گزارش درسی و تحلیل روش های خوندن
-
پشمک اینمممممممم نگید خیلی دفعه های قبل ماهمه هم خراب میکردیم یقه خودمونو میگرفتیم میگفیم تو عاشق نیسی بکش کنار ولی اینطور نیست باید یه تایم کمی قرار بدید به مثلا پشمک بگید که برای چی میخواییی صبح پاشی برای چییی اینکارارو میکنی؟؟هروقت دلیل بود حتما اونم اوکی میشه
-
@IAmAnonymous دقیقا.تازه اگه یه روز کمتر از 13 بخونم کل شبش رو از عذاب وجدان خوابم نمیبره...:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
@SADAF_KONKUR98
واقعا؟ -
@SADAF_KONKUR98
سلام خوبی خوشکله -
@IAmAnonymous شماها که منو نمیشناسین چه کرمایی ریختم واسه اینکه از دست مهمونی فرار کنم.یا نذارم مهمون دعوت کنن
-
در واقع همه حرفو زدن مثل یه عاشقو معشوق با کتابا برخورد بشه همه چیز خود به خود منظم میشه و در واقع همینم هست از همون حرکتایی که همه شنیدیم توی اتوبوسم میشینی یچیزی دستت باشه برای خوندن و دوره...این حرکات آشنا هست برامون ولی خب باید از وابستگی چیزای دیگه بیرون بیایم من خودم قرار بود گوشی بگیرم همین هفته منتهی جدی بررسی کردم دیدم جور درنمیاد کنجکاویای زیر روی برای موبایل و تایم دقیق خواب و اجرای برنامه پس دس کشیدم
-
من اینجوری برنامه ریزی کردم
تایم صبح ینی از 8 تا 1
زیست+دینی (هر روزه ثابت)
تایم بعدازظهر 3تا7
شیمی+عربی/زبان (یه در میون عوض میشه)
تایم شب 8 تا 12
ریاضی/فیزیک+ادبیاتپشمک در گزارش درسی و تحلیل روش های خوندن گفته است:
من اینجوری برنامه ریزی کردم
تایم صبح ینی از 8 تا 1
زیست+دینی (هر روزه ثابت)
تایم بعدازظهر 3تا7
شیمی+عربی/زبان (یه در میون عوض میشه)
تایم شب 8 تا 12
ریاضی/فیزیک+ادبیاتاینجوری خوبه؟
-
آقا سلام همه خسته نباشین خدا قوت می گم...توی این تاپیک با گفتن ساعت مطالعتون و حجمش و کیفیت کاری که انجام دادین توی هرروز به دوستای دیگتون انرژی بدین و راهنمایی شون کنین...اگر هم آزمون میرین تراز هارو بذاریم و اینا و بتونیم سوالای قلمچی رو تا حدی تحلیل کنیم تا اونایی هم که به حد صفر تحلیل آزمون نمیکنن خیلی دچار سختی های آینده نشنو اقلا یه مقدارش اینجا روش کار بشه...ببینیم میگیره این بخش و یاری میدین بهره ببریم از انرژی های هم ان شالله
-
من بشخصه نوسانات تحصیلی دارم
-
پشمک مفید همین 13/30 اینا خودمونو مسخره که نمیکنیم که بگیم انقد بعد مفیدش 8 ساعت باشه میدونیم هممون کدوم خوبه و قطعا اون مفیده هست
@IAmAnonymous 1 شد انگیزه درس خوندن که منجر بشه به عملیات پیچش خانواده حتی فامیل که حتی تایممممم قرار ندی برا طرف توضیح بدی که اره من انقد تایممه فقط پیچچچچش همین جواب میده...بعد تعهد هستش که برنامه شخصیتو با خودت آشتی میده 3.وضعیتتو قشنگ معلوم کنی بازه رو باز ول نکنی تعیین کن قرار توی این 3 ساعت زیست میخوام 1 ساعت 10 ورق بخونم یا تست بزنم که قرار باشه 2 ساعتشو چت کنم یا نه طرح کار بدی پلن بریزی و پیش بری