روش مطالعه زیست (کرنومتر و R.S)
-
من صرفا این تاپیکو زدم تا دو روش قانون کرنومتر و قانون بازگشتی رو معرفی کنم. ولی با توجه به ابهامات به وجود آمده صلاح دونستم مراحل کلی خوانش زیست رو که خودم انجام میدم و توی اون از روشهای کرنومتر و بازگشتی استفاده میکنم براتون بزارم.
مرحله یک: خواندن کتاب درسی با قانون کرنومتر
مرحله دوم: درسنامه
مرحله سوم:خواندن کتاب درسی با قانون کرنومتر
مرحله چهارم: وویس از نکات فصل حداکثر 40 دقیقه ای
مرحله پنجم: زدن تست مضربینیاین بگین این همه مرحله برای یه روز. این مراحل برای چند روزه که با توجه به فصل مورد نظر میشه مراحل رو با هم ادغام کرد یا حتی بین مراحل به دلیل زیاد بودن فصل و سنگینی مبحث فاصله بیفته.
در ضمن علیکم به تست پوششی از فصول مختلف در بین خواندن فصول دیگر:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: -
وقتی فصلی رو میخونیم بلدیم ولی تا پا گذاشتیم توی فصل دیگه از یادمون میره. اگه دوباره برگردیم این همه فصل رو چجوری دوباره بخونیم اگه برنگردیم آخه یادمون میره. پس چیکار کنیم؟:thinking_face:
روشی که من برای زیست استفاده میکنم قانون کرنومتر و بازگشتیه اسمش. این روش رو یکی از اساتید زیست توی کانالش معرفی کرده بود، چون خودم تونستم از این روش استفاده کنم گفتم به شما هم معرفیش کنم.
⚠️⚠️ #قانون_کرنومتر_چیست؟ ⚠️⚠️
یه قانون ابداعیه ... به دلیل اینکه بچه ها نمیرسن حجم زیادی از دروس رو بخونن این سبک ارائه شده
⚠️⚠️ #قانون_بازگشتی_چیست؟ ⚠️⚠️
اون هم یک قانون ابداعیه ; به دلیل اینکه بچه ها فراموششون میشه پیشنهاد داده شده ...:paperclip: :paperclip: :paperclip: :paperclip: :paperclip: :paperclip: :paperclip: :paperclip: :paperclip:
0_1541011870355_قانون کرنومتر و بازگشتی.ogg
اینم فایل صوتی که به طور کامل این روشها رو توضیح میدن.موفق باشید، اگر تلاشگرید:winking_face:
@marylotfi استاد ایلیا ایمانی هستن یا خیر؟تو کانالشون چیزی ندیدم اخه!
-
@marylotfi استاد ایلیا ایمانی هستن یا خیر؟تو کانالشون چیزی ندیدم اخه!
fatemekamaei علیکم به خواندن پست های قبلی:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: بله ایشون هستن.
-
☀ تایم مورد نیاز فصل چهارم زیست سوم☀

برای امروز تا اینجا بسه:slightly_smiling_face:
-
:smiling_face_with_smiling_eyes: سلام ممنون بابت این ایده عالی که مطرح کردین
روش خوبی هست برای تورق سریع کتاب زیست -
:smiling_face_with_smiling_eyes: سلام ممنون بابت این ایده عالی که مطرح کردین
روش خوبی هست برای تورق سریع کتاب زیست -
@HADI75 سلام، خواهش میکنم. نه فقط برای تورق سریع بلکه برای خواندن دروس پرحجم هم به کار میره و باعث میشه زمان زیادی رو ذخیره کنیم
@marylotfi در روش مطالعه زیست (کرنومتر و R.S) گفته است:
ش میکنم. نه فقط برای تورق سریع بلکه برای خواندن درو
لطفا بقیه فصول رو هم ارسال کنید وبنده رو تگ کنید تااطلاع پیدا کنم
ممنونم -
-
☀ تایم مورد نیاز فصل ششم زیست سوم☀

دانش-آموزان-آلاء
@HadiDoaei -
☀ تایم مورد نیاز فصل هفتم زیست سوم☀

دانش-آموزان-آلاء
@HadiDoaei -
-
-
-
بچه ها از همه ی درس های یازدهم ریاض و تجربی سوالات تستی بزارید حل کنیم من گوشیم اپلود نمیکنه بخدا کسی هم اگر کلاسی میره عکس سوالات رو بزاره
-
بچه ها از همه ی درس های یازدهم ریاض و تجربی سوالات تستی بزارید حل کنیم من گوشیم اپلود نمیکنه بخدا کسی هم اگر کلاسی میره عکس سوالات رو بزاره