Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. آزمون
  3. گزارش درسی و تحلیل روش های خوندن
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی
یه سوال ساده!
HakoH
سلام سلام تفاوت‌ اسید چرب و استر بلند زنجیر چیه 😭😭 همش قاطی میکنمشون @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
واکنش فلز با اسید
HakoH
چرا فلزات در واکنش با اسید از کمترین ظرفیت خودشون استفاده میکنن؟ @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
شیمی
رنگ اهک
HakoH
های وقتی به دریاچه ها اسید اهک اضافه می‌کنن آهک صورتیه یا کرمی ؟تو هر کتاب یه رنگه @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی

گزارش درسی و تحلیل روش های خوندن

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده آزمون
723 دیدگاه‌ها 33 کاربران 10.3k بازدیدها 28 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • parastouP parastou

Parvaneh
    are

Z آفلاین
    Z آفلاین
    Zahra_Z
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@parastuu
    سلام بچه ها چطور باید پیام جدا گذاشت ینی پاسخ کس دیگ نباشه من تازه اومدم خ سخته😕😕

Z 1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • Z Zahra_Z

@parastuu
      سلام بچه ها چطور باید پیام جدا گذاشت ینی پاسخ کس دیگ نباشه من تازه اومدم خ سخته😕😕

Z آفلاین
      Z آفلاین
      Zahra_Z

Zahra_Z
      البته خیلی وقت هست ک این تاپیک رو دنبال میکنم و واقعا برام جذاب بود دلیل اصلی اومدنم این بود یکم راهنمایی میخواستم از خانوم صدف صنم و اون پسره ک اسمش سخته ک سه تا تونم خ زیاد درس میخونید چطور وقتای هدر رفتتون رو کم کردید من تلویزیون رو کاملا و گوشی رو هم تقریبا گذاشتم کنار اما ساعت مطالعم رو 9 ساعت مونده میخوام ب 12 برسونم لطفا شما ک تجربشو دارید راهنمایی م کنید🙏🙏🙏🙏

ฯคງh๓คฯ TitanT 2 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • ฯคງh๓คฯ ฯคງh๓ค

تاثیر معدل مثبت شد...

TitanT آفلاین
        TitanT آفلاین
        Titan

@SADAF_KONKUR98 سبحان الله طیب الله انفسکم دکتر سبطی:smiling_face_with_sunglasses:

ฯคງh๓คฯ 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • M.S.P.HM M.S.P.H

aaalizadeh79 درسته...
          من با تایم مشکلی نداری
          موقع درس خوندن به خودم فشار میارم
          خیلی خودمو اذیت میکنم

TitanT آفلاین
          TitanT آفلاین
          Titan

@mohaddese-p-o-i نکنین اینکارارو توروخدا من بعد آزمون روال میکنم میرم جایی پینگ پونگی چیزی صفا باشه...یکم روحیه رو بش برسید...

1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • M.S.P.HM آفلاین
            M.S.P.HM آفلاین
            M.S.P.H

سلام بچه ها...خسته نباشید همگی
            شیمی ۹ساعت و۲۰ مین خوندن+تست
            عربی ۱ ساعت و۴۰ مین خوندن +تست
            ۳۰ مین هم زبان خوندن
            جمعا شد ۱۱ساعت ونیم

همه چیز مرتبه...
            ولی چیزی ازم نپرس

Z TitanT 2 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • M.S.P.HM M.S.P.H

۳۰ مین هم زبان خوندن
              جمعا شد ۱۱ساعت ونیم

Z آفلاین
              Z آفلاین
              Zahra_Z

خیلی ممنون ک جواب دادید😕😕😕

1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • TitanT Titan

@SADAF_KONKUR98 سبحان الله طیب الله انفسکم دکتر سبطی:smiling_face_with_sunglasses:

ฯคງh๓คฯ آفلاین
                ฯคງh๓คฯ آفلاین
                ฯคງh๓ค

@IAmAnonymous :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:

TitanT 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • M.S.P.HM M.S.P.H

۳۰ مین هم زبان خوندن
                  جمعا شد ۱۱ساعت ونیم

TitanT آفلاین
                  TitanT آفلاین
                  Titan

@mohaddese-p-o-i خیلیم عالییییی درود و تبریک مرحبا و احسنت همه یجا قرار شد تعداد تستارو هم بگیم فقط البته نمه نمه جا بیوفته خودمم تازه یک دوشبه رعایت میکنمش

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • Z Zahra_Z

Zahra_Z
                    البته خیلی وقت هست ک این تاپیک رو دنبال میکنم و واقعا برام جذاب بود دلیل اصلی اومدنم این بود یکم راهنمایی میخواستم از خانوم صدف صنم و اون پسره ک اسمش سخته ک سه تا تونم خ زیاد درس میخونید چطور وقتای هدر رفتتون رو کم کردید من تلویزیون رو کاملا و گوشی رو هم تقریبا گذاشتم کنار اما ساعت مطالعم رو 9 ساعت مونده میخوام ب 12 برسونم لطفا شما ک تجربشو دارید راهنمایی م کنید🙏🙏🙏🙏

ฯคງh๓คฯ آفلاین
                    ฯคງh๓คฯ آفلاین
                    ฯคງh๓ค

Zahra_Z
                    اولین کاری که کردم این بود که نشستم کلا ساعات روز رو از وقتی که بیدار میشم تا وقتی که میخوابم نوشتم.مثلا من ساعت6صبح پا میشم.از ساعت 6و نیم تا 12/30 رو نوشتم اما اینجوری که مثلا از ساعت 6/30 تا 7/30 یه بازه ده دقیقه استراحت 7/40 تا 8/40 دوباره ده دقیقه استراحت 8/50 تا 9/50 و به همین منوال واسه شام 30دقیقه نهار و صبحانه هم همینطور.تازه میفهمیم چقدر وقت تلف شده در روز داریم که میشه ازش استفاده های مفیدتری کرد.بعدش تعداد تست های کتاب کمک اموزشی رو که واسه هر درس دارید بنویسید و برحسب توانایی خودتون و ساعت مطالعتون در روز تقسیم بندی کنید و ببینید چند روز طول میکشه تا تمومش کنید.اینجوری اون استرس تموم کردن تستا و مباحث که خودم همیشه دارم از بین میره.
                    3
                    به چند دلیل :1استفاده درست از زمانم که تو چند پست قبل گفتم چجوری شد.2علاقه فوق العاده شدید و شوق بی نهایت برای رسیدن به رشته موردعلاقم.3عاشق درس خوندنم وقتی میشینم پای کتابام به چشم یه موجود خسته کننده بهش نگاه نمیکنم بلکه به چشم یه پل واسه موفقیت میبینمش که منو به زندگی که حقمه میرسونه .با کتابام دوستم...هیچوقت از درس خوندن خسته نمیشم.4تنوع کتابا که خیلی موثره...

ฯคງh๓คฯ TitanT Z 3 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • Z Zahra_Z

Zahra_Z

TitanT آفلاین
                      TitanT آفلاین
                      Titan

Zahra_Z زهرا خانم اینجا باشین الان تایپ میکنم خدمتتون

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • ฯคງh๓คฯ ฯคງh๓ค

Zahra_Z
                        اولین کاری که کردم این بود که نشستم کلا ساعات روز رو از وقتی که بیدار میشم تا وقتی که میخوابم نوشتم.مثلا من ساعت6صبح پا میشم.از ساعت 6و نیم تا 12/30 رو نوشتم اما اینجوری که مثلا از ساعت 6/30 تا 7/30 یه بازه ده دقیقه استراحت 7/40 تا 8/40 دوباره ده دقیقه استراحت 8/50 تا 9/50 و به همین منوال واسه شام 30دقیقه نهار و صبحانه هم همینطور.تازه میفهمیم چقدر وقت تلف شده در روز داریم که میشه ازش استفاده های مفیدتری کرد.بعدش تعداد تست های کتاب کمک اموزشی رو که واسه هر درس دارید بنویسید و برحسب توانایی خودتون و ساعت مطالعتون در روز تقسیم بندی کنید و ببینید چند روز طول میکشه تا تمومش کنید.اینجوری اون استرس تموم کردن تستا و مباحث که خودم همیشه دارم از بین میره.
                        3
                        به چند دلیل :1استفاده درست از زمانم که تو چند پست قبل گفتم چجوری شد.2علاقه فوق العاده شدید و شوق بی نهایت برای رسیدن به رشته موردعلاقم.3عاشق درس خوندنم وقتی میشینم پای کتابام به چشم یه موجود خسته کننده بهش نگاه نمیکنم بلکه به چشم یه پل واسه موفقیت میبینمش که منو به زندگی که حقمه میرسونه .با کتابام دوستم...هیچوقت از درس خوندن خسته نمیشم.4تنوع کتابا که خیلی موثره...

ฯคງh๓คฯ آفلاین
                        ฯคງh๓คฯ آفلاین
                        ฯคງh๓ค

@SADAF_KONKUR98 امیدوارم مفید واقع بشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • ฯคງh๓คฯ ฯคງh๓ค

Zahra_Z
                          3

TitanT آفلاین
                          TitanT آفلاین
                          Titan

@SADAF_KONKUR98 الله اکبر ایشون استاد ماهستن فک کنم نیازی نباشه من تایپ کنم:man_shrugging:

1
                          • TitanT Titan

@SADAF_KONKUR98 الله اکبر ایشون استاد ماهستن فک کنم نیازی نباشه من تایپ کنم:man_shrugging:

ฯคງh๓คฯ آفلاین
                            ฯคງh๓คฯ آفلاین
                            ฯคງh๓ค

@IAmAnonymous این چه حرفیه.شما سرور مایید

TitanT 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • ฯคງh๓คฯ ฯคງh๓ค

@IAmAnonymous :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:

TitanT آفلاین
                              TitanT آفلاین
                              Titan

@SADAF_KONKUR98 پینگ پونگ خوبه که بده مگه؟:smiling_face_with_sunglasses: البته توصیه به منکر کنکوری نکنم تحلیل رو بکنید بعد برنامه رم تنظیم کنین بعد هرجا خواستین برین

1
                              • ฯคງh๓คฯ ฯคງh๓ค

@IAmAnonymous این چه حرفیه.شما سرور مایید

TitanT آفلاین
                                TitanT آفلاین
                                Titan

@SADAF_KONKUR98 نه اخه یهو درازای متن رو دیدم گفتم الله اکبر بعد شما که 15 میگیرین حرف بزنین بهتره تا یه 13 ساعته

M.S.P.HM ฯคງh๓คฯ 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • TitanT Titan

@SADAF_KONKUR98 نه اخه یهو درازای متن رو دیدم گفتم الله اکبر بعد شما که 15 میگیرین حرف بزنین بهتره تا یه 13 ساعته

M.S.P.HM آفلاین
                                  M.S.P.HM آفلاین
                                  M.S.P.H

@IAmAnonymous منم حرفی ندارم پس😐😑

همه چیز مرتبه...
                                  ولی چیزی ازم نپرس

TitanT ฯคງh๓คฯ 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • TitanT آفلاین
                                    TitanT آفلاین
                                    Titan
                                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Titan انجام شده

خب امشب نتیجه گرفتیم یکم طی روز های آینده شکل برخورد با برنامه رو هم راجبش باید دقت کنیمو طی روزای آینده بررسی کنیم نمه نمه چون بعضی دوستان گفتن که انگاری خیلی دارن اذیت میکنن خودشونو رفیق بد نباشم یوقت که بگم شل بگیرید نه اصلا منتهی بی منطقی نکنیم با روحیاتمون همون طور که توی مسیر داریم حرکت میکنیم یه سری چیزای خوبی که به ذهن کمک میده رو هم برای تغذیه مخ قرار بدیم باز حالا نظرات ببینیم چی میگن و وتو میشه این یانه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • P Parvaneh

الان ینی مثبته؟

TitanT آفلاین
                                      TitanT آفلاین
                                      Titan

Parvaneh تمومممم مثبت خلاص

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      2
                                      • TitanT Titan

@SADAF_KONKUR98 پینگ پونگ خوبه که بده مگه؟:smiling_face_with_sunglasses: البته توصیه به منکر کنکوری نکنم تحلیل رو بکنید بعد برنامه رم تنظیم کنین بعد هرجا خواستین برین

ฯคງh๓คฯ آفلاین
                                        ฯคງh๓คฯ آفلاین
                                        ฯคງh๓ค

@IAmAnonymous یه سوال فنی.تا برنامه تنظیم میشه و ازون تحلیل یشه میشه 1 شب.اون وقت استراحت رو از کجا میارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • TitanT Titan

ฯคງh๓คฯ آفلاین
                                          ฯคງh๓คฯ آفلاین
                                          ฯคງh๓ค

@IAmAnonymous حالا اون 2 ساعت اختلاف که چیزی نیست...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 10
                                          • 11
                                          • 12
                                          • 13
                                          • 14
                                          • 36
                                          • 37
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه