گزارش درسی و تحلیل روش های خوندن
-
چه های نظام قدیم..بهترین منبع تست کنکور برای کنکور های اخیر! مبتکران به نظرم خیلی خوب نیست چون یه دونه تست شمارشی نداره! ولی تو کنکور های اخیر..................به نظرتون چی خوبه؟آبی قلمچی؟ایکیو؟موج ؟ یه ترکیب خوب بدین...صرفا برای تست نه درسنامه!
-
ب پست ها رای بدید ب پست های من هم رای بدید
-
دیروز زیست ۳ساعت ریاضی ۲.۵ساعت شیمی ۲ساعت زبان نیم ساعت ادبیات ۱ساعت عربی ۱ ساعت
-
لطفا بگید که رتبتون چند میشه توی آزمون ها
اینجوری میگید بجای انرژی مثبت انرژی منفی میگریم که چقدر درس خوان زیاده
حداقل بگید رتبه رو که منم یه استارت بزنم تا مثل شما ها بشم
الان من دهم ریاضی ام
همه کنکوری ها میگن ساعت های بالای مطالعه داریم بعد من میام نفر اول و نفر n ام(زیاده رتبش) میزارم کنار هم میبینم مطالعشون یکیه ولی چرا همه با تلاش زیاد موفق نمیشن
هوششون متفاوته یا روش خوندن یا امکانات؟
شما ها خودتون تا حالا شده اینجوری بشید؟
زیاد درس بخونید بعد خراب کنید؟ -
الان من دهم ریاضی ام
همه کنکوری ها میگن ساعت های بالای مطالعه داریم بعد من میام نفر اول و نفر n ام(زیاده رتبش) میزارم کنار هم میبینم مطالعشون یکیه ولی چرا همه با تلاش زیاد موفق نمیشن
زیاد درس بخونید بعد خراب کنید؟nima262 ببین دوست گرامی امکان نداره نفر اول و n ام کنکور ساعت درسی یکسان داشته باشن اگرم داشته باشن کیفیت شون متفاوت بوده شما به این صحبتا نگا نکن ک یکی رتبش بد میشه بعدش میگ من خیلی خوندم هیچی کم نذاشتم نمیدونم چرا اینطور شد چون تلاش درست همیشه نتیجه میده الآن هم استرس نگیرید اینقدر ساعت مطالعه بدای شما لازم نیس شما امسال سعی کن درسای مدرستو خوب بخونی و بفهمی و تست بزنی چون خیلی وقت داری استرس نگیر
-
nima262 ببین دوست گرامی امکان نداره نفر اول و n ام کنکور ساعت درسی یکسان داشته باشن اگرم داشته باشن کیفیت شون متفاوت بوده شما به این صحبتا نگا نکن ک یکی رتبش بد میشه بعدش میگ من خیلی خوندم هیچی کم نذاشتم نمیدونم چرا اینطور شد چون تلاش درست همیشه نتیجه میده الآن هم استرس نگیرید اینقدر ساعت مطالعه بدای شما لازم نیس شما امسال سعی کن درسای مدرستو خوب بخونی و بفهمی و تست بزنی چون خیلی وقت داری استرس نگیر
-
@IAmAnonymous
زیست 2/5 ساعت تست سراسری فصل 4 و5
شیمی 2 تست زنی فصل 3
ادبیات 1/5 تست آرایه
فیزیک 2/5 تست شکست نور
دینی 1 درس 8 دوم -
Zahra_Z این مال امروزم نمیخواستم بذارم ولی گفتین گذاشتم چون با وجود شما و صدف آدم والا روش نمیشه بگ انقدر خونده
-
@IAmAnonymous
زیست 2/5 ساعت تست سراسری فصل 4 و5
شیمی 2 تست زنی فصل 3
ادبیات 1/5 تست آرایه
فیزیک 2/5 تست شکست نور
دینی 1 درس 8 دوم -
Zahra_Z این مال امروزم نمیخواستم بذارم ولی گفتین گذاشتم چون با وجود شما و صدف آدم والا روش نمیشه بگ انقدر خونده
-
این ساعت مطالعه من با اینک چن ساعت با مال شما اختلاف داره اما کل روزمو گرفت من کلا وقت تلف شده ام یکم زیاده میشه راهنماییم کنید شما خودتون زمانتون رو چطور مدیریت میکنید ک بازده انقدر بالا میره چون منم خ دلم میخواد ب 13 ساعت برسم
-
الان من دهم ریاضی ام
زیاد درس بخونید بعد خراب کنید؟اصلا به ساعت درسی توجه نکن چون مهم نیست... هر کس بر حسب توانایی های خودش باید درس بخونه مثلا من روزانه میانگین هشت ساعت میخونم ولی آزمون سنجش جزو نفرات برتر شهر و استانمونم . ببین توانایی خودت چقدره و زیاد به خودت فشار نیار تازه شما دهمی وقت داری هنوز
بله من میشناسم پزشکی که با 5 ساعت پزشک شده و پرستاری آزادی که روزی 12 ساعت میخونده ... هوش مهم نیست ولی مطالعه مفید و درست و اصولی مهمه