زیست...کمک!
-
@nasrin79 منم
-
@nasrin79 به این فکر کن که کساییکه از مهر شروع کردن اگه دیگه ادامه ندن بازم کنکورشون خراب میشه و اصلا ممکنه ول کنن ولی منو تو که دیگه چیزی واسه از دست دادن نداریم از الان شروع کن هرچی هست فقط بخون منم همین کارو میکنم
-
@nasrin79 به این فکر کن که کساییکه از مهر شروع کردن اگه دیگه ادامه ندن بازم کنکورشون خراب میشه و اصلا ممکنه ول کنن ولی منو تو که دیگه چیزی واسه از دست دادن نداریم از الان شروع کن هرچی هست فقط بخون منم همین کارو میکنم
من با برنامه ی قلمچی پیش میرم هرچیو خوندم تیک میزنم فقط خواستم بهت بگم خیلیا مث تو هستن
-
فیلم زندگی مجتبی شکوری رو ببین و فیلم دکتر مریم غریب دوست خیلی به ادم انگیزه میده بعدم من ی دوست دارم سطح علمیش عالیه ولی چهار سال پشت کنکور هر سوالی بهش بدی 90100 میزنه ولی چه فایده خیلیا که سطح علمیشون کمتره قبول شدن رفتن خودتو دیگه با کسی مقایسه نکن منم همینکارو کروم که الان به پوچی رسبدم هی گفتم دیره من به فلانی نمیرسم در صورتی که خودم فاصله مو با اونا زیاد کردم
-
https://forum.alaatv.com/topic/9029/زیست/6
اینو بخونین، شاید دردی دوا کرد
-
پشمک
اگه تو فاز جمعبندی هستی موج آزمون نشر الگو ، همراهش همایش استاد هاشمی هم هست از همه نظر عالیه -
در مسیر هر راهی ناامیدی وجود داره
سعی کنید تمام تلاشتون رو بکنین ( حالا چه از امروز شروع میکنید یا ...) تا روزی که اعلام نتایج کردن پشیمون نشین.
موفق باشید
د.ش -
پشمک سلام من فیلمای آقایون امینی و پازوکی و رحیمی دیدم ... به نظرم به جز فصل ژنتیک(بخاطر وقت گیر بودن فیلما وگرنه برای فهم مباحث کتاب ببین) هر چه زودتر فیلمای آقای پازوکی رو ببین مدتش یه کم زیادهه جاهای که لازم نیس فیلمو جلو ببر که وقتت گرفته نشه ... برای فصل شارش و ایمنی و عصبی فیلمای رحیمی رو هم ببین حتما علاوه بر پازوکی .... آقای امینی هم خوبن جای که واقعا از پازوکی یا رحیمی متوجه نشدین فیلمای ایشون ببینین .... در کل خیلی به زمانی که برای دیدن فیلم میزاری توجه کن ... پیشنهاد میکنم مبحثی که روز بعد میخوای بخونی شب قبلش ، قبل خواب فیلم شو ببین

-
بچه ها من پایه زیستم داغونه!
به نظرتون فیلم های جمع بندی اقای رحیمی خوبه واسم؟یا باید صفر تا صد دوم وسوم و پیش اقای امینی راد رو ببینم؟
همیارپشمک برا زیست به فیلم متکی نشو اگه هم دوس داشتی ارامفر بهتره ولی زوم کن به کتاب بیشتر و تست بزن از الگو ایکیو وموج ازمون دوست عزیز
راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی