خب اساتید آلا هستن دیگه
برای ریاضی فیزیک باید بلافاصله بعد از فیلم یا حداکثر تا روز بعدش تستای آموزشی اون مبحث کار شه کنارش میتونید از درسنامه کتاب تستایی مثل خیلی سبز استفاده کنیدرومیسا جان؟من واسه فیزیک فقط کتاب میکرو گاج رو دارم کافی عه عایا؟
-
برای کنکور کتاب هایی که عالی هستند و خودتم استفاده میکنی رو میتونی بهم معرفی کنی؟
بحث بعدی کلاس حضوریه. با تمام اساتید الا اشنا نیستم , فیلم های الا رو ببینم و تمرین کنم راه میوفتم از 0 تا 100؟
قلم چی و غیره... رو پیشنهاد میکنی یا اینکه خودم بکوب بخونم بهتره؟
تا حالا کنکور ندادم خیلی ام با ریز و درشت تست زنی و ... اشنایی ندارم
به نظرت مشاور پیدا کنم؟ اگه اره کسیو میتونی معرفی کنی؟ -
Ali 1 در راهنمایی برای موفقیت در کنکور 98 (مهم) گفته است:
ادمین
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
همیار
ناظم
<3 <3 <3 -
برای کنکور کتاب هایی که عالی هستند و خودتم استفاده میکنی رو میتونی بهم معرفی کنی؟
بحث بعدی کلاس حضوریه. با تمام اساتید الا اشنا نیستم , فیلم های الا رو ببینم و تمرین کنم راه میوفتم از 0 تا 100؟
قلم چی و غیره... رو پیشنهاد میکنی یا اینکه خودم بکوب بخونم بهتره؟
تا حالا کنکور ندادم خیلی ام با ریز و درشت تست زنی و ... اشنایی ندارم
به نظرت مشاور پیدا کنم؟ اگه اره کسیو میتونی معرفی کنی؟Zetup
سوال یک https://forum.alaatv.com/post/441365
سوال دو توو بعضی از درسا کلاس حضوری بهتره البته اگه استادش آدم خوبی باشه چون یادگیری فعالتره
من پیشنهاد میکنم اگه میتونید آزمون برید حتما شرکت کنید
مشاور هم درصورتی خوبه که کامل بتونید باهاش کنار بیاید و آدم درستی باشه و خیلی چیزای دیگه
من از فایلای صوتی مشاوره ای استفاده کردم